dbsst Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:..bo to szczera prawda...:loveu::loveu::loveu: hehehhe oczywiście ;) :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEST!!!! DOMISIA JEST :multi::multi::multi::multi: JUPI :multi::multi::multi::multi: i już nas nie opuszczaj aż do śmierci :loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]płakałam i było mi smutno bez Cie :-( Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :loveu::loveu::loveu:Bajeczna kraina.....mam nadzieję kiedyś tam trafić;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :multi:o i Szpilkowa kożelanka Telimena tysz się ukazała:multi::multi::multi: Sis jak możesz mła nie wierzyć ....że czekałyśmy tu na Cia:loveu: Quote
dbsst Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a)::loveu::loveu::loveu:JEST!!!! DOMISIA JEST :multi::multi::multi::multi: JUPI :multi::multi::multi::multi: i już nas nie opuszczaj aż do śmierci :loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]płakałam i było mi smutno bez Cie :-( eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee ile Ci zapłacił mój psychoanalityk dam dwa razy więcej tylko odzywaj się do mnie normalnie po nietopersku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Bajeczna kraina.....mam nadzieję kiedyś tam trafić;) ja liczę na to. Jutro mam nadziej znowu tam być :loveu: wczoraj była ale nie miałam aparatu :placz: Quote
dbsst Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:o i Szpilkowa kożelanka Telimena tysz się ukazała:multi::multi::multi: Sis jak możesz mła nie wierzyć ....że czekałyśmy tu na Cia:loveu: no one sa niesamwite razem. Czasem się zastanawiamy czy teli u nas n zawsze nie zostawić wczoraj pół wieczora jedną kość gryzły jedna z jednej strony druga z drugiej :loveu: hahah ale ja przelotem wstawić fot DG za dużo czasu mi zajmowała teraz jak nie siedzę na DG tyle rzeczy jestem w stanie ogarnąć :multi: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :razz:to przelatuj chociaz czasem przez Dogo ...dla NAS:loveu: dzieki za fotaski ...już nam milej na serduszku:p Quote
dbsst Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to przelatuj chociaz czasem przez Dogo ...dla NAS:loveu: dzieki za fotaski ...już nam milej na serduszku:p :loveu: wsio spadam PA Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee ile Ci zapłacił mój psychoanalityk dam dwa razy więcej tylko odzywaj się do mnie normalnie po nietopersku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: powiem tak.. nie stac cie :diabloti: dobra qrde... gadam jak należy: w końcu torbo wróciłaś do nas bo nie ma kto zagladać do Klocuszka :roll::roll: a teraz raus na klockowy :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to przelatuj chociaz czasem przez Dogo ...dla NAS:loveu: dzieki za fotaski ...już nam milej na serduszku:p I dla mnie ! I dla mnie ! :loveu::loveu::loveu: Tak ! Dla mnie też ! :modla: Quote
malawaszka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :crazyeye:kuźwa no teraz to już przegięłaś z tym silikonem :mdleje: a koszulka REWELA!!!!!!!! też kciałabym dostać :-( wogóle foty :loveu::loveu::loveu: uczta dla okaaaaaaa :multi::multi::multi: ja też KIEDYŚ będę takie robić :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Córko marnotrawna mówiłam Ci już ze Cię kocham? Tak? To KŁAMAŁAM :diabloti: NIENAWIDZĘ CIĘ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj znowu wśród nas :multi: :loveu: Aż mi weselej i już nie żałuję że mam paskudną pogode w urlop ;) Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja coś nie w temacie. Gdzie się zamelinowałaś, Debe? Pzdr. Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::modla: błagam ...debe wróć.....:loveu: qrde... mów że normalnym językiem : Dominika !! Ty stara ruro ! jak sie nie zameldujesz TU niebawem to Ci nakopie do dupska!!!! dostaniesz wpier**l kopa i sie skończy dziń dziecka.... o tak trza :cool1: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):qrde... mów że normalnym językiem : Dominika !! Ty stara ruro ! jak sie nie zameldujesz TU niebawem to Ci nakopie do dupska!!!! dostaniesz wpier**l kopa i sie skończy dziń dziecka.... o tak trza :cool1:dddobra ...to ja jej to zara na Gie napiszę :p... Dominika ...wracaj że tu natentychmiast ....bo ci nietoperze przez szparki wlezą do pokoju:eviltong: Quote
Maga100 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 http://images26.fotosik.pl/21/f76de9414a5491d2.jpg to twój nowy domek? :cool3: :cool3: Quote
Patka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 szpilencja cudna jak zwykle juz nudno to ciągle pisać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dominiko :modla: Ja Ci postawię pomnik :modla: Witaj w domu :loveu: Jeszcze troche a zacznę Twoje fotki podbierac i sobie chomikować gdzies w plikach na kompie, a co :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 DEBE........................WRACAJ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dominiko :modla: Ja Ci postawię pomnik :modla: Witaj w domu :loveu: Jeszcze troche a zacznę Twoje fotki podbierac i sobie chomikować gdzies w plikach na kompie, a co :diabloti: :oops::oops: ja mam na kompecku folderek- ULUBIONE FOTY DGM.... :oops::oops::oops: joł Domi!!! kaman malutka.... Quote
anetta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No w koncy jest :multi:...ale juz jej nie ma :sadCyber: Na foty i koszulke brak mi slow :mdleje: Quote
Siostra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 haj debe:) Klatki jak zwykle pierwsza klasa, Szpilka zachwycająca. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts