Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Biedna Szpileczka, musiała biedactwo patrzeć na to jak jej państwo :drinking: , nie pomyślałaś dbsst,że ona jest jeszcze za młoda? :lol:

Posted

jest poprostu bajera mnie sie marzy takie avantarek migajacy ale nie umiem go zrobic :(

moze jakies szkolenie dla ograniczonych zorganizujesz :D

hihihihihihi no wiesz my ja wychowalismy w trzezwosci a teraz to juz jest duzia ;)

Posted

HAhaha to oczy.. :lol: i zabek... :lol: :lol:

Ajka, bajer masz w podpisie :angel: Tez kcem takie cos umiec robic :D

Waszczko, jeszcze nie gratulowalam Ci nowego avantarku. Jest bombowy :angel: :thumbs: Luna slicznie wyszla :D

Posted

ajka napisał(a):
to jest animowany gif zrobiony w fotoshop-ie. Zrobiony z dwóch fotek. Dziękuję :oops:
]

:o jak to z dwóch????? ja tam widzę całkiem płynne przejście a nie przeskok :o

Anettko dziękujem :fadein:

Posted

no bo dwie fotki zostały zrobione w małym odstępie czasu. Klatek jest zrobionych oczywiście więcej, ale fotki są dwie i to kiepskiej jakości-bo "spalone".Bardzo ładnie wszystko wyjaśnia Baskomaniak i Evelina w tym "przyczepionym" topiku o obróbce zdjęć. Ja muszę się przyznać,że nie mam o tych sprawach zielonego pojęcia i trochę się pytam swojego TZ-a (ale nie za bardzo bo jestem ambita i w dodatku hipokrytka :lol: ) a trochę czytam to, co tam jest we wspomnianym topiku. Nie znam terminologii, próbuję i zwykle nic z tego nie wychodzi, a czasem wyjdzie, tak jak ten gif. Też chciałam mieć to w avatarze, ale ma za duży rozmiar,ale nie taki pikselowy, tylko megabajtowy. Zrobiłam to,ale już zmiejszyc nie umiałam, taki to ze mnie wykonawca bajerów :lol: :lol: :o

Dbsst, jak mi dasz z miesiąc czasu, to może cosik podobnego uda mi się dla Ciebie zrobić, ale za efekt nie ręczę :lol: :-? :lol:

Posted

:lol: :lol: :lol: ,bo ja inaczej nie umiem :lol: :lol: :lol: , jakby przeczytał to ktoś,kto się na tym zna, to by się popłakał ze śmiechu. Nie wspomnę już o tym,że zanim umieściłam to w podpisie upłynęlo kilka dni, zanim się gdzieś na dgm doczytałam,że muszę poszukać magicznego "wyślij",żeby to cholerstwo się zapisało :o

Waszko, ja niestety nie umiem Ci tego wytłumaczyć, ja nawet nie pamiętam jakich narzędzi w fotocośtam i do czego użyłam. A raczej może pamiętam,ale i tak nie umiem ich nazwać, wszystko robiłam metodą prób i błędów

Posted

Hihi jakie Szpilencja miny strzela!!! Jak człowiek normalnie 8) Moja tak nie potrafi :roll: :(

dbsst robi się ciepło :evilbat: A wiesz co to oznacza :evilbat: :D Zajrzyj do Galerii Gal, Forty kwitną :evilbat: :lol: 8)

Posted

tajdzi ja kiedys pytałam, że Wy na firty możecie z Azula, ale dostałam negatywna odpowiedź :o
dbsst w piatek to ja dopiero o 16 bede mogła :-? Zresztą to wsio zalezy od pogody!!! Ale sie jeszcze zgadamy ;)

Posted

Więc wstepnie sobota, co do godzin to sie jesio zobaczy :D
Mam nadzieje, że Galcinek sie zanadto nie zestresuje jak tyle dużych piechów przyjdzie :oops: :lol: 8)