Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

daga10011 napisał(a):
nie cierpie slodyczy :roll: ..od czasu ciazy nic slodkiego w ustach nie mialam 8) ..juz wolalabym bloto zjesc niz cos slodkiego :lol:

daga10011 zupełnie nie rozumiem:wink: bo ja od cukru jestem uzależniona :oops:

Posted

:o daga a cukierki :d

ja jestem od cuksow uzalezniona chociaz przyznam ostatnio zjadlam czekolade a nie robilam tego od daaaaaaaaaaaaaaaaaawna :evilbat:

Posted

ja tez nie rozumiem :lol: ..ale po ciazy mam wstret do slodyczy :lol: co nie znaczy,ze jestem szczupla :roll: ..ja od piwka uzalezniona jestem-to gorsze od slodyczy :roll:

Posted

zachodz,zachodz :D ..ale nie wszytscy tak maja :wink: ..ja w ciazy zjadalam kilo sliwek w czekoladzie,sloik nutelli i 4 glowki salaty z octem-ktorego do czasu ciazy nie cierpialam :lol: ..od porodu po slodkim jest mi niedobrze(po herbacie tez) a salate z octem nadal wcinam z zapalem :lol: ..a dodam ze przy mojej diecie ciazowej w czasie calej ciazy utylam 10 kilo tylko :lol:

Posted

[quote name='dbsst']hehehehe dobla dobla to my obimy odswiezanie ;) falafeli ;)

:D hahahahah Sziplencjas chyba wkurzona, ze woda za płytka ihihhih
minencja jak z horroru :evilbat: :wink: :D

Posted

dbsst napisał(a):
chociaz przyznam ostatnio zjadlam czekolade a nie robilam tego od daaaaaaaaaaaaaaaaaawna :evilbat:

Ja czekoladę mogłabym jeść na śniadanie, obiad, kolację, a opakowanie czekolady w 15min to dla mnie pestka :lol:
Muszę przyznać że raczej tego po mnie nie widać :D

PS. a ostatnio jest jakaś taka nowa czekolada za którą przepadam to "czekolada MOCNOMLECZNA" oj pychotka :)

Posted

daga10011 napisał(a):
wy chcecie zebym monitor ufaflunila :evilbat: .i klawiature-matko-nie jest Ci niedobrze po takich slodkosciach??????????? :o

Daga niedobrze?? przecież to pyszności :D :eating:

Posted

cala dogomania przeciwko mnie 8) :lol: ..a wcinajcie ta czekolade-podobno na humor i pamiec jest pomocna :lol: ..ja nic na to nie poradze,ze mi niedobrze na widok czekolady....ale lubie jedna slodkosc-sos toffi 8) ..mam lody w zamrazarce z toffi-algidy :D ..kupilam je 2 miechy temu-jeszcze nie otworzylam :roll: ..jak je zobaczylam,to slinka pociekla-a teraz-nie mam ochoty :( nie wiem czemu tak mam :-?

Posted

daga10011 napisał(a):
cala dogomania przeciwko mnie 8) :lol: ..a wcinajcie ta czekolade-podobno na humor i pamiec jest pomocna :lol: ..ja nic na to nie poradze,ze mi niedobrze na widok czekolady....ale lubie jedna slodkosc-sos toffi 8) ..mam lody w zamrazarce z toffi-algidy :D ..kupilam je 2 miechy temu-jeszcze nie otworzylam :roll: ..jak je zobaczylam,to slinka pociekla-a teraz-nie mam ochoty :( nie wiem czemu tak mam :-?

ihhhi Daga no nie tak bardzo przeciwko, bo z octem też jestem za pan brat :roll: , szczególnie jabłkowy pychota........ ihihih ale i tak pifffko wygrywa :fadein: :beerchug: