Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']przez takiego kormorana bym zawału dostała jak mi przed nosem się wynurzył jak płynełam. Piękny ptak;)to dawa do nas ...u nas w Goczałkowicach ich od gromika jest:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czesc pływajaca w morzu z kormoranami......:diabloti: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Rybka_39']:cool3:Witam, ładne foty! Szpilka słodki ma buziaczek:loveu:Wymiziaj witamy, dziękować wycmokam Szpilkowe fafelki :multi: z niekryta przyjemnościa :multi: [quote name='Alicjarydzewska'];)to dawa do nas ...u nas w Goczałkowicach ich od gromika jest:p łoooooooooooooki to pakuje sie i jade :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc pływajaca w morzu z kormoranami......:diabloti: hahahahhahaha cześć kochana mła :multi: :multi: :multi: i oto daje buziaczki jak obiecałam ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ooo na tych ostatnich fotkach masz te sama chusteczke na glowie co w avatorku..... i jakie całusy..... a Szpilka co ma taka zasepiona mineczke??? Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ooo na tych ostatnich fotkach masz te sama chusteczke na glowie co w avatorku..... i jakie całusy..... a Szpilka co ma taka zasepiona mineczke??? bo to z tego samego dnia foty potem sa foty jak zdejmowałam nakrycie dziewiczej głowy ale ich juz nie wstawiam ;) bo musiała siedzieć przywiązana do drzewa zaręczynowego przez kilka chwil i nie było jej z tym dobrze.................a dostało jej się jak przebiegła z piłką po naszym kocyku i zasypała nas tona piachu i rozwaliła nam karty do gry hahahahha Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 puk puk.... śledzę Cię .... ale ciiiiiiiii... :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']puk puk.... śledzę Cię .... ale ciiiiiiiii... :loveu::loveu: mam dziwne uczucię,ze ktoś mnie siedzi ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']mam dziwne uczucię,ze ktoś mnie siedzi ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze nie siedze... ale kto wie co los przyniesie :roll: a dziś byli u mia panowie policjanty... osobiście radiowozem z informacją... i nawet mnie nie aresztowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']puk puk.... śledzę Cię .... ale ciiiiiiiii... :loveu::loveu::razz:ja teżżżżżżżżżżżżż [quote name='dbsst']mam dziwne uczucię,ze ktoś mnie siedzi ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;).....ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie mów nikomu.... Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze nie siedze... ale kto wie co los przyniesie :roll: a dziś byli u mia panowie policjanty... osobiście radiowozem z informacją... i nawet mnie nie aresztowali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahha no tak MUSIAŁA SIĘ DOPATRZEC hahahahha Madziu ci panowie to nie policjanci jak dalwali listy to LISTONOSZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko czemu u Was parami chodzą :roll: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja teżżżżżżżżżżżżż ;).....ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie mów nikomu.... nie puszcze ani pawia z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ach ja zdominowana, zdenerwowana, unosząca się i cierpiąca skończyłam rozwieszac prani :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']hahahha no tak MUSIAŁA SIĘ DOPATRZEC hahahahha pogadała z władzą i do śledczej się przyjmie do pracy;) Madziu ci panowie to nie policjanci jak dalwali listy to LISTONOSZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko czemu u Was parami chodzą :roll: :evil_lol: nie tylko chodza ...oni jeżdżą samochodzikami:cool1:tysz parami nie puszcze ani pawia z ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie puszczaj broń cię boshe:cool3: ach ja zdominowana, zdenerwowana, unosząca się i cierpiąca skończyłam rozwieszac prani :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:o masz a ja sie rano dałam zdominować .....pranie mi już wyschło:evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dbsst napisał(a):hłe hłe jak to dobrze zrobic komuś dobrze ;) i do jadłodajnie na powietrzu i do krytych tylko pies musiał być na smyczy nie samopas :D polecam "złota rybkę" maja pysznego dorsza z grlilla mniaaaami ano.. miło:) "złotą rybkę" w KB czy w JG?:cool3: bo my w JG sobie upatrzyliśmy w tamtym roku Jadłodajnię Słoneczną :) superowe jedzonko tam mają:) Szpilka na strasznie zasępioną wyglądała :cool3: może jej nie całowałaś, tylko w ucho ugryzłaś i się przyznać nie chcesz? ;) :evil_lol: P.S. ooooo!! widziałam kormoranaaa!! :multi: u mnie są za to wiewióry, jeże i nietoperze :p Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz a ja sie rano dałam zdominować .....pranie mi już wyschło:evil_lol: boshe ja sie tak dałam już zdominować....................na NARZECZONEGO wyraźna prośbę oglądaliśmy razem wiadomości a potem on mnie zostawił i poszedł na siłownie a ja biedna nieszczesliwa zostałam w domu :placz: a teraz pojechał do sklepu!!!!!!!!!! czy to sie równa, że kogoś ma :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='basia2202']ano.. miło:) "złotą rybkę" w KB czy w JG?:cool3: bo my w JG sobie upatrzyliśmy w tamtym roku Jadłodajnię Słoneczną :) superowe jedzonko tam mają:) Szpilka na strasznie zasępioną wyglądała :cool3: może jej nie całowałaś, tylko w ucho ugryzłaś i się przyznać nie chcesz? ;) :evil_lol: P.S. ooooo!! widziałam kormoranaaa!! :multi: u mnie są za to wiewióry, jeże i nietoperze :p nie przed JG tylko przejezdzaliśmy w drodze na Rozewie ;) to w Karwi :D kurczaki rozgryzłaś ja jej kopiowałam ustnie ucho :evil_lol: hłe hłe ja jestem wiewiór z domu :eviltong: Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images30.fotosik.pl/52/e9df6e0961692d9b.jpg Cudna jest :loveu::loveu: Zazdroszcze Ci tego wypadu z psem nad morze, moja Kaja morza jeszcze nie widziała, a szkoda, bo by sobie poszalała, dużo wody i tyle piasku do przekopania :diabloti: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='BBeta']http://images30.fotosik.pl/52/e9df6e0961692d9b.jpg Cudna jest :loveu::loveu: Zazdroszcze Ci tego wypadu z psem nad morze, moja Kaja morza jeszcze nie widziała, a szkoda, bo by sobie poszalała, dużo wody i tyle piasku do przekopania :diabloti: dzięki no to był pierwszy raz Szpilki zachowywała sie tak jak myśleliśmy OSZALAŁA :multi: :multi: :multi: ze szczęścia :loveu: oszalała burza piaskowa :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mimo, że jakoś nie przepadam za polskim morzem to w przyszłym roku pomyśle, żeby się z psem wybrać chociaż na tydzień ;) A tak z ciekawości w jakim formacie robisz zdjęcia, raw czy od razu jpg ?? Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']boshe ja sie tak dałam już zdominować....................na NARZECZONEGO wyraźna prośbę oglądaliśmy razem wiadomości a potem on mnie zostawił i poszedł na siłownie a ja biedna nieszczesliwa zostałam w domu :placz: a teraz pojechał do sklepu!!!!!!!!!! czy to sie równa, że kogoś ma :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grins: tak ...to własnie znaczy że się KOGOŚ MA;) burza zajebista:loveu::loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/53/2a866c93fb1362be.jpg Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='BBeta']Mimo, że jakoś nie przepadam za polskim morzem to w przyszłym roku pomyśle, żeby się z psem wybrać chociaż na tydzień ;) A tak z ciekawości w jakim formacie robisz zdjęcia, raw czy od razu jpg ?? ja uwielbiam Polskie morie a teraz to juz nabrało totalnie sentymentalnej wartości. Mam nadzieje, że uda nam sie jeszcze wyrwac na kilka dni nie w sezonie :loveu: w jpgach i te zdjęcia robiłam w najmniejszej roździelczości 1728x1152 bo sie bałam, że mi karty nie starczy (1giga :oops: tylko i ciagle kupuje większą ;)) a nie wiem czmu ni emoge zgrac na databanka od jakiegoś czasu fot :razz: (80GB):shake: [quote name='Alicjarydzewska'] :grins: tak ...to własnie znaczy że się KOGOŚ MA;) burza zajebista:loveu::loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/53/2a866c93fb1362be.jpg hłe hłe oby nie dał jej takiego brylanta ;) ja wiem kogo ma pewnie jakąs szyneczke w koszyku o tej porze hahahha i wyobraź sobie, że to moja osobista burza :multi: Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dbsst napisał(a):w jpgach i te zdjęcia robiłam w najmniejszej roździelczości 1728x1152 bo sie bałam, że mi karty nie starczy (1giga :oops: tylko i ciagle kupuje większą ;)) Ja też miałam 1Gb, później dokupiłam jeszcze jedną tej samej wielkości żeby mieć w razie czego jakby się pierwsza popsuła, a przed wyjazdem na Chorwacje kupiłam jeszcze 2Gb, bo też myślałam, że mi miejsca zabraknie, a wyszło na to, że nawet jednej karty do końca nie zapełniłam :shake: Tak to jest, nie ma psa to nie ma czego fotografować :diabloti: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='BBeta']Ja też miałam 1Gb, później dokupiłam jeszcze jedną tej samej wielkości żeby mieć w razie czego jakby się pierwsza popsuła, a przed wyjazdem na Chorwacje kupiłam jeszcze 2Gb, bo też myślałam, że mi miejsca zabraknie, a wyszło na to, że nawet jednej karty do końca nie zapełniłam :shake: Tak to jest, nie ma psa to nie ma czego fotografować :diabloti: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha AMEN hahahahhahaha ja tez z wakacyjnych zdjęć mam psa psa psa TZ psa psa spa i widoczek a i czasem gdzieś ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nooo, właśnie tego mi brakowało na dogo :p TWOICH ZDJĘĆ :p :p :p Boszsz, wymówiłam to, sama, dobrowolnie :shock: :shake: :cool1: [quote name='dbsst'] w jpgach i te zdjęcia robiłam w najmniejszej roździelczości 1728x1152 bo sie bałam, że mi karty nie starczy (1giga :oops: tylko i ciagle kupuje większą ;)) a nie wiem czmu ni emoge zgrac na databanka od jakiegoś czasu fot :razz: (80GB):shake: ja już dawno zakupiłam karty 2 giga i łącznie mam teraz kart na 6 giga :stupid: aczkolwiek nie wiem po co :evil_lol: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images26.fotosik.pl/52/805c2c51dd36af10.jpg Poka resztę fot z tego dnia, te z Tobą, fajne są :grins: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Maga100']nooo, właśnie tego mi brakowało na dogo :p TWOICH ZDJĘĆ :p :p :p Boszsz, wymówiłam to, sama, dobrowolnie :shock: :shake: :cool1: ja już dawno zakupiłam karty 2 giga i łącznie mam teraz kart na 6 giga :stupid: aczkolwiek nie wiem po co :evil_lol: :roll: yyyyyyyyyyy czy ty mła droga gorączkujesz jestes potwornie miła a co za tym idzie taka podejrzana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha ja czaje sie z tymi kartami bo niby mam 80GB databanka ale to nie to samo ;) zreszta i tak musze juz ta zmienić bo jest zajechana i mi czasem odmawia posłuszeństwa no ale pracuje w ekstremie hahahha jakie karty polecacie :p ćwinka i to skupienie na twarzy :loveu: :evil_lol: i w tle najsławniejsze nogi dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='paula_z']http://images26.fotosik.pl/52/805c2c51dd36af10.jpg Poka resztę fot z tego dnia, te z Tobą, fajne są :grins: zwariowała pokarze z ostatniego dnia ale tych NIE NIE NIE niechce być szntażowana(?) w przyszłości Quote
Maga100 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']yyyyyyyyyyy czy ty mła droga gorączkujesz jestes potwornie miła a co za tym idzie taka podejrzana tak, też jestem zdegustowana sama sobą :cool1: [quote name='dbsst'] jakie karty polecacie a to nie jest tak, że karta jest przynależna do aparatu? :niewiem: ja mam jedną CompactFlash i generalnie jest do d... :cool1: Już zaczyzna szwankować przy przerzucaniu zdjęć na komputer :cool1: Resztę mam Olympus XD i te są super :p Quote
Recommended Posts