Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='clockwork']debe... choooo.. pyry obierzesz po slubie :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po ślubie to dl;a dwojga bedzie pyry obierać ;)...dobra będę świadkiem:p

Posted

[quote name='Anka12']Cześć Dominisiu
Smyczki dla Cia i dla Pauli już mam
Więc czekam tylko na spotkanko po urlopiku

no nie jedno spotkania a TY JUZ CHCESZ MNIE NA SMYCZ WZIĄŚĆ hahahhahaha pięknie a na kolczatce będe czy na zacisku hahahahhahahahaha

juz nie mogę sie doczekac jak mnie zniewolisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to jak wracasz już :eviltong:

Posted

[quote name='dealer']ale dlaczemu zaszczuta:crazyeye: :diabloti:

zaszczycona miało być ale jeszcze eska pisałam i się pomerdało

to jeszcze raz

czuję się zaszczycona

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po ślubie to dl;a dwojga bedzie pyry obierać ;)...dobra będę świadkiem:p

hahahhahahahahahah łoki jestem za :multi: :p

Posted

[quote name='dbsst']no nie jedno spotkania a TY JUZ CHCESZ MNIE NA SMYCZ WZIĄŚĆ hahahhahaha pięknie a na kolczatce będe czy na zacisku hahahahhahahahaha

juz nie mogę sie doczekac jak mnie zniewolisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to jak wracasz już :eviltong:
Jeszcze nie wyjechałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Anka12']Jeszcze nie wyjechałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

no to tak jakbys wróciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
hahahhahahahahahah łoki jestem za :multi: :p:pno....nareszcie ktoś mnie chce.................................za świadka:razz:

[quote name='clockwork']jehowy :diabloti::diabloti:maupa:eviltong::eviltong::eviltong:...predzej koronnym

Posted

[quote name='clockwork']jehowy :diabloti:

Magdaleniu nie obrażaj jedynego światka co nam chce światkować :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']:pno....nareszcie ktoś mnie chce.................................za świadka:razz:

:diabloti:maupa:eviltong::eviltong::eviltong:...predzej koronnym

światkiem konnym ;) a cóż my mamy z Magdaleną siodła wkładac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

światkiem konnym ;) a cóż my mamy z Magdaleną siodła wkładac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mnie w to nie mieszaj... mnie TAM nie bedzie :shake::shake:
chyba że jednak wyjdziesz za mnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']mnie w to nie mieszaj... mnie TAM nie bedzie :shake::shake:
chyba że jednak wyjdziesz za mnie :loveu::loveu::loveu:

ano niech będzie wyjdę tylko schudne cobyś mnie mogła zasłonić żebyśmy mogły jedno ciało tworzyć :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ano niech będzie wyjdę tylko schudne cobyś mnie mogła zasłonić żebyśmy mogły jedno ciało tworzyć :evil_lol::loveu:bosh...jedno ciało ...jedna dusza....;).....dobra ide na 3kącik:diabloti:

Posted

Hahaha, po ślubie nie tylko pyry będziesz obierała dla dwojga... No, chyba, że Twój Robert jest rzeczywiście tak kochany, dobry, uczynny, pomocny itp., jak to opisujesz...
Sie zobaczy.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Anka12']Cześć Dominisiu
Smyczki dla Cia i dla Pauli już mam
Więc czekam tylko na spotkanko po urlopiku
:multi: Dzięki :loveu:

[quote name='dbsst']no nie jedno spotkania a TY JUZ CHCESZ MNIE NA SMYCZ WZIĄŚĆ hahahhahaha pięknie a na kolczatce będe czy na zacisku hahahahhahahahaha
:grin: Wyjęłaś mi to spod palców ;) :evil_lol:

Cześć Wariatko :loveu:

Posted

Gratulacje Debe a kiedy dokładnie ślub gdzie, bo zamierzam przyjść, chyba, że już był :-o . No to teraz dopiero legalizacja bedzie. Fotki z nad morza super. Szpilka jak zawsze słodkości.
Buziak

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:bosh...jedno ciało ...jedna dusza....;).....dobra ide na 3kącik:diabloti:

hahhahha pieszę się na ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']byłam,:diabloti:

przeczytałam.....stronke polecona przez Vectre obejrzałam......i całkiem ładne rzeczy tam sa......
O milosci kobiecej tez poczytałam i o obieraniu pyrów po slubie:loveu:

i juz znikam...........

milego

pojawiam sie i znikam i zniakm ;)
tyż widziałam i to dawno dziś znalazłam kolejne obrączki 15 koła jedna hahahahhaa

[quote name='Asiaczek']Hahaha, po ślubie nie tylko pyry będziesz obierała dla dwojga... No, chyba, że Twój Robert jest rzeczywiście tak kochany, dobry, uczynny, pomocny itp., jak to opisujesz...
Sie zobaczy.:lol:
Pzdr.

na szczęscie to on obiera pyry dzis była przypadek losowy i mam nadzieję, że po ślubie też tak zostanie ;)
no w sumie znam go 20 lat więc chyba po ślubie się nie zmieni odrazu w krwistego drania :roll:

zobaczymy ;)

[quote name='paula_z']
:grin: Wyjęłaś mi to spod palców ;) :evil_lol:
Cześć Wariatko :loveu:
u rąk czy u kulasów :diabloti:
heloł schizofredko :diabloti:

[quote name='agabass']Gratulacje Debe a kiedy dokładnie ślub gdzie, bo zamierzam przyjść, chyba, że już był :-o . No to teraz dopiero legalizacja bedzie. Fotki z nad morza super. Szpilka jak zawsze słodkości.
Buziak

dziękuje Baskowa Ago :D
hahahaha data jeszcze nie podana do oficjala bo jeszcze sie zastanawiamy czy to bedzie w gronie naj czy to jednak będzie duża impreza pt ślub ;)

heheh legala na 100%

dzięki ;)

czemu nie mam twego gie eeeeeeeeeeeee??

Posted

[quote name='Vectra']jedź do salunu ;) i pomacaj obrączki na żywo , kolosalna jest różnica między zdjęciami i realem :)

to nie ma bata żebym nie pojechała. Z tym ,że muszę znaleźć sklepy w necie najpierw gdzie maja mój typ a dopiero potem podróżować.

chce juz powstawiać wszystkie zdjęcia wakacyjne i zniknać znowu z DG aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

[quote name='dbsst']
chce juz powstawiać wszystkie zdjęcia wakacyjne i zniknać znowu z DG aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie znikaj... bo sie z Tobą nie chajtne :mad::mad::mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
To ci się chyba nie uda....:evil_lol:
Pzdr.

co z tymi pyrami................
myslisz, że mnie podpuszcza :crazyeye: :evil_lol: