anetta Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :o o kutwa :lol::lol: http://images30.fotosik.pl/45/fc5fea4fabc7a456.jpg :cool2: Quote
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Hej sister :) Foty jak zwykle kaczi :loveu: Oglądnęłam i nie wiem co pisać :grin: więc znikam.... pozdrowionka ( dla Tych dwóch co u Cię siedzą tyż ;) ) Quote
Pysia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wybacz dziecko że wiadomość tak ważna w Twoim życiu dotarła do mnie dopiero dzisiaj :oops: Niestety dzisiaj też otwieram Twoją galerie i czytam przez....4 godziny!!!!!!:razz: A postanowiłam twardo czytać bo pewna donosicielka ( :diabloti: ) kazała mi koniecznie wejść tutaj :loveu: Dominiko czegóż Ci mogę życzyć ? Może tego abyś po ponad 20 latach małżeństwa była szanowana i sama szanowała? Może tego abyś tęskniła za swoim mężem nawet wtedy gdy jest przez kilka godzin w pracy? I aby on za Tobą też tęsknił? Abyś po wielu latach chciała się przytulać i czuła oparcie w swoim mężczyźnie? Abyście zawsze umieli rozmawiać ze sobą? Abyście nawzajem spełniali i rozumieli swoje marzenia? Wiem że to niewiele .....Ale zyczę Ci tego a jak będziesz miała to wszystko to reszta przyjdzie sama :p Buziaki i pozdrów narzeczonego :multi: Quote
Alicja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:wpadłam jak burza jeszcze przed snem...... Kochamy Was Szpilkowe ludzienki ...Narzeczony i Narzeczono:loveu::loveu::loveu:... fotaski będą popołudniu... Jeszcze raz dziękujemy za cudownie spędzone chwile...:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 jestem.. o matko... znów u Ciebie :shake::shake::shake: DOMINISIU :diabloti: dziękuję Ci jak job twoju mać za zajebiaszczy łikend w wawie.. ale i tak Was nienawidze.. bo piwo przez Was nadal mi nie smakuje :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :placz::placz::placz:Dominisiu ...nadal tęsknię:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DZIęKI!!!!!! daj mi jeszcze odrobinę NARZOMOCY NIEBOJANIA SIE LATAć :evil_lol: nie wiem czy będe mogła uzyć NARZOPOWER bo jestem zdruzgotana DZIS WRÓCIŁAM DO PRACY po bowskim lenistwie :placz: [quote name='madzia i medor']Rewelacja:modla::modla: http://images28.fotosik.pl/44/d2848bc76e77f705.jpg a no dziękujemy :cool3: [quote name='anetta']:o o kutwa :lol::lol: http://images30.fotosik.pl/45/fc5fea4fabc7a456.jpg :cool2: Anettko jak Ty mówisz :evil_lol: [quote name='bonita']Hej sister :) Foty jak zwykle kaczi :loveu: Oglądnęłam i nie wiem co pisać :grin: więc znikam.... pozdrowionka ( dla Tych dwóch co u Cię siedzą tyż ;) ) hi sis jakie kaczki to pies :-o :eviltong: to nie pisz :evil_lol: pojawiam sie i znikam i znikam...... odzdrowionka (czy tak brzmia pozdrowionka zwrotne??) :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Pysia napisał(a):Wybacz dziecko że wiadomość tak ważna w Twoim życiu dotarła do mnie dopiero dzisiaj :oops: Niestety dzisiaj też otwieram Twoją galerie i czytam przez....4 godziny!!!!!!:razz: A postanowiłam twardo czytać bo pewna donosicielka ( :diabloti: ) kazała mi koniecznie wejść tutaj :loveu: Dominiko czegóż Ci mogę życzyć ? Może tego abyś po ponad 20 latach małżeństwa była szanowana i sama szanowała? Może tego abyś tęskniła za swoim mężem nawet wtedy gdy jest przez kilka godzin w pracy? I aby on za Tobą też tęsknił? Abyś po wielu latach chciała się przytulać i czuła oparcie w swoim mężczyźnie? Abyście zawsze umieli rozmawiać ze sobą? Abyście nawzajem spełniali i rozumieli swoje marzenia? Wiem że to niewiele .....Ale zyczę Ci tego a jak będziesz miała to wszystko to reszta przyjdzie sama :p Buziaki i pozdrów narzeczonego :multi: to piękne Życzenia i wiem, że jest szansa aby tak właśnie było, DZIĘKUJE Quote
dbsst Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 jak juz niektórym wiadomo w łekend miałam MEGA GOŚCI. miałam przyjemność gościć Ale i Klockową :loveu: i powiem tak JA GOOPIA JE WYPUŚCIŁAM :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powinnam je przywiązać do kaloryfera i nie pozwolic im wsiadac do pociągu :wallbash: :wallbash: :wallbash: Uwielbiam gości a je KOCHAM normalnie jak chcecie mieć kabaret w domu i bijące się dziewczyny o kołdry i koce w pantery to zaproście Ślunzaczki. A w wyrku poznajdujecie palczaste chipsy i takie tam :cool1: jestem dogłębnie wzruszona tym że mój NARZECZONY spedził z nami CAŁY WIECZÓR i bawił sie SWIETNIE dziewczyny działacie CUDA. Bo On mniej niż więcej Dogo towarzyski i pomiomo zapewnień, ze będzie na kompie siedział z babami do końca :loveu: Super, że Paula mi pomogła w przygotowaniach :multi: dzięki Paola za Jemiołka Ty wiesz co smoki lubia najbardziej :loveu: (kiedyś zrobie foto) Pika i jak drinki :loveu: odpowiedz na gie :evil_lol: dzięks ze jeździłaś z Maksiowym zaprzegu :eviltong: w Młodym jeszcze bardziej się zakochałam o ile to możliwe :roll: Drimerka masz minusa, że Cię nie by ło mineły Cie tosty :cool1: niech Ci Paola opowie ja prawie też mineły :eviltong: Anka12 ale zajebiście było Cie poznać szkoda, że nawaliłam ;) KOCHAM WAS ŚLUNZACZKI dołoze starań żeby następny raz był ciekawszy ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='dbsst']no było tak cudownie a wiecie co jest najwspanialsze, że mój ukochany pies czynnie uczestniczył w tym procederze :multi: tak zawsze chciełam, żeby była w tej chwili ze mną :loveu: i była :multi: cała noc z 24 na 25 nie przespana miałam w ciagu dwóch dni schudłam z 5kg szaleństwo i niech mi ktoś powie, że w Życiu nie jest to jedna z piękniejszych chwil :multi: Dominko...... bardzo, bardzo, bardzo, bardzo gratuluje i ciesze sie wraz z Toba... i oby Wam sie zawsze tak cudownie ukladało i aby rutyna nie wkradła sie w zycie zbyt mocno:loveu: i abyscie po latach wielu małżeństwa...tak samo sie szanowali i kochali jak teraz. etxra....tak cudownie przeczytac o szczesciu.....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Dominko...... bardzo, bardzo, bardzo, bardzo gratuluje i ciesze sie wraz z Toba... i oby Wam sie zawsze tak cudownie ukladało i aby rutyna nie wkradła sie w zycie zbyt mocno:loveu: i abyscie po latach wielu małżeństwa...tak samo sie szanowali i kochali jak teraz. etxra....tak cudownie przeczytac o szczesciu.....:loveu: :loveu: :loveu: bardzo bardzo wielkie buzi w Twoja stronę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 widzięk i gracja Trolek Szpamela Szpanderson na tropie Atena a może antena :p Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 debe...tęsknie :-(:-( za.... bigbenem :diabloti: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']jak juz niektórym wiadomo w łekend miałam MEGA GOŚCI. miałam przyjemność gościć Ale i Klockową :loveu: i powiem tak JA GOOPIA JE WYPUŚCIŁAM :wallbash: :wallbash: Powinnam je przywiązać do kaloryfera i nie pozwolic im wsiadac do pociągu :wallbash: :wallbash: Uwielbiam gości a je KOCHAM normalnie jak chcecie mieć kabaret w domu i bijące się dziewczyny o kołdry i koce w pantery to zaproście Ślunzaczki. A w wyrku poznajdujecie palczaste chipsy i takie tam :cool1: jestem dogłębnie wzruszona tym że mój NARZECZONY spedził z nami CAŁY WIECZÓR i bawił sie SWIETNIE dziewczyny działacie CUDA. Bo On mniej niż więcej Dogo towarzyski i pomiomo zapewnień, ze będzie na kompie siedział z babami do końca :loveu: Super, że Paula mi pomogła w przygotowaniach :multi: dzięki Paola za Jemiołka Ty wiesz co smoki lubia najbardziej :loveu: (kiedyś zrobie foto) Pika i jak drinki :loveu: odpowiedz na gie :evil_lol: dzięks ze jeździłaś z Maksiowym zaprzegu :eviltong: w Młodym jeszcze bardziej się zakochałam o ile to możliwe Drimerka masz minusa, że Cię nie by ło mineły Cie tosty :cool1: niech Ci Paola opowie ja prawie też mineły :eviltong: Anka12 ale zajebiście było Cie poznać szkoda, że nawaliłam ;) KOCHAM WAS ŚLUNZACZKI dołoze starań żeby następny raz był ciekawszy ;):placz::placz:i wczoraj napisałam posta i go nie ma....... tęsknię i żałuję że tak krótko .... ffcale się nie biłyśmy o kocyki i kordełki:oops:....my tylko ....:evil_lol::evil_lol:....o nie walczyłyśmy:eviltong: Dobereczek...Miśki:loveu: [quote name='clockwork']debe...tęsknie :-(:-( za.... bigbenem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak .........big ben był the best;) Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak .........big ben był the best;) myślisz?? to już nie dbsst is the best?? :cool3::cool3: :eviltong: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']myślisz?? to już nie dbsst is the best?? :cool3::cool3: :eviltong::hmmmm: to może jednak Debsst ;) Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dziń dybryyyy:) my tu nie były jeszcze z Zuzanką:cool1: spodobały nam się foteczki Szpilki u Ali Ozzulkowej:) no i zaglądnęłyśmy... i faaajne foteczki wodne zobaczyłyśmy :multi: kolejny słodki faflunek na dogo obejrzany :) będziemy odwiedzać Wasze progi ;) pozdrawiaaamy :p Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']debe...tęsknie :-(za.... bigbenem :diabloti: taaak to w Twoim stylu nie za szpinakoladą tylko jakimś tam tysbenem ;) [quote name='Alicjarydzewska']:placz:i wczoraj napisałam posta i go nie ma....... tęsknię i żałuję że tak krótko .... ffcale się nie biłyśmy o kocyki i kordełki:oops:....my tylko ....:evil_lol:o nie walczyłyśmy:eviltong: Dobereczek...Miśki:loveu: tak .........big ben był the best;) nie ma posta ciekawe co w nim ciekawego było :roll: :razz: ;) tak walczyły, że aż mi się kwiatki zazieleniły :multi: Doberek Miśku ZDRAJCZYNI to ja ja ja jestem DEBEST :evil_lol: [quote name='clockwork']myślisz?? to już nie dbsst is the best?? :cool3::cool3: :eviltong: hahaha WŁAŚNIE :shake: :razz: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: to może jednak Debsst ;) no dziękuje Ci naprawde ;) [quote name='basia2202']dziń dybryyyy:) my tu nie były jeszcze z Zuzanką:cool1: spodobały nam się foteczki Szpilki u Ali Ozzulkowej:) no i zaglądnęłyśmy... i faaajne foteczki wodne zobaczyłyśmy :multi: kolejny słodki faflunek na dogo obejrzany :) będziemy odwiedzać Wasze progi pozdrawiaaamy :p berek i witanek w mojej galeri zapyziełej ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: aaaaaaaaaaaaa jest wrócona z pracy.....hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa a u mła są fotaski ......:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 i kolejne zdjecia z wakacyjnych wakacji z podróży narzeczeńskiej fokka dla Klocuszkowej KLESZCZYKI :evil_lol: słuchaj ruda nie rób mi wsi przed NARZECZONYM i daj sie wyścignać patrz ja latam i umiem kopoać z pół obrotu ;) Quote
dbsst Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: aaaaaaaaaaaaa jest wrócona z pracy.....hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa a u mła są fotaski ......:evil_lol: dziś ledwo do pracy dojechałam kurde jak to dobrze ze od poniedziałku znowu na urlop ;) widziałam ale jeszcze nie zdążyłam nic odpowiedzieć i zupełnie zaskakujące zachody hahaha Quote
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']taaak to w Twoim stylu nie za szpinakoladą tylko jakimś tam tysbenem ;) ty sie zdecyduj dziołcha... bo jak Ci słodziłam jak zrobiłaś se urlopa... tititi.. to ryczałaś po mnie że sie zeżygasz z tych słodkości... miałam byc NORMALNA... to jestem :diabloti::diabloti: tęsknie.... Debeściaczku mój najukoffańszy za Tobą , Szpileczunią... i reszta dogowariatek z wawy... przy okazji przypomniało mi sie myśląc o WAS i o Warszawie, że gdzieś tam widziałam TysBena.... nie pamiętam gdzie... bo ino mi mignął... :razz: Quote
PIKA Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dbsst napisał(a): Pika i jak drinki :loveu: odpowiedz na gie :evil_lol: ja nie robialm zadnych drinkow :crazyeye: Quote
Recommended Posts