dbsst Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 jak do ciebie mowie to patrz na mnie a nie za innymi ci slepia lataja ;) Quote
Koma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No nareszcie Szpile widze bo już zaczęłam zapominac jak wygląda :D Fajniutka :) A jakiego kumpla sobie poderwała :) Quote
dbsst Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 hehehe nie wiem czy powinnam to mowic ale on jest MALOLETNI ;) :D Quote
Koma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Ale to chyba tylko kumple, nie ;) Więc wiek nie ma znaczenia :) Quote
dbsst Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 no mam nadzieje bo inaczej bedziemy miec zdjecia z aresztu ;) :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 dbsst napisał(a):to wcale nie jest zabawne taki wstyd ;) nawet w najlepszych rodzinach się zdarza :lol: Ja juz po pracy i po psich zakupach. Przeczesaliśmy Rybnik w poszukiwaniu plastikowego kaganca dla osiołka /coby juz w lesie nic nie zeżarł :evil: /.Wszędzie nam proponowali takie okropne skórzane ,całe zabudowane /typu obuwie na twarz/ lub materiałowe /typu skarpeta/,w końcu padnięci w ostatnim sklepie dostaliśmy namordnik pospolity.Teraz przed nami sztuka nauczenia noszenia badziewia na twarzy :evilbat: Quote
dbsst Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 o shit to Ci wspolczuje Szpila ma skorzany ale caly wycety tak ze moze pilke nosic tylko tak "dla pozoru" ma kaganiec i i tak nie umie go nosic jak jej zakladam to sie "duzi" zatacza sapie i umiera ;() jak zdejme opdrazu jak nowo narodzona ;) :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Ozzy miał skórzany po Harleyu ale jest juz za mały /Niuniek go miałkupiony jak był malcem/ ten plastikowy jest cały ażurowy i szeroki ze moze otworzyć rozdziawe ,tylko jak to bydle nauczyc go nosić :evilbat: Quote
dbsst Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 tylko dwie cholera :( ale za to mam zagadke ktora to Szpila Quote
sayma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 hahahahah ja stawiam na tą po lewej :) A mniejszych fotek nie było?? :wink: :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No jasne ze ta z lewej w swojej nowej obróżce :wink: Quote
sayma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No jasne ze ta z lewej w swojej nowej obróżce :wink: hahahahah a tego nie zauważyłam :roll: :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No jasne ze ta z lewej w swojej nowej obróżce :wink: hahahahah a tego nie zauważyłam :roll: :D jak mogłaś , a dbsst tak ją zachwalała na dogo :lol: Quote
sayma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No jasne ze ta z lewej w swojej nowej obróżce :wink: hahahahah a tego nie zauważyłam :roll: :D jak mogłaś , a dbsst tak ją zachwalała na dogo :lol: :oops: :oops: az mi wstyd ihihih jak mogłam, a Szpili jak będzie smutnoo :( :wink: Quote
sayma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Może Szpilcia nie poczyta :roll: poczytać nie poczyta ale pewnie Dbsst jej szepnie na uszko :wink: :D jaką gafę strzeliłam :roll: :D Quote
daga10011 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 bez patrzenie na obroze widac ze Szpila po lewej :lol: .tp psyszczydlo poznam chyba zawsze :lol: Quote
Recommended Posts