Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JEST!!!! DOMISIA JEST :multi::multi::multi::multi: JUPI :multi::multi::multi::multi: i już nas nie opuszczaj aż do śmierci :loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=1]płakałam i było mi smutno bez Cie :-(

Posted

clockwork napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:JEST!!!! DOMISIA JEST :multi::multi::multi::multi: JUPI :multi::multi::multi::multi: i już nas nie opuszczaj aż do śmierci :loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=1]płakałam i było mi smutno bez Cie :-(

eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee ile Ci zapłacił mój psychoanalityk dam dwa razy więcej tylko odzywaj się do mnie normalnie po nietopersku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:Bajeczna kraina.....mam nadzieję kiedyś tam trafić;)

ja liczę na to. Jutro mam nadziej znowu tam być :loveu: wczoraj była ale nie miałam aparatu :placz:

Posted

:multi:o i Szpilkowa kożelanka Telimena tysz się ukazała:multi::multi::multi:
Sis jak możesz mła nie wierzyć ....że czekałyśmy tu na Cia:loveu:

no one sa niesamwite razem. Czasem się zastanawiamy czy teli u nas n zawsze nie zostawić wczoraj pół wieczora jedną kość gryzły jedna z jednej strony druga z drugiej :loveu:
hahah ale ja przelotem wstawić fot DG za dużo czasu mi zajmowała teraz jak nie siedzę na DG tyle rzeczy jestem w stanie ogarnąć :multi:

Posted

:razz:to przelatuj chociaz czasem przez Dogo ...dla NAS:loveu:
dzieki za fotaski ...już nam milej na serduszku:p

:loveu:

wsio spadam PA

Posted

eeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee ile Ci zapłacił mój psychoanalityk dam dwa razy więcej tylko odzywaj się do mnie normalnie po nietopersku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
powiem tak.. nie stac cie :diabloti:
dobra qrde... gadam jak należy: w końcu torbo wróciłaś do nas bo nie ma kto zagladać do Klocuszka :roll::roll: a teraz raus na klockowy :diabloti:

Posted

:razz:to przelatuj chociaz czasem przez Dogo ...dla NAS:loveu:
dzieki za fotaski ...już nam milej na serduszku:p

I dla mnie ! I dla mnie ! :loveu::loveu::loveu:
Tak ! Dla mnie też ! :modla:

Posted

:crazyeye:kuźwa no teraz to już przegięłaś z tym silikonem :mdleje:

a koszulka REWELA!!!!!!!! też kciałabym dostać :-(

wogóle foty :loveu::loveu::loveu: uczta dla okaaaaaaa :multi::multi::multi: ja też KIEDYŚ będę takie robić :evil_lol:

Posted

Córko marnotrawna mówiłam Ci już ze Cię kocham? Tak? To KŁAMAŁAM :diabloti: NIENAWIDZĘ CIĘ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Witaj znowu wśród nas :multi: :loveu:
Aż mi weselej i już nie żałuję że mam paskudną pogode w urlop ;)

Posted

:modla: błagam ...debe wróć.....:loveu:

qrde... mów że normalnym językiem : Dominika !! Ty stara ruro ! jak sie nie zameldujesz TU niebawem to Ci nakopie do dupska!!!! dostaniesz wpier**l kopa i sie skończy dziń dziecka....

o tak trza :cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
qrde... mów że normalnym językiem : Dominika !! Ty stara ruro ! jak sie nie zameldujesz TU niebawem to Ci nakopie do dupska!!!! dostaniesz wpier**l kopa i sie skończy dziń dziecka....

o tak trza :cool1:
dddobra ...to ja jej to zara na Gie napiszę :p...
Dominika ...wracaj że tu natentychmiast ....bo ci nietoperze przez szparki wlezą do pokoju:eviltong:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dominiko :modla:
Ja Ci postawię pomnik :modla: Witaj w domu :loveu:

Jeszcze troche a zacznę Twoje fotki podbierac i sobie chomikować gdzies w plikach na kompie, a co :diabloti:

:oops::oops: ja mam na kompecku folderek- ULUBIONE FOTY DGM.... :oops::oops::oops:

joł Domi!!! kaman malutka....