dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 dealer napisał(a):oto jestem......:diabloti: czujem zaszczyta :diabloti: Quote
Anja33 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cześć Dominisiu Smyczki dla Cia i dla Pauli już mam Więc czekam tylko na spotkanko po urlopiku Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dbsst napisał(a):czujem zaszczyta :diabloti: ale dlaczemu zaszczuta:crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']debe... choooo.. pyry obierzesz po slubie :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po ślubie to dl;a dwojga bedzie pyry obierać ;)...dobra będę świadkiem:p Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Anka12']Cześć Dominisiu Smyczki dla Cia i dla Pauli już mam Więc czekam tylko na spotkanko po urlopiku no nie jedno spotkania a TY JUZ CHCESZ MNIE NA SMYCZ WZIĄŚĆ hahahhahaha pięknie a na kolczatce będe czy na zacisku hahahahhahahahaha juz nie mogę sie doczekac jak mnie zniewolisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to jak wracasz już :eviltong: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']ale dlaczemu zaszczuta:crazyeye: :diabloti: zaszczycona miało być ale jeszcze eska pisałam i się pomerdało to jeszcze raz czuję się zaszczycona [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po ślubie to dl;a dwojga bedzie pyry obierać ;)...dobra będę świadkiem:p hahahhahahahahahah łoki jestem za :multi: :p Quote
Anja33 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']no nie jedno spotkania a TY JUZ CHCESZ MNIE NA SMYCZ WZIĄŚĆ hahahhahaha pięknie a na kolczatce będe czy na zacisku hahahahhahahahaha juz nie mogę sie doczekac jak mnie zniewolisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to jak wracasz już :eviltong: Jeszcze nie wyjechałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Anka12']Jeszcze nie wyjechałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: no to tak jakbys wróciła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po ślubie to dl;a dwojga bedzie pyry obierać ;)...dobra będę świadkiem:p jehowy :diabloti: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst'] hahahhahahahahahah łoki jestem za :multi: :p:pno....nareszcie ktoś mnie chce.................................za świadka:razz: [quote name='clockwork']jehowy :diabloti::diabloti:maupa:eviltong::eviltong::eviltong:...predzej koronnym Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']jehowy :diabloti: Magdaleniu nie obrażaj jedynego światka co nam chce światkować :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:pno....nareszcie ktoś mnie chce.................................za świadka:razz: :diabloti:maupa:eviltong::eviltong::eviltong:...predzej koronnym światkiem konnym ;) a cóż my mamy z Magdaleną siodła wkładac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst'] światkiem konnym ;) a cóż my mamy z Magdaleną siodła wkładac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mnie w to nie mieszaj... mnie TAM nie bedzie :shake::shake: chyba że jednak wyjdziesz za mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']mnie w to nie mieszaj... mnie TAM nie bedzie :shake::shake: chyba że jednak wyjdziesz za mnie :loveu::loveu::loveu: ano niech będzie wyjdę tylko schudne cobyś mnie mogła zasłonić żebyśmy mogły jedno ciało tworzyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']ano niech będzie wyjdę tylko schudne cobyś mnie mogła zasłonić żebyśmy mogły jedno ciało tworzyć :evil_lol::loveu:bosh...jedno ciało ...jedna dusza....;).....dobra ide na 3kącik:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 byłam,:diabloti: przeczytałam.....stronke polecona przez Vectre obejrzałam......i całkiem ładne rzeczy tam sa...... O milosci kobiecej tez poczytałam i o obieraniu pyrów po slubie:loveu: i juz znikam........... milego Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hahaha, po ślubie nie tylko pyry będziesz obierała dla dwojga... No, chyba, że Twój Robert jest rzeczywiście tak kochany, dobry, uczynny, pomocny itp., jak to opisujesz... Sie zobaczy.:lol: Pzdr. Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Anka12']Cześć Dominisiu Smyczki dla Cia i dla Pauli już mam Więc czekam tylko na spotkanko po urlopiku :multi: Dzięki :loveu: [quote name='dbsst']no nie jedno spotkania a TY JUZ CHCESZ MNIE NA SMYCZ WZIĄŚĆ hahahhahaha pięknie a na kolczatce będe czy na zacisku hahahahhahahahaha :grin: Wyjęłaś mi to spod palców ;) :evil_lol: Cześć Wariatko :loveu: Quote
agabass Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gratulacje Debe a kiedy dokładnie ślub gdzie, bo zamierzam przyjść, chyba, że już był :-o . No to teraz dopiero legalizacja bedzie. Fotki z nad morza super. Szpilka jak zawsze słodkości. Buziak Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:bosh...jedno ciało ...jedna dusza....;).....dobra ide na 3kącik:diabloti: hahhahha pieszę się na ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']byłam,:diabloti: przeczytałam.....stronke polecona przez Vectre obejrzałam......i całkiem ładne rzeczy tam sa...... O milosci kobiecej tez poczytałam i o obieraniu pyrów po slubie:loveu: i juz znikam........... milego pojawiam sie i znikam i zniakm ;) tyż widziałam i to dawno dziś znalazłam kolejne obrączki 15 koła jedna hahahahhaa [quote name='Asiaczek']Hahaha, po ślubie nie tylko pyry będziesz obierała dla dwojga... No, chyba, że Twój Robert jest rzeczywiście tak kochany, dobry, uczynny, pomocny itp., jak to opisujesz... Sie zobaczy.:lol: Pzdr. na szczęscie to on obiera pyry dzis była przypadek losowy i mam nadzieję, że po ślubie też tak zostanie ;) no w sumie znam go 20 lat więc chyba po ślubie się nie zmieni odrazu w krwistego drania :roll: zobaczymy ;) [quote name='paula_z'] :grin: Wyjęłaś mi to spod palców ;) :evil_lol: Cześć Wariatko :loveu: u rąk czy u kulasów :diabloti: heloł schizofredko :diabloti: [quote name='agabass']Gratulacje Debe a kiedy dokładnie ślub gdzie, bo zamierzam przyjść, chyba, że już był :-o . No to teraz dopiero legalizacja bedzie. Fotki z nad morza super. Szpilka jak zawsze słodkości. Buziak dziękuje Baskowa Ago :D hahahaha data jeszcze nie podana do oficjala bo jeszcze sie zastanawiamy czy to bedzie w gronie naj czy to jednak będzie duża impreza pt ślub ;) heheh legala na 100% dzięki ;) czemu nie mam twego gie eeeeeeeeeeeee?? Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 i znowu...............................wakacje.................... czasem i Szpilka pada :cool3: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']czasem i Szpilka pada http://images30.fotosik.pl/52/5820b391ee29fe2c.jpg jedź do salunu ;) i pomacaj obrączki na żywo , kolosalna jest różnica między zdjęciami i realem :) Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']jedź do salunu ;) i pomacaj obrączki na żywo , kolosalna jest różnica między zdjęciami i realem :) to nie ma bata żebym nie pojechała. Z tym ,że muszę znaleźć sklepy w necie najpierw gdzie maja mój typ a dopiero potem podróżować. chce juz powstawiać wszystkie zdjęcia wakacyjne i zniknać znowu z DG aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 To ci się chyba nie uda....:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst'] chce juz powstawiać wszystkie zdjęcia wakacyjne i zniknać znowu z DG aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie znikaj... bo sie z Tobą nie chajtne :mad::mad::mad: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Asiaczek napisał(a):To ci się chyba nie uda....:evil_lol: Pzdr. co z tymi pyrami................ myslisz, że mnie podpuszcza :crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts