Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Hej sister :)

Foty jak zwykle kaczi :loveu:
Oglądnęłam i nie wiem co pisać :grin:

więc znikam....

pozdrowionka ( dla Tych dwóch co u Cię siedzą tyż ;) )

Posted

Wybacz dziecko że wiadomość tak ważna w Twoim życiu dotarła do mnie dopiero dzisiaj :oops: Niestety dzisiaj też otwieram Twoją galerie i czytam przez....4 godziny!!!!!!:razz: A postanowiłam twardo czytać bo pewna donosicielka ( :diabloti: ) kazała mi koniecznie wejść tutaj :loveu:

Dominiko czegóż Ci mogę życzyć ? Może tego abyś po ponad 20 latach małżeństwa była szanowana i sama szanowała? Może tego abyś tęskniła za swoim mężem nawet wtedy gdy jest przez kilka godzin w pracy? I aby on za Tobą też tęsknił? Abyś po wielu latach chciała się przytulać i czuła oparcie w swoim mężczyźnie? Abyście zawsze umieli rozmawiać ze sobą? Abyście nawzajem spełniali i rozumieli swoje marzenia?
Wiem że to niewiele .....Ale zyczę Ci tego a jak będziesz miała to wszystko to reszta przyjdzie sama :p

Buziaki i pozdrów narzeczonego :multi:

Posted

:loveu::loveu::loveu:wpadłam jak burza jeszcze przed snem......
Kochamy Was Szpilkowe ludzienki ...Narzeczony i Narzeczono:loveu::loveu::loveu:...
fotaski będą popołudniu...
Jeszcze raz dziękujemy za cudownie spędzone chwile...:loveu::loveu::loveu:

Posted

jestem.. o matko... znów u Ciebie :shake::shake::shake:

DOMINISIU :diabloti: dziękuję Ci jak job twoju mać za zajebiaszczy łikend w wawie.. ale i tak Was nienawidze.. bo piwo przez Was nadal mi nie smakuje :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DZIęKI!!!!!! daj mi jeszcze odrobinę NARZOMOCY NIEBOJANIA SIE LATAć :evil_lol:

nie wiem czy będe mogła uzyć NARZOPOWER bo jestem zdruzgotana DZIS WRÓCIŁAM DO PRACY po bowskim lenistwie :placz:

[quote name='madzia i medor']Rewelacja:modla::modla:
http://images28.fotosik.pl/44/d2848bc76e77f705.jpg

a no dziękujemy :cool3:

[quote name='anetta']:o o kutwa :lol::lol:
http://images30.fotosik.pl/45/fc5fea4fabc7a456.jpg
:cool2:

Anettko jak Ty mówisz :evil_lol:

[quote name='bonita']Hej sister :)

Foty jak zwykle kaczi :loveu:
Oglądnęłam i nie wiem co pisać :grin:

więc znikam....

pozdrowionka ( dla Tych dwóch co u Cię siedzą tyż ;) )

hi sis
jakie kaczki to pies :-o :eviltong:
to nie pisz :evil_lol:

pojawiam sie i znikam i znikam......

odzdrowionka (czy tak brzmia pozdrowionka zwrotne??) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wybacz dziecko że wiadomość tak ważna w Twoim życiu dotarła do mnie dopiero dzisiaj :oops: Niestety dzisiaj też otwieram Twoją galerie i czytam przez....4 godziny!!!!!!:razz: A postanowiłam twardo czytać bo pewna donosicielka ( :diabloti: ) kazała mi koniecznie wejść tutaj :loveu:

Dominiko czegóż Ci mogę życzyć ? Może tego abyś po ponad 20 latach małżeństwa była szanowana i sama szanowała? Może tego abyś tęskniła za swoim mężem nawet wtedy gdy jest przez kilka godzin w pracy? I aby on za Tobą też tęsknił? Abyś po wielu latach chciała się przytulać i czuła oparcie w swoim mężczyźnie? Abyście zawsze umieli rozmawiać ze sobą? Abyście nawzajem spełniali i rozumieli swoje marzenia?
Wiem że to niewiele .....Ale zyczę Ci tego a jak będziesz miała to wszystko to reszta przyjdzie sama :p

Buziaki i pozdrów narzeczonego :multi:

to piękne Życzenia
i wiem, że jest szansa aby tak właśnie było,

DZIĘKUJE

Posted

jak juz niektórym wiadomo w łekend miałam MEGA GOŚCI. miałam przyjemność gościć Ale i Klockową :loveu: i powiem tak JA GOOPIA JE WYPUŚCIŁAM :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Powinnam je przywiązać do kaloryfera i nie pozwolic im wsiadac do pociągu :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Uwielbiam gości a je KOCHAM normalnie jak chcecie mieć kabaret w domu i bijące się dziewczyny o kołdry i koce w pantery to zaproście Ślunzaczki. A w wyrku poznajdujecie palczaste chipsy i takie tam :cool1:

jestem dogłębnie wzruszona tym że mój NARZECZONY spedził z nami CAŁY WIECZÓR i bawił sie SWIETNIE dziewczyny działacie CUDA. Bo On mniej niż więcej Dogo towarzyski i pomiomo zapewnień, ze będzie na kompie siedział z babami do końca :loveu:

Super, że Paula mi pomogła w przygotowaniach :multi: dzięki Paola za Jemiołka Ty wiesz co smoki lubia najbardziej :loveu: (kiedyś zrobie foto)

Pika i jak drinki :loveu: odpowiedz na gie :evil_lol: dzięks ze jeździłaś z Maksiowym zaprzegu :eviltong: w Młodym jeszcze bardziej się zakochałam o ile to możliwe :roll:

Drimerka masz minusa, że Cię nie by ło mineły Cie tosty :cool1: niech Ci Paola opowie ja prawie też mineły :eviltong:

Anka12 ale zajebiście było Cie poznać szkoda, że nawaliłam ;)

KOCHAM WAS ŚLUNZACZKI
dołoze starań żeby następny raz był ciekawszy ;)

Posted

[quote name='dbsst']no było tak cudownie

a wiecie co jest najwspanialsze, że mój ukochany pies czynnie uczestniczył w tym procederze :multi: tak zawsze chciełam, żeby była w tej chwili ze mną :loveu: i była :multi:

cała noc z 24 na 25 nie przespana miałam w ciagu dwóch dni schudłam z 5kg szaleństwo i niech mi ktoś powie, że w Życiu nie jest to jedna z piękniejszych chwil :multi:

Dominko......
bardzo, bardzo, bardzo, bardzo gratuluje i ciesze sie wraz z Toba...
i oby Wam sie zawsze tak cudownie ukladało i aby rutyna nie wkradła sie w zycie zbyt mocno:loveu: i abyscie po latach wielu małżeństwa...tak samo sie szanowali i kochali jak teraz.

etxra....tak cudownie przeczytac o szczesciu.....:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Dominko......
bardzo, bardzo, bardzo, bardzo gratuluje i ciesze sie wraz z Toba...
i oby Wam sie zawsze tak cudownie ukladało i aby rutyna nie wkradła sie w zycie zbyt mocno:loveu: i abyscie po latach wielu małżeństwa...tak samo sie szanowali i kochali jak teraz.

etxra....tak cudownie przeczytac o szczesciu.....:loveu: :loveu: :loveu:

bardzo bardzo wielkie buzi w Twoja stronę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']jak juz niektórym wiadomo w łekend miałam MEGA GOŚCI. miałam przyjemność gościć Ale i Klockową :loveu: i powiem tak JA GOOPIA JE WYPUŚCIŁAM :wallbash: :wallbash:
Powinnam je przywiązać do kaloryfera i nie pozwolic im wsiadac do pociągu :wallbash: :wallbash:
Uwielbiam gości a je KOCHAM normalnie jak chcecie mieć kabaret w domu i bijące się dziewczyny o kołdry i koce w pantery to zaproście Ślunzaczki. A w wyrku poznajdujecie palczaste chipsy i takie tam :cool1:

jestem dogłębnie wzruszona tym że mój NARZECZONY spedził z nami CAŁY WIECZÓR i bawił sie SWIETNIE dziewczyny działacie CUDA. Bo On mniej niż więcej Dogo towarzyski i pomiomo zapewnień, ze będzie na kompie siedział z babami do końca :loveu:

Super, że Paula mi pomogła w przygotowaniach :multi: dzięki Paola za Jemiołka Ty wiesz co smoki lubia najbardziej :loveu: (kiedyś zrobie foto)

Pika i jak drinki :loveu: odpowiedz na gie :evil_lol: dzięks ze jeździłaś z Maksiowym zaprzegu :eviltong: w Młodym jeszcze bardziej się zakochałam o ile to możliwe

Drimerka masz minusa, że Cię nie by ło mineły Cie tosty :cool1: niech Ci Paola opowie ja prawie też mineły :eviltong:

Anka12 ale zajebiście było Cie poznać szkoda, że nawaliłam ;)

KOCHAM WAS ŚLUNZACZKI
dołoze starań żeby następny raz był ciekawszy ;):placz::placz:i wczoraj napisałam posta i go nie ma.......

tęsknię i żałuję że tak krótko ....
ffcale się nie biłyśmy o kocyki i kordełki:oops:....my tylko ....:evil_lol::evil_lol:....o nie walczyłyśmy:eviltong:

Dobereczek...Miśki:loveu:

[quote name='clockwork']debe...tęsknie :-(:-( za....

bigbenem :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak .........big ben był the best;)

Posted

dziń dybryyyy:)
my tu nie były jeszcze z Zuzanką:cool1:
spodobały nam się foteczki Szpilki u Ali Ozzulkowej:)
no i zaglądnęłyśmy... i faaajne foteczki wodne zobaczyłyśmy :multi:
kolejny słodki faflunek na dogo obejrzany :)
będziemy odwiedzać Wasze progi ;)
pozdrawiaaamy :p

Posted

[quote name='clockwork']debe...tęsknie :-(za....

bigbenem :diabloti:
taaak to w Twoim stylu nie za szpinakoladą tylko jakimś tam tysbenem ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:i wczoraj napisałam posta i go nie ma.......

tęsknię i żałuję że tak krótko ....
ffcale się nie biłyśmy o kocyki i kordełki:oops:....my tylko ....:evil_lol:o nie walczyłyśmy:eviltong:

Dobereczek...Miśki:loveu:

tak .........big ben był the best;)

nie ma posta ciekawe co w nim ciekawego było :roll: :razz: ;)
tak walczyły, że aż mi się kwiatki zazieleniły :multi:
Doberek Miśku
ZDRAJCZYNI to ja ja ja jestem DEBEST :evil_lol:

[quote name='clockwork']myślisz??

to już nie dbsst is the best?? :cool3::cool3:
:eviltong:

hahaha WŁAŚNIE :shake: :razz: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: to może jednak Debsst ;)
no dziękuje Ci naprawde ;)

[quote name='basia2202']dziń dybryyyy:)
my tu nie były jeszcze z Zuzanką:cool1:
spodobały nam się foteczki Szpilki u Ali Ozzulkowej:)
no i zaglądnęłyśmy... i faaajne foteczki wodne zobaczyłyśmy :multi:
kolejny słodki faflunek na dogo obejrzany :)
będziemy odwiedzać Wasze progi
pozdrawiaaamy :p

berek i witanek w mojej galeri zapyziełej ;)

Posted

i kolejne zdjecia z wakacyjnych wakacji z podróży narzeczeńskiej

fokka

dla Klocuszkowej KLESZCZYKI :evil_lol:

słuchaj ruda nie rób mi wsi przed NARZECZONYM i daj sie wyścignać

patrz ja latam

i umiem kopoać z pół obrotu ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
aaaaaaaaaaaaa jest wrócona z pracy.....hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a u mła są fotaski ......:evil_lol:

dziś ledwo do pracy dojechałam kurde jak to dobrze ze od poniedziałku znowu na urlop ;)
widziałam ale jeszcze nie zdążyłam nic odpowiedzieć

i zupełnie zaskakujące zachody hahaha

Posted

[quote name='dbsst']taaak to w Twoim stylu nie za szpinakoladą tylko jakimś tam tysbenem ;)

ty sie zdecyduj dziołcha... bo jak Ci słodziłam jak zrobiłaś se urlopa... tititi..
to ryczałaś po mnie że sie zeżygasz z tych słodkości... miałam byc NORMALNA... to jestem :diabloti::diabloti:

tęsknie.... Debeściaczku mój najukoffańszy za Tobą , Szpileczunią... i reszta dogowariatek z wawy...
przy okazji przypomniało mi sie myśląc o WAS i o Warszawie, że gdzieś tam widziałam TysBena.... nie pamiętam gdzie... bo ino mi mignął... :razz: