PIKA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Vectra']mod tez może :diabloti: o widzisz Agga , nie jestem sama w takiej potzrebie , wykaż się :cool3: każdy umie napisac dozwolona wielkość fotek bla bla bla ... zmień to :diabloti: ładnie proszę :mad: :diabloti:[/quote] No wlasnie, to pisz podanie do Admina :cool3: ;) Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Łał:-o:-o:-o aleś se barbiowe ząbole strzeliła......pojechałaś na maksa Witaj Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]Cześć Sistersko mła..:loveu::loveu::loveu: ja też jestem za fotkami 640:p [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 czesc i czolem...zdjatka przesliczne:loveu: Quote
Vectra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='PIKA']No wlasnie, to pisz podanie do Admina :cool3: ;)[/quote] posłuchałam Twojej rady :cool3: i się udało :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
PIKA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Vectra']posłuchałam Twojej rady :cool3: i się udało :multi: :multi: :multi: :diabloti:[/quote] To super :multi: :multi: :multi: Tylko wlasciwie co mi po tym? :hmmmm: jak Galeria w więzeniu :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='PIKA']To super :multi: :multi: :multi: Tylko wlasciwie co mi po tym :hmmmm: jak Galeria w więzeniu ? :evil_lol:[/quote] innym się przyda :cool3: :cool3: trzeba przede wszystkim myśleć o innych ;) Quote
malawaszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Vectra']innym się przyda :cool3: :cool3: trzeba przede wszystkim myśleć o innych ;)[/quote] nooo a nie tylko o sobie :diabloti::evil_lol: cześć Debe co będzie miała doga :loveu::multi: Quote
clockwork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='dbsst']no tak mysle ;) no ale teraz to pojechalas z textem :siara: :siara: fotecek doziowo doziowych nie komentuje bo wiadomo- modele pikne to i foty wporzadku ;) nie no... wszystko by bylo super... gdybys miala lepszy aparat na zebach :diabloti: siemano damo Quote
Maga100 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Vectra']posłuchałam Twojej rady :cool3: i się udało :multi: :multi: :multi: :diabloti: co się udało? jak jak zawsze nie w temacie :cool1: Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:heyka mła sis i dogociółeczko ze Szpilką:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Maga100']też jestem ZA 640 pikseli nie rozjeżdża strony, a zdjecia dużo ładniejsze o nie wtedy Twój zwierzyniec wydałby się wiekszy i ja juz w ogóle popadłabym w kompleks mniejszej ilości :p [quote name='Vectra']mod tez może o widzisz Agga , nie jestem sama w takiej potzrebie , wykaż się każdy umie napisac dozwolona wielkość fotek bla bla bla ... zmień to ładnie proszę a ja myślałam, że Agga moderuje na innym dziele i, że tu tylko grzecznościowo mnie napomniała :niewiem: tak się wszystko zmienia na teh DG :cool1: [quote name='madzia i medor'] [FONT=Arial][/FONT] Zajebiste, niczym jurassic park hehehhehehe piękna i smok :lol: [quote name='paula_z'] Pokręcona jak jej pani Bosh, jak ten dzieciak urósł uf dziś nie było tragicznie ;) pokrecone to są loki a Szpilka i ja jesteśmy normalnie zrównowazone :lol: [quote name='evaxon'] buahahhahahah haha ha ha haha bardzo śmieszne ;) [quote name='PIKA']No wlasnie, to pisz podanie do Admina +dwa zdjecia i list motywacyjny :eviltong: :evil_lol: [quote name='BeaC'] Łał aleś se barbiowe ząbole strzeliła......pojechałaś na maksa Witaj wiesz zapuszczam tipsy i szczotkuje moje długie blond włosy pod pachą :evil_lol: witaj [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Cześć Sistersko mła..[/FONT] [FONT=Arial]ja też jestem za fotkami 640[/FONT] hej sis mówisz i masz ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc i czolem...zdjatka przesliczne thx muła droga [quote name='Vectra']posłuchałam Twojej rady i się udało no prosze kobieta sukcesu wszystko potrafi :multi: [quote name='PIKA']To super Tylko wlasciwie co mi po tym? jak Galeria w więzeniu hehe na kaucje zbierzemy :evil_lol: [quote name='Vectra']innym się przyda trzeba przede wszystkim myśleć o innych a wieksza ilosc emotek w posicie dasz rade załatwić :p bo znowu muszę Was ciachać :shake: [quote name='malawaszka']nooo a nie tylko o sobie cześć Debe co będzie miała doga jak se zrobie oregami to nawet słonia bede miała hahahhaha czesc ma ukochana Weszko :loveu: [quote name='clockwork']no ale teraz to pojechalas z textem fotecek doziowo doziowych nie komentuje bo wiadomo- modele pikne to i foty wporzadku nie no... wszystko by bylo super... gdybys miala lepszy aparat na zebach siemano damo heheheh mój róż działa na Ciebie wciąż i nie ustannie hahahha wiedziałam jak Ci sie przypodobać :loveu: składka na aparat dla mnie Cloccova zbiera kase :loveu: :multi: [quote name='Maga100']co się udało? jak jak zawsze nie w temacie mnie sie udało nie zmoknąć dziś :cool1: Quote
Paula Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='dbsst']pokrecone to są loki a Szpilka i ja jesteśmy normalnie zrównowazone :lol: [/quote] Tak oczywiście :diabloti: Cześć gwiazdo :p Quote
dbsst Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 jak już niektórzy się domyślają a inni wiedzą powoli zbieram zabawki i zmieniam klimaty. Przenoszę się na konkurencyjne forum i przez jakis czas tam posiedzę. Poczekam aż mi przejdzie przesycenie siarczystą atmosferą DG. Bardzo długo myślałam o tym i rozważałam wszystkie za i przeciw.........niestety wali mnie po gałach fałsz i tandeta dlatego znikam :scared: Nie zapraszam nikogo do siebie bo ci którzy chcą mieć ze mną kontakt trafią a ci którzy chca odemnie odpocząć będą mieli szanse. Odrazu podkreślam, czasem coś tu skrobne albo raczej wrzucę bo nie chce zastać "zamknietej galerii" za dużo szczęscia i dobrych chwil z nią się wiąrze. Za wiele cennych znajomości. :rolleyes: Już kiedys odeszłam z DG na długo i wróciłam teraz też wrócę mam nadzieję, że odmieniona:cool1: . Liczę, że wiele się zmieni, że ludzie zaczną teraktowac DG jak WIRTUALNY ŚWIAT a nie jak RZECZYWISTOŚĆ:eek: . Bardzo trudno mi jest powiedzieć BYE liczę, że moje odejście pozostanie bez komentarza i tu i poza forum. A jeśli będzie komentowany to ze zrozumieniem a nie gdybaniem. Jeśli ktoś chce gdybać i po pleckach mi pisać niech zada pytanie mnie - nie innym. BO NIKT OPRÓCZ MNIE NIE ZNA "PRAWDZIWEJ" PRZYCZYNY !!!!!!! :candle: Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dbsst'] heheheh mój róż działa na Ciebie wciąż i nie ustannie hahahha wiedziałam jak Ci sie przypodobać :loveu: składka na aparat dla mnie Cloccova zbiera kase :loveu: :multi: [/quote] tak.. zakochalamsiew rozu.. nawet zrobilam sedzis zakupki z rozem w roli goownej... patrz post u mnie;) KASA DO MNIE!!!!!:evil_lol: konto poam na PW:cool1: jol... ma(g)dafaka z tej strony Quote
Vectra Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Dominika Twój wybór Twoja decyzja , daleka jestem by gdybać. Licze że wrócisz i będzie jak było to dawniej. Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:razz:sis ....mam nadzieję ,że wrócisz:-([/FONT] Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 nie zegnam sie z toba bo lepiej mi jest sie witac niz zegnac... poczekam na cie... albo zajrze czasem gdzies tam.... Quote
Maga100 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Szkoda. Ja mimo swojej wielkiej miłości do ciebie, nie pójdę za tobą :shake: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:razz:ale kilka fotasków by się przydało:shake:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Debeściaku - czy pamiętasz, że w tą sobotę jest Noc Świętojańska???? :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
akard Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajebiste fotki ......a dożyca the best:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż z ust mych wyjęte :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akard Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Vectra napisał(a):innym się przyda :cool3: :cool3: trzeba przede wszystkim myśleć o innych ;) A My Pika o Tobie:loveu: :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts