Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)oki ...macie odpuszczone....bedę czekać na fotaski:p...ale NARZEczony obiecał ze dojedziecie kiedyś do NAS:p

słyszałam, że obiecał ale ciekawe kiedy wykona ;) to kiedyś :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']o to NIE NIE NIE rób najazd rób dzis właśnie robię łososia w śmietanie :D może się załapiesz :multi::placz::placz::placz:no ....ostatnia pociaga mi uciokła....następną razą jak będziecie łapać rybki do dawa szybciej znać;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no ....ostatnia pociaga mi uciokła....następną razą jak będziecie łapać rybki do dawa szybciej znać;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

żałuj jaka PYCHA :sabber: o dzi ale się najedliśmy resztki dostała Szpila powiem tak jest cała w smietanie hahahha i tylko słychać mlaski :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oj debe, debe... jak do Ciebie się wejdzie, to z głowy kilkadziesiąt minut... Oglądam te Twoje fotki w tą i spowrotem, i nacieszyć oczu nie mogę :cool3:

Jak Ty to robisz, ze u Ciebie nawet fotki w ruchu sa ostre :shake: Oj podnajme ja Cie kiedys za fotografa na wakacje, tez sie bede tak chwalic fotkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst.....zechciej przyjąć me spóźnione, ale jakże szczere gratulacje z powodu stania się szczęśliwą posiadaczką tego małego krągłego przedmiotu, który z taką dumą nosisz na wiadomym palcu wiadomej ręki, a który jest dla mnie powodem nieopisanej wprost zazdrości :diabloti: ale Ci go nie ukradnę, bo pewnie mi na żaden palec nie wlezie, więc go sobie noś w spokoju :eviltong:

przepraszam za spóźnienie, ale od jakiegoś czasu, z przyczyn zewnętrznych i nieraz już wypowiedzianych, znikomy kawałek mego czasu spędzam na DGM

mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć swym zazrosnym okiem ów przedmiot na żywo :p

P.S. smacznego i na zdrowie-łosoś i śmietanka-rewelacyjne połączenie :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Oj debe, debe... jak do Ciebie się wejdzie, to z głowy kilkadziesiąt minut... Oglądam te Twoje fotki w tą i spowrotem, i nacieszyć oczu nie mogę :cool3:

Jak Ty to robisz, ze u Ciebie nawet fotki w ruchu sa ostre :shake: Oj podnajme ja Cie kiedys za fotografa na wakacje, tez sie bede tak chwalic fotkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

trzeba mieć oko, jak debe...umiejętności, jak debe..... I APARAT, JAK DEBE :eviltong:

Posted

[quote name='Kate I Luka']1. Oj debe, debe... jak do Ciebie się wejdzie, to z głowy kilkadziesiąt minut... Oglądam te Twoje fotki w tą i spowrotem, i nacieszyć oczu nie mogę :cool3:

2. Jak Ty to robisz, ze u Ciebie nawet fotki w ruchu sa ostre :shake:
3. Oj podnajme ja Cie kiedys za fotografa na wakacje, tez sie bede tak chwalic fotkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
1. dziękuje bardzo :loveu: :loveu: :loveu:
2. Kaka już odpowiedziała. Mam super sprzęciorek co sam zdjęcia pstryk pstryk :multi:
3. oł jeeeeeeeeeeeeee Gastostwór będzie mieć tysiące zdjeć a WY nic :multi: :multi: :evil_lol:

[quote name='Ka-ka']dbsst.....zechciej przyjąć me spóźnione, ale jakże szczere gratulacje z powodu stania się szczęśliwą posiadaczką tego małego krągłego przedmiotu, który z taką dumą nosisz na wiadomym palcu wiadomej ręki, a który jest dla mnie powodem nieopisanej wprost zazdrości :diabloti: ale Ci go nie ukradnę, bo pewnie mi na żaden palec nie wlezie, więc go sobie noś w spokoju :eviltong:

przepraszam za spóźnienie, ale od jakiegoś czasu, z przyczyn zewnętrznych i nieraz już wypowiedzianych, znikomy kawałek mego czasu spędzam na DGM

mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć swym zazrosnym okiem ów przedmiot na żywo :p

P.S. smacznego i na zdrowie-łosoś i śmietanka-rewelacyjne połączenie :loveu:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: KOCHAM CIE Kamilo :loveu: :loveu: :loveu:
dziękuje. Liczę, że zobaczysz i będzie sz normalnie zazdrościć hahahhaha

[quote name='Ka-ka']trzeba mieć 1.oko, jak debe...
2. umiejętności, jak debe.....
3. I APARAT, JAK DEBE :eviltong:

1. nie koniecznie
2. nie koniecznie
3. KONIECZNIE :multi:

Posted

[quote name='BBeta']Trzeba mieć jeszcze takiego ruchliwego psa jak Debe :diabloti:

o takiego psa Ci chodzi :diabloti: :diabloti:

czy takiego :eviltong:

nie pewnie wolisz takiego co sobie przysiada :evil_lol:

bo o tym psie to chyba nie mówimy ;)

Posted

[quote name='dbsst']
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: KOCHAM CIE Kamilo :loveu: :loveu: :loveu:
dziękuje. Liczę, że zobaczysz i będzie sz normalnie zazdrościć hahahhaha

czymże zasłużyłam, o wredna Szczęśliwa Zar...ona (nie wypowiem na głos, bo mi z zazdrości przez gardło me nie przejdzie :diabloti: ) Kobieto, że jeszcze Ci nie starczy cierpień mej duszy i chcesz, bym zazdrościła jeszcze bardziej :placz: :placz: :placz:

nie zdążyłam Cię zagrnąć, póki Młody był w Warszawie, żebyś pocykala mu jakieś fotki swym magicznym Emilem, ale pewnie jeszcze wróci syn marnotrawny do stolycy, to go sfocisz może kiedyś... urósł, padniesz, jak go zobaczysz... teraz ma dopiero naprawdę łeb, jak kubeł :evil_lol: w sumie nie widziałaś go już ponad 1,5 roku :oops:
wstawię potem parę fot z urlopiku, ale to nie to, co zrobione Twą zdolną reką i Bożyszczem Tłumów-EMILEM WSZECHMOGĄCYM :p ;)

co do fot sprzed chwili-pierwsza najlepsza, słowo daję :multi:

Posted

[quote name='Ka-ka']czymże zasłużyłam, o wredna Szczęśliwa Zar...ona (nie wypowiem na głos, bo mi z zazdrości przez gardło me nie przejdzie :diabloti: ) Kobieto, że jeszcze Ci nie starczy cierpień mej duszy i chcesz, bym zazdrościła jeszcze bardziej :placz: :placz: :placz:

nie zdążyłam Cię zagrnąć, póki Młody był w Warszawie, żebyś pocykala mu jakieś fotki swym magicznym Emilem, ale pewnie jeszcze wróci syn marnotrawny do stolycy, to go sfocisz może kiedyś... urósł, padniesz, jak go zobaczysz... teraz ma dopiero naprawdę łeb, jak kubeł :evil_lol: w sumie nie widziałaś go już ponad 1,5 roku :oops:
wstawię potem parę fot z urlopiku, ale to nie to, co zrobione Twą zdolną reką i Bożyszczem Tłumów-EMILEM WSZECHMOGĄCYM :p ;)

co do fot sprzed chwili-pierwsza najlepsza, słowo daję :multi:

hahahhahahahahaha no i jak ma mi nie sprawiać radości, że mi "zazdroscisz" ;) hahah brakowało mi Twoich głodnych kawałków :loveu: :loveu:

boshe jak ten czas szybko leci :crazyeye: :crazyeye: to juz 1,5 roku mój malunkki Prestonek ogonek :loveu: :loveu:

dawaj foty bo zaraz będe miała w domu jakiegoś piwosza i mnie nie będzie :diabloti: :evil_lol:

i dzięki za fote tyz mi się podoba powiem nieskromnie ;)

Posted

[quote name='dbsst']hahahhahahahahaha no i jak ma mi nie sprawiać radości, że mi "zazdroscisz" ;) hahah brakowało mi Twoich głodnych kawałków :loveu: :loveu:

boshe jak ten czas szybko leci :crazyeye: :crazyeye: to juz 1,5 roku mój malunkki Prestonek ogonek :loveu: :loveu:

dawaj foty bo zaraz będe miała w domu jakiegoś piwosza i mnie nie będzie :diabloti: :evil_lol:

Ty wredna tiiiiit tiiiiiiiit TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT :placz: :placz: :placz:

pozwolę sobie zwrócić uwagę, iż....

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=m%F3wi%E6+g%B3odne+kawa%B3ki&tr=pol-fra&ch=1&x=0&y=0%20-%2042k

Popularny słownik fazeologiczny, Wydawnictwo Wilga

słownik frazeologiczny

mówić [opowiadać i syn.] głodne kawałki (Wilga)
(pot.) ‘mówić, opowiadać głupstwa, bzdury’: Niech mi państwo nie opowiadają głodnych kawałków o zegarkach dziadka i koralikach babci, pogadajmy jak ludzie. (J. Chmielewska: Studnie, 184); Wiedzę o satanizmie czerpie przede wszystkim z Internetu. Na satanistyczne strony odsyła wszystkich, którzy chcą z nim na ten temat rozmawiać. - Najpierw niech trochę poczytają, żeby nie pieprzyć głodnych kawałków o kotach, zabijanych niemowlętach, mszach ociekających krwią. (Polit. 36/99, J. Dziadul); I nie merdajcie mi tu ogonem, nie próbujcie wstawiać głodnych kawałków, wykręcać się byle suszą, czy jakimś marnym trzęsieniem ziemi. Dosyć mam tego migania się, najwyższy czas, byście wreszcie dowiedli, na co stać prawdziwego diabła! (RzP 171/98, A. Mandalian)

a zatem, podsunowując dręczące mnie myśli, jest to określenie dość negatywne...
:-(

zaraz pójdę po swoje włąsne, osobiste piwo i zagłębię się w stosy zdjęć, które przywiozłam, nie zważając na te przykre i niesprawiedliwe opinie SZczęśliwych ZAR...ONYCH Osób w liczbie jednej :mad:

Posted

[quote name='BBeta']http://images27.fotosik.pl/53/54b849db41724ca4.jpg

:mdleje:

Zobacz jaka jesteś rozchwytywana, zacznij pobierać opłaty za te sesje :cool3:

jak kiedyś juz dojdę do wniosku, że umiem robić zdjecia to napewno sesje będa kosztowac od 1 piwa w góre ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kamilo czy zechcesz zostać moja osobiostą NARZECZONĄ :loveu: :loveu: :loveu:
wróciłaś i działasz jak balsam na moją duszę
taaaaaaak taaaak to Ciebie mi brakowało :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

patrz jak na Ciebie patrze okiem mym ukochanym :loveu: :loveu:

Trolek

zamęcz mnie zdjęciami BŁAGAM :multi: :multi: :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
1. nie koniecznie
2. nie koniecznie
3. KONIECZNIE :multi:

Już nie bądź taka skromna ;) Aparat to nie wszystko :p

dbsst napisał(a):

:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
Kamilo czy zechcesz zostać moja osobiostą NARZECZONĄ :loveu: :loveu: :loveu:
wróciłaś i działasz jak balsam na moją duszę
taaaaaaak taaaak to Ciebie mi brakowało :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

patrz jak na Ciebie patrze okiem mym ukochanym :loveu: :loveu:

Trolek

zamęcz mnie zdjęciami BŁAGAM :multi: :multi: :multi:

musze się zastanowić...nie myśl, że jestem łatwa :p i żadne wazeliniarstwo Ci tu nie pomoże, być może Przyszła Ma Narzeczono (bo układ taki jest wybitnie obustronny :roll: )

narazie przesyłamy Ci pozdrowienia-na znak pokoju-z równie pięknie ukształtowanymi uszami :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']o takiego psa Ci chodzi :diabloti: :diabloti:

czy takiego :eviltong:

nie pewnie wolisz takiego co sobie przysiada :evil_lol:

bo o tym psie to chyba nie mówimy ;)

nie no konkrecior super foty a Szpila niczym ptak :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']tia....u Madzi rano...to jest cos kolo poludnia......znaczy sie skoro swit:diabloti:

a byście się zdziwiły obydwie, bo ostatnio coraz częściej melduję się w pracy na 10.00 :p :p :p
podobno człowiek im starszy tym potrzebuje mniej snu :cool1: :cool1: :cool1:

[quote name='dbsst']
http://images27.fotosik.pl/53/2a92c7035a2b52f5.jpg

Dominika, jaki masz fantastyczny, oryginalny plecak!!!!!
Ja też chciałabym miec taki, ale pewnie nie ma nadziei, co? :-(

[quote name='dbsst']teraz jedziemy nad Bug więc to raczej nie podrodze ;)
do Sereplic :roll: nie byłam tam ale właśnie się dowiedzialam ,ze NARZECZONY zaklepał nam domek :multi: :multi: :multi:

matko, poprzewraca ci się gdzieniegdzie :cool1:
urlop i urlop, wyjazdy i wyjazdy :diabloti: