Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Justa napisał(a):
Hihi jakie Szpilencja miny strzela!!! Jak człowiek normalnie 8) Moja tak nie potrafi :roll: :(

na pewno robi, tylko trzeba by brodę ogolić i fafelki naciągnąć :lol: :wink:

Posted

hm...piszac weekend piatek tez mialam na mysli :( ja po prostu mam uczelnie od piatku do niedzieli co tydzien :( to raz...
moze jeszcze dodam - ja w piatek mam same wyklady wiec TEORETYCZNIE isc nie musze, ale w ten piatek wolalabym jednak pojsc, bo w piatki nigdy mnie nie ma ;)
wiec ogolnie inny piatek bardziej wchodzi w gre
dwa...jakie dokladnie sa te forty? chodza tam ludzie? to jakis park?

Posted

No i nawet jest topic o Fortach zalozony na Spotkaniach! 8) :wink:
Ja w soboty i niedziele mam treningi ( w sb 11-13, ndz. 10-12, doliczyc jeszcze trzeba dojechanie do domu ok. 35 min :wink: ) moze najpier ustalcie godziny a pozniej sobie zobacze czy bede mogla isc czy nie :lol:

Posted

nooo fajnie wygladaja, ale jest woda to troche odpada...heh aza pod tym wzgledem jest straszna i odrazu do wody poleci - a z mokrym psem nie bardzo bede miala jak wrocic...pomijam to, ale jak widzisz ciezko sie nam sie zgrac, bo ja nie moge kiedy ty mozesz...

Posted

debe, próbowałam z tym zdjęciem, nie przechodzi.
Nie mam dziś do niczego głowy, bo zginął nam Bisiek i od zmysłów odchodze, co się z nim dzieje :(((
Nie wiem, co bedzie, jak się nie znajdzie...chyba mi serce pęknie.

Posted

nie wiem, co robić, ryczę od rana... a jakby tego było mało, kociaka sąsiadów, który praktycznie mmieszkał u nas pod oknem ( i stołował się) w nocy przejechał samochód. Wolę nie mysleć, co sie mogło stać z Panem Bi.

Posted

zle wiadomosci najprawdopodobniej sobotni spacer bedziemy musialy przeniesc a niedziele bo musze jechac do Ciechocinka na jeden dzien :(

Posted

Wszędzie gdzie widze doomaniakow z warszawy wysyłam na temat o spotkaniu w wawie, przyjezdzam w piatek do stolicy i chciałabym sie z Wami spotkac!!!!!!!! :evilbat: