Maga100 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst']ja sie zegnam bo moze sie okazac ze dogo mnie juz nie kocha :placz: :placz: :placz: a o co tobie się rozchodzi? Quote
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dbsst napisał(a):czuje się szpiegowana :cool1: czujesz czyjś oddech na plecach ? :cool3: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']czujesz czyjś oddech na plecach ? :cool3:[FONT=Arial]:diabloti:ja czuję ....i czuję się fatalnie:angryy:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']czujesz czyjś oddech na plecach ? :cool3: nie raczej słysze chrapy :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ja czuję ....i czuję się fatalnie:angryy:[/FONT] a ja się chyba moge z wami popapatac bo nie wiem czy nie dostane bana nie wiem za co moge go dostać a za co nie ale znajac szczescie cos powiedziałam nie tak i juz mnie nie ma :cool1: :placz: Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 debe boi sie podslucha i po plecach ktos jej dmucha sytuacja dziwna nieco szpiedzy sie tu jacys kreca sledza czujnie i notuja usuwaja i banuja ale wszystko to przetrwamy zawsze sobie rade damy Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 czemu mój post nie poszedł na adm :placz: tu będe mieszkać jak mnie wywalą :shake: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):debe boi sie podslucha i po plecach ktos jej dmucha sytuacja dziwna nieco szpiedzy sie tu jacys kreca sledza czujnie i notuja usuwaja i banuja ale wszystko to przetrwamy zawsze sobie rade damy normalnie CIE KOCHAM..........................................:multi: Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dbsst napisał(a):normalnie CIE KOCHAM..........................................:multi: amen:razz: Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 debe boi sie okropnie ze jej wladza bana kropnie wiec sie zegna tutaj z nami oczy ma zalane lzami z tej rozpaczy oszalala i uczucie mi wyznala :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):debe boi sie podslucha i po plecach ktos jej dmucha sytuacja dziwna nieco szpiedzy sie tu jacys kreca sledza czujnie i notuja usuwaja i banuja ale wszystko to przetrwamy zawsze sobie rade damy dealer napisał(a):debe boi sie okropnie ze jej wladza bana kropnie wiec sie zegna tutaj z nami oczy ma zalane lzami z tej rozpaczy oszalala i uczucie mi wyznala :diabloti: buahhahaha :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 buhahhaha , marnujecie się dziewczynki :diabloti: jakieś forum poetyckie sobie poszukajcie hahaha :diabloti: Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):debe boi sie okropnie ze jej wladza bana kropnie wiec sie zegna tutaj z nami oczy ma zalane lzami z tej rozpaczy oszalala i uczucie mi wyznala :diabloti: debe boi sie okropnie, i dlatego sciagnie spodnie, zaraz w wyrku wyląduje, na dobranoc zmówi pacierz, i wzbogaci sie duchowo, jutro wstanie wystrzałowo, a w pamieci bedzie miała, ze ja Diler pocieszała, rano zęby wyszczotkuje, włosy zepnie, posle ch....e, a na koniec podziekuje, ze ma tutaj bratnia dusze, co ja wesprze w poemacie........................... Quote
natuśka22 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Słodkie, achh te bokserki teraz wszyscy tak za nimi przepadają :) Chyba ich na tym forum najwięcej ;) Wpadnij do mnie ;* Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 snij ma mila rzeczy piekne gawiedz niech z zazdrosci peknie rano bedziesz prawie nowka moze ci sie przysni krowka albo krowek jesli wolisz co na laczce se swawoli ja juz koncze wypociny bo dostaniesz kwasnej miny..... Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:oops:a ja byłam w wyrku ...i przyszłam jeszcze powiedzieć ...dobranoc:loveu:[/FONT] Quote
agabass Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ale poeciory wieczorne pięknie dziewczyny widzę przed wami przyszłość w tym temacie:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:oj mła biedna sis:loveu::loveu::loveu: ...ja jutro wracam do pracy:placz::placz::placz:siedze teraz przy kompku i stukam w klawisze głupoty do pracy.....od jutra na nowo walka o spokój...:diabloti:...bosz jeszcze 12 dni roboczych ...masakra:angryy:[/FONT] ty masz masakrę....................wstap do mnie..............razem ponarzekamy właśnie pomyliłam fora ale się w pore postrezgłam , ze to blogofot szpilkowatej......................:cool3: melduje, że nadrobiłam...olałam robote................. fajne zdjęcia brata................:crazyeye: Witaj:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']debe boi sie okropnie, i dlatego sciagnie spodnie, zaraz w wyrku wyląduje, na dobranoc zmówi pacierz, i wzbogaci sie duchowo, jutro wstanie wystrzałowo, a w pamieci bedzie miała, ze ja Diler pocieszała, rano zęby wyszczotkuje, włosy zepnie, posle ch....e, a na koniec podziekuje, ze ma tutaj bratnia dusze, co ja wesprze w poemacie...........................[FONT=Arial]poczytałam poemata i mówie DZIEN DOBER:multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]no masz!! chwale sie od tygodnia, szpanuje... coby wszyscy wiedzieli... a ona mnie pyta "gdzie ty sie wybierasz" :mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]jade tam... ba!!! nawet lece!!! :multi: nie powiem ci gdzie... szukaj aż znajdziesz[/FONT] :diabloti: wiem...do angloliii a lec tylko wroc.....bo inaczej zamecze Cie smsami! Quote
clockwork Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wiem...do angloliii a lec tylko wroc.....bo inaczej zamecze Cie smsami! [FONT=Arial]pisz ile wlezie.. telefonik moj zostaje w domciu... ten roaming by mnie zeżarł z butami...odczytam po powrocie:eviltong: cze ... qrde... gdzie ja jestem...?? :hmmmm: aaa... u Szpilki.. cześć debe i szpila [/FONT] Quote
Recommended Posts