Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']przez takiego kormorana bym zawału dostała jak mi przed nosem się wynurzył jak płynełam. Piękny ptak;)to dawa do nas ...u nas w Goczałkowicach ich od gromika jest:p

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Rybka_39']:cool3:Witam, ładne foty!
Szpilka słodki ma buziaczek:loveu:Wymiziaj

witamy,
dziękować
wycmokam Szpilkowe fafelki :multi: z niekryta przyjemnościa :multi:

[quote name='Alicjarydzewska'];)to dawa do nas ...u nas w Goczałkowicach ich od gromika jest:p

łoooooooooooooki to pakuje sie i jade :multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc pływajaca w morzu z kormoranami......:diabloti:

hahahahhahaha cześć kochana mła :multi: :multi: :multi:

i oto daje buziaczki jak obiecałam ;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ooo na tych ostatnich fotkach masz te sama chusteczke na glowie co w avatorku.....

i jakie całusy.....

a Szpilka co ma taka zasepiona mineczke???

bo to z tego samego dnia foty potem sa foty jak zdejmowałam nakrycie dziewiczej głowy ale ich juz nie wstawiam ;)

bo musiała siedzieć przywiązana do drzewa zaręczynowego przez kilka chwil i nie było jej z tym dobrze.................a dostało jej się jak przebiegła z piłką po naszym kocyku i zasypała nas tona piachu i rozwaliła nam karty do gry hahahahha

Posted

[quote name='clockwork']puk puk.... śledzę Cię .... ale ciiiiiiiii... :loveu::loveu:

mam dziwne uczucię,ze ktoś mnie siedzi

ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']mam dziwne uczucię,ze ktoś mnie siedzi

ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jeszcze nie siedze... ale kto wie co los przyniesie :roll:

a dziś byli u mia panowie policjanty... osobiście radiowozem z informacją...
i nawet mnie nie aresztowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']puk puk.... śledzę Cię .... ale ciiiiiiiii... :loveu::loveu::razz:ja teżżżżżżżżżżżżż

[quote name='dbsst']mam dziwne uczucię,ze ktoś mnie siedzi

ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;).....ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie mów nikomu....

Posted

[quote name='clockwork']jeszcze nie siedze... ale kto wie co los przyniesie :roll:

a dziś byli u mia panowie policjanty... osobiście radiowozem z informacją...
i nawet mnie nie aresztowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahha no tak MUSIAŁA SIĘ DOPATRZEC hahahahha

Madziu ci panowie to nie policjanci jak dalwali listy to LISTONOSZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tylko czemu u Was parami chodzą :roll: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja teżżżżżżżżżżżżż

;).....ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie mów nikomu....

nie puszcze ani pawia z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ach ja zdominowana, zdenerwowana, unosząca się i cierpiąca skończyłam rozwieszac prani :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahahha no tak MUSIAŁA SIĘ DOPATRZEC hahahahha
pogadała z władzą i do śledczej się przyjmie do pracy;)

Madziu ci panowie to nie policjanci jak dalwali listy to LISTONOSZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tylko czemu u Was parami chodzą :roll: :evil_lol:

nie tylko chodza ...oni jeżdżą samochodzikami:cool1:tysz parami

nie puszcze ani pawia z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nie puszczaj broń cię boshe:cool3:

ach ja zdominowana, zdenerwowana, unosząca się i cierpiąca skończyłam rozwieszac prani :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:o masz a ja sie rano dałam zdominować .....pranie mi już wyschło:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hłe hłe jak to dobrze zrobic komuś dobrze ;)
i do jadłodajnie na powietrzu i do krytych tylko pies musiał być na smyczy nie samopas :D polecam "złota rybkę" maja pysznego dorsza z grlilla mniaaaami

ano.. miło:)
"złotą rybkę" w KB czy w JG?:cool3: bo my w JG sobie upatrzyliśmy w tamtym roku Jadłodajnię Słoneczną :) superowe jedzonko tam mają:)

Szpilka na strasznie zasępioną wyglądała :cool3: może jej nie całowałaś, tylko w ucho ugryzłaś i się przyznać nie chcesz? ;) :evil_lol:

P.S. ooooo!! widziałam kormoranaaa!! :multi: u mnie są za to wiewióry, jeże i nietoperze :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz a ja sie rano dałam zdominować .....pranie mi już wyschło:evil_lol:

boshe ja sie tak dałam już zdominować....................na NARZECZONEGO wyraźna prośbę oglądaliśmy razem wiadomości a potem on mnie zostawił i poszedł na siłownie a ja biedna nieszczesliwa zostałam w domu :placz:
a teraz pojechał do sklepu!!!!!!!!!!
czy to sie równa, że kogoś ma :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='basia2202']ano.. miło:)
"złotą rybkę" w KB czy w JG?:cool3: bo my w JG sobie upatrzyliśmy w tamtym roku Jadłodajnię Słoneczną :) superowe jedzonko tam mają:)

Szpilka na strasznie zasępioną wyglądała :cool3: może jej nie całowałaś, tylko w ucho ugryzłaś i się przyznać nie chcesz? ;) :evil_lol:

P.S. ooooo!! widziałam kormoranaaa!! :multi: u mnie są za to wiewióry, jeże i nietoperze :p

nie przed JG tylko przejezdzaliśmy w drodze na Rozewie ;)
to w Karwi :D

kurczaki rozgryzłaś ja jej kopiowałam ustnie ucho :evil_lol:

hłe hłe ja jestem wiewiór z domu :eviltong:

Posted

[quote name='BBeta']http://images30.fotosik.pl/52/e9df6e0961692d9b.jpg

Cudna jest :loveu::loveu:

Zazdroszcze Ci tego wypadu z psem nad morze, moja Kaja morza jeszcze nie widziała, a szkoda, bo by sobie poszalała, dużo wody i tyle piasku do przekopania :diabloti:

dzięki

no to był pierwszy raz Szpilki zachowywała sie tak jak myśleliśmy OSZALAŁA :multi: :multi: :multi: ze szczęścia :loveu:

oszalała burza piaskowa :evil_lol:

Posted

Mimo, że jakoś nie przepadam za polskim morzem to w przyszłym roku pomyśle, żeby się z psem wybrać chociaż na tydzień ;)

A tak z ciekawości w jakim formacie robisz zdjęcia, raw czy od razu jpg ??

Posted

[quote name='dbsst']boshe ja sie tak dałam już zdominować....................na NARZECZONEGO wyraźna prośbę oglądaliśmy razem wiadomości a potem on mnie zostawił i poszedł na siłownie a ja biedna nieszczesliwa zostałam w domu :placz:
a teraz pojechał do sklepu!!!!!!!!!!
czy to sie równa, że kogoś ma :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:grins: tak ...to własnie znaczy że się KOGOŚ MA;)

burza zajebista:loveu::loveu::loveu:
http://images27.fotosik.pl/53/2a866c93fb1362be.jpg

Posted

[quote name='BBeta']Mimo, że jakoś nie przepadam za polskim morzem to w przyszłym roku pomyśle, żeby się z psem wybrać chociaż na tydzień ;)

A tak z ciekawości w jakim formacie robisz zdjęcia, raw czy od razu jpg ??

ja uwielbiam Polskie morie a teraz to juz nabrało totalnie sentymentalnej wartości. Mam nadzieje, że uda nam sie jeszcze wyrwac na kilka dni nie w sezonie :loveu:

w jpgach i te zdjęcia robiłam w najmniejszej roździelczości 1728x1152
bo sie bałam, że mi karty nie starczy (1giga :oops: tylko i ciagle kupuje większą ;)) a nie wiem czmu ni emoge zgrac na databanka od jakiegoś czasu fot :razz: (80GB):shake:

[quote name='Alicjarydzewska'] :grins: tak ...to własnie znaczy że się KOGOŚ MA;)

burza zajebista:loveu::loveu::loveu:
http://images27.fotosik.pl/53/2a866c93fb1362be.jpg

hłe hłe oby nie dał jej takiego brylanta ;) ja wiem kogo ma pewnie jakąs szyneczke w koszyku o tej porze hahahha

i wyobraź sobie, że to moja osobista burza :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
bo sie bałam, że mi karty nie starczy (1giga :oops: tylko i ciagle kupuje większą ;))

Ja też miałam 1Gb, później dokupiłam jeszcze jedną tej samej wielkości żeby mieć w razie czego jakby się pierwsza popsuła, a przed wyjazdem na Chorwacje kupiłam jeszcze 2Gb, bo też myślałam, że mi miejsca zabraknie, a wyszło na to, że nawet jednej karty do końca nie zapełniłam :shake: Tak to jest, nie ma psa to nie ma czego fotografować :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Ja też miałam 1Gb, później dokupiłam jeszcze jedną tej samej wielkości żeby mieć w razie czego jakby się pierwsza popsuła, a przed wyjazdem na Chorwacje kupiłam jeszcze 2Gb, bo też myślałam, że mi miejsca zabraknie, a wyszło na to, że nawet jednej karty do końca nie zapełniłam :shake: Tak to jest, nie ma psa to nie ma czego fotografować :diabloti:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha

AMEN hahahahhahaha ja tez z wakacyjnych zdjęć mam psa psa psa TZ psa psa spa i widoczek a i czasem gdzieś ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nooo, właśnie tego mi brakowało na dogo :p
TWOICH ZDJĘĆ :p :p :p

Boszsz, wymówiłam to, sama, dobrowolnie :shock: :shake: :cool1:

[quote name='dbsst']
bo sie bałam, że mi karty nie starczy (1giga :oops: tylko i ciagle kupuje większą ;)) a nie wiem czmu ni emoge zgrac na databanka od jakiegoś czasu fot :razz: (80GB):shake:

ja już dawno zakupiłam karty 2 giga i łącznie mam teraz kart na 6 giga :stupid:
aczkolwiek nie wiem po co :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nooo, właśnie tego mi brakowało na dogo :p
TWOICH ZDJĘĆ :p :p :p

Boszsz, wymówiłam to, sama, dobrowolnie :shock: :shake: :cool1:

ja już dawno zakupiłam karty 2 giga i łącznie mam teraz kart na 6 giga :stupid:
aczkolwiek nie wiem po co :evil_lol:

:roll: yyyyyyyyyyy czy ty mła droga gorączkujesz jestes potwornie miła a co za tym idzie taka podejrzana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha ja czaje sie z tymi kartami bo niby mam 80GB databanka ale to nie to samo ;)
zreszta i tak musze juz ta zmienić bo jest zajechana i mi czasem odmawia posłuszeństwa no ale pracuje w ekstremie hahahha

jakie karty polecacie :p

ćwinka i to skupienie na twarzy :loveu: :evil_lol:

i w tle najsławniejsze nogi dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']yyyyyyyyyyy czy ty mła droga gorączkujesz jestes potwornie miła a co za tym idzie taka podejrzana

tak, też jestem zdegustowana sama sobą :cool1:

[quote name='dbsst']
jakie karty polecacie

a to nie jest tak, że karta jest przynależna do aparatu? :niewiem:
ja mam jedną CompactFlash i generalnie jest do d... :cool1: Już zaczyzna szwankować przy przerzucaniu zdjęć na komputer :cool1:
Resztę mam Olympus XD i te są super :p