dbsst Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 anetta napisał(a):Ulala jakie stringi 8) :lol: Tak dobrze na niej leza ze wydaje mi sie iz powinna zajac sie reklamowaniem super bielizny 8) hahaha wlasnie oplulam ekran jak wyobrazilam sobi eSzpile na wybiegu miedzy top modelkami hahahahaahha ciekawe czy one bylyby zadowolone z takiej imrezowej konkurencji ;) Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 hahah chyba nie bardzo bi się cieszyły jakby nikt na nie nie patrzył :lol: Quote
Tora Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Nonono ze Szpili laska jak się patrzy ;) Btw. oryginalne imię dla psa :) Quote
dbsst Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Tora ciesze sie ze sie moja Szpinakolada :D ;) Quote
daga10011 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 a ja sadze ze szpila powinna zdolowac te wszystkie modelki :D taka ladna doopka i sie marnuje..na wybiegach swiatowych ja pokazac :P Quote
dbsst Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 hahahhaha a mnie jako jej menagera w bialym kaftanie do wariatkowa ;) Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 a to Szpilka a raczej jej brudne stopy :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 blehe brudne nóżki brudne :lol: i za takimi się spać położyć... :lol: Quote
daga10011 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 ojej..troszke sie zapiaszczyly jej te poduszeczki :D Quote
anetta Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Eee tam brudne, wlozy je do jacuzzi jak prawdziwa modelina :lol: i zaraz beda czusciutke i gotowe do chadzanai po wybiegu :D 8) No widzicie, juz ma nawet swoj inicjal :cunao: :cunao: Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Tora napisał(a):SBS - Szpila Brudna Stopa ;) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha dobre :D Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 dzis byly foty na dworze ale niestety Szpila jeszcze za szybka jest dla mnie Quote
Alicja Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 O ranyśku ,podwórkowa fotka.....doczekalim :lol: Dbsst ,jak to jest ,Szpilencja majtole , stringi i inne barchany posiada a kapciuszków niet? :o Z brudnymi stopami w pościele :o :lol: Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 no co Ty takie pikne pazurki zaslaniac jakimis trepami hahahah Quote
daga10011 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jesli nabyla to nas meczy :evilbat: ...bo malo!!!!!!!!!!!!!jak nabylas to wiecej prosimy :D Quote
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='dbsst']dzis byly foty na dworze ale niestety Szpila jeszcze za szybka jest dla mnie Aaaaa!!!1 Fotka na dworku!!! :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='malawaszka']debeściaku czyzbyś aparaciq nabyła??? :angel: niestety nie pozyczylam :( ale ma do konca tygodnia wiec looooooooz ;) no dobra pokaze Wam ze jednak ze Szpila czasem wychodze na dwor zeby nie bylo sami tego chcieliscie z milion razy probowalismy cos jej pstryknac ostrego i oto efekty rozaziuchy na ktore patrzec nie mozna ale prosze prosze ;) Szpila i jej kumpel Skero kompromitacja normalnie te foty ale jest zielone tlo ;) Quote
Justi0022 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='dbsst'] kompromitacja normalnie te foty ale jest zielone tlo ;) Dobrze , że tego chopa nie zeżarły :roll: Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 hihihii nio ale wiecie co bylo cool ten kolega ma synka i synek zawsze napoczatku boi sie Szpili mimo ze wychowuje sie ze Skero. szpila zawsze daje mu buziaka i go potem olewa i wczoraj pila sobie wode z kaluzy a syn kolegi sie patrzyl patrzyl patrzyl Szpila odeszla a on do kaluzy na kolana i do picia jak Szpila dobrze ze zobaczylismy hihihihi Quote
Recommended Posts