Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst tak mi głupio :oops: ze zaniedbałam Szpilunie i tyle jej nieodwiedzialam, ale ostatnimi czasy non stop robiłam cos ze stronka i pohłaniała cały mój wolny czas, a moze podzrzucisz mi kilka fot Szpiluni + krotki opis (jak na str) i umieszcze ja w dziale przyjaciele? co ty na to ?

A co do suńci to wsyztskie foteczki cudaśne a ten jęzorek taki piękniutki, długaśny i rózówiutki jest beautifulllllllll

Posted

[quote name='Daga&Oskar']dbsst tak mi głupio :oops: ze zaniedbałam Szpilunie i tyle jej nieodwiedzialam, ale ostatnimi czasy non stop robiłam cos ze stronka i pohłaniała cały mój wolny czas, a moze podzrzucisz mi kilka fot Szpiluni + krotki opis (jak na str) i umieszcze ja w dziale przyjaciele? co ty na to ?

A co do suńci to wsyztskie foteczki cudaśne a ten jęzorek taki piękniutki, długaśny i rózówiutki jest beautifulllllllll

pewnie ze podrzuce zdjecia tylko qtore chcesz?

a co do nieodwiedzania szpili no no hihihiiii

dziekuje za mile slowa przekaze smierdzielowi ;)

Posted

wlasnie bylismy zajeci ratowaniem psa z kontenera na smieci
a potem czekalismy na straz miejsko (fajeranckie chlopaki i doszlismy do wniosku ze nie wszystkie psy sie nadaja do schroniska ) a moze to ten piechul doszedl do takiego wniosku

jutro wstawie zdjecia z akcji ;)

Posted

qumpel Szpili Skero

Szpila trolowata w podziemiu znana jako falujacy na wietrze falafel ;)

koles jakie ty masz wielkie zeby

to na dobranoc

Posted

biegal biegal biegal biegal biegal i chyba pobiegl w strone swojego domu bo to chyba pies meneli osiedlowych (przynajmniej poodobny) ale strasznie nieufny w stosunku do ludzi :-? :(

Posted

a i teraz go juz nie ma bo ni eszczeka rbil mega halasu

szkoda psa gdyby byl bardziej ufny to TZ pewnie by pozwolil go wziasc

dostal wode i jedzonko oraz chcielismy go chociaz na klatke ale nie chcial a jak zobaczyl mudrorowych to juz zero kontaktu 5 metrow od nas :(

ale zjadl szynke z kanapki straznika ;)