clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images24.fotosik.pl/49/2b82d58eac9842f2.jpg same plażowe foty :loveu::loveu::loveu: tylko czemu na plaży leżycie na łóżku i w pościeli :hmmmm: kleszczyki są super :eviltong: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images24.fotosik.pl/49/2b82d58eac9842f2.jpg na plaży z tapczanem ...rewelka:eviltong: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']ty sie zdecyduj dziołcha... bo jak Ci słodziłam jak zrobiłaś se urlopa... tititi.. to ryczałaś po mnie że sie zeżygasz z tych słodkości... miałam byc NORMALNA... to jestem :diabloti::diabloti: tęsknie.... Debeściaczku mój najukoffańszy za Tobą , Szpileczunią... i reszta dogowariatek z wawy... przy okazji przypomniało mi sie myśląc o WAS i o Warszawie, że gdzieś tam widziałam TysBena.... nie pamiętam gdzie... bo ino mi mignął... :razz: już wole Cię normalna ;) może widziałaś go w stolycy o nie byłaś znowu u TyśBenowego źródełka WIEDZIAŁAM , ŻE WRÓCISZ :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA']ja nie robialm zadnych drinkow :crazyeye: a gdzie napisane, że robiłaś :evil_lol: podpowiem wanilia, sprite i citrinka ;) [quote name='clockwork']http://images24.fotosik.pl/49/2b82d58eac9842f2.jpg same plażowe foty :loveu::loveu::loveu: tylko czemu na plaży leżycie na łóżku i w pościeli :hmmmm: kleszczyki są super :eviltong: no to NARZOPLAZA ale o tym ciiiiiiiiiiii Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']http://images24.fotosik.pl/49/2b82d58eac9842f2.jpg na plaży z tapczanem ...rewelka:eviltong: jak Wam tak teskno do plaży to prosze kolejne miliony ton piachu przedstawiam :diabloti: mój osobisty Gryf Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba chcę nad morze pojechać;) myślisz że Twój Cezary też znajdzie w piachu pierścień :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']myślisz że Twój Cezary też znajdzie w piachu pierścień :cool3::cool3::razz:...no Cezary musiałby się naszukać sporo ...bo oczywiscie jedziemy razem ...no cho;) Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba chcę nad morze pojechać;) zapraszam do siebie u mnie jest jak nad morzem :diabloti: [quote name='clockwork']myślisz że Twój Cezary też znajdzie w piachu pierścień :cool3::cool3: w piachu powiadasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: opalanie na ekranie ;) a to dla SzybWeszki Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzień dobry ;) Po pierwsze gratuluje zaręczyn, a po drugie obejrzałam wszystkie fotki, piękne :mdleje: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Szpilka mi troche wypłowiała od tego słońca :diabloti: spacerrr Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 BBeta napisał(a):Dzień dobry ;) Po pierwsze gratuluje zaręczyn, a po drugie obejrzałam wszystkie fotki, piękne :mdleje: witaj kochana bardzo dziękuje w imieniu moim i NARZECZONEGO :loveu: :loveu: :loveu: wszystkie foty ło matko to Cie łoczka bolą toz ja z ich iloscia ostro przesadzam :roll: :oops: dziękuje za miłe słowo i za wytrwałość ;) :loveu: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szukam platynowych zwykłych obrączek i niegdzi enie mogę znaleźć takich co by mi sie podobały czy może ktoś polecić jakiegos jubilera :placz: Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej Dominka :multi: Przyszłam, przeczytałam, wprawiłam się w klimat i gesiej skórki dostałam... Pieknie to opisałaś, jeszcze śliczniej wszystko fotki oddały. Urlop nad wyraz udany... a wspomnienia - na całe życie:loveu: Wszystkiego dobrego z okazji zaręczyn :loveu: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hej Dominka :multi: Przyszłam, przeczytałam, wprawiłam się w klimat i gesiej skórki dostałam... Pieknie to opisałaś, jeszcze śliczniej wszystko fotki oddały. Urlop nad wyraz udany... a wspomnienia - na całe życie:loveu: Wszystkiego dobrego z okazji zaręczyn :loveu: witaj Kasiu dziękuje Ci bardzo ale właśnie mam "doła" ślubnego. Szukam miejsca na ślub i nie wiem gdzie to ma być :placz: nie moge zdecydować sie na obrączki :placz: nie wspomne juz o sukni i tym wszystkim, nie wiem jaką :placz: nic nie wiem :placz: proszę doświadczone koleżanki o pomoc :razz: Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja niedoświadczona jeszcze więc nie piszę :eviltong: ale czy przegapiłam, czy data już ustalona??? Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Kate I Luka napisał(a):ja niedoświadczona jeszcze więc nie piszę :eviltong: ale czy przegapiłam, czy data już ustalona??? ustalona ale jeszcze nie ujawniona ;) bo czasem sie jeszcze zmienia. No i nie wiem jaka w końcu bedzie ta ceremonia więc zastanawiam się nad ujawnieniem jej publicznie bo może sie okazać, że ślub będzie brany w "tajemnicy" tylko z Rodzicami i świadkami (tak mi sie chyba dziś marzy) więc narazie milczę. Jednak jak dojdę do wniosku, że chce sie dzielić moim szczęściem wtedy oczywiście się pochwalę, że ja chwalipięta to juz powinnyście wiedzieć. Mam dużą wadę nie potrafie zdecydowac chciałabym wszystko na raz ;) :roll: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Cimi']Suuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: dzięki :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='paula_z']Aloha :loveu: Aloha Paola :loveu: Rozewie młoda foka jestem z EMOKA płynę ala dama Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 nie wiem gdzie juz szukalas tych obraczek ale moge ci polecic sklepy jubilerskie KRUK... o zdjeciach powiem tylko: wspaniale...cudne.....piekne.. zazdrosc to niedobre uczucie zazdrosc to niedobre uczucie Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']nie wiem gdzie juz szukalas tych obraczek ale moge ci polecic sklepy jubilerskie KRUK... o zdjeciach powiem tylko: wspaniale...cudne.....piekne.. zazdrosc to niedobre uczucie zazdrosc to niedobre uczucie cóz za zaszczyt sama dilerowa tu mnie nawiedziła :diabloti: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 a teraz miły przerywnik Panie i Panie mój NARZECZONY :loveu: :loveu: :loveu: ps teraz wiecie po kim szpilka ma figure :p Quote
Paula Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']a teraz miły przerywnik Panie i Panie mój NARZECZONY :loveu: :loveu: :loveu: http://images30.fotosik.pl/51/82c0b218da9b3785.jpg ps teraz wiecie po kim szpilka ma figure :p Buhahaha :roflt: Świetna mina R :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szukam platynowych zwykłych obrączek i niegdzi enie mogę znaleźć takich co by mi sie podobały czy może ktoś polecić jakiegos jubilera :placz:wiem że Patka zamawiała jakieś obrączki ale zabij ...nie wiem jakie:cool3: REWELACJA fota Roberta i Szpilki:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts