Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ale jak ją kupiłaś takie damy z kartonów na ryneczkach nie daja :D :wink: Lilith będzie miała w czerwcu 6 roczków :D ale ten czas leci a najlepsze że cały czas mnie ludzie pytaja albio ile ma miesięcy albo "młoda co?" chi chi :D Naprawdę Dbsst ona jest drobna a zresztą przyjedziesz zobaczysz :D Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 hii fakt nie bylo to na rynku i nie z kartonu ;) mowisz ze ja kiedys zobacze :D ale na zdjeciach naprawde nie wyglada na drobna :D pewnie ona taka drobna jak Coli Joki szczuply 8) Quote
Cola Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 hihi....szczupły to on jest..i to bardzo :wink: Przez tą swoją szczupłość to ludzie też się pytają ile ma m-cy :lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 taaaaaaaaaaak wybitnie szczuply jest strasznie normalnie jak szupak w stawie ;) Quote
anetta Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 hii fakt nie bylo to na rynku i nie z kartonu Jakas tajemnica? 8) Quote
Cola Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 dbsst napisał(a):taaaaaaaaaaak wybitnie szczuply jest strasznie normalnie jak szupak w stawie ;) :evil: aż tak to nie. Jest szczupły, ale nie wychudzony :P Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 siedzialam w pracy i przegladalam ogloszenia w gazecie oferta bo mialam juz pozwolenie zgode itd na psa ;) to bylo pierwsze czy drugie oglosznie a trzecie z kolei dzwonienie ( TZ dzwonil) pani miala najmilszy i najbardziej przyjazdny glos wiec sie z nia umowilismy a poniewaz byla na dzialce z psiarnia a my nie zmotoryzowani to umowilismy sie pod Ikea przywiozla pieski no i odrazu wzielismy Szpile ;) Szpila jest z Bialegostoku ta w ogole ;) Quote
Cola Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :o no coś Ty??? :o to mi kopara opadła...z Białegostoku?? Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :loveu: :klacz: miłośc od pierwszego wejrzenia :D Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 nio z Bialegostoku :D Pani przyjechala na dzialke pod warszawa i tu chciala sprzedac szczeniaki (zeby wiecej zarobic :evilbat: ) ale na nas nie zarobila ;) Pani plakala jak Szpile oddawala a ja plakalam jak ja bralam :D ona byla slodka taki cichociemny niby gdzies patrzyla niby jej nia bylo rodzenstwo sie wiercilo a ona myk i juz ucieka trudno bylo jej nie wziasc Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No może pani ze szczęscia płakała ze sie malej diablicy pozbyła :wink: :evilbat: żartuje oczywiście szpila jest cudownaa panienką :D Fajna Historia przekazania psiej kluski :D bo Szpilunia odchowana była byczo brzusio jak sie patrzy :D :wink: Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 nio zadbane byly szczeniaki :D i pewnie dlatego plakala ze sie inywidualistki pozbywala ;) ale szczerze mowiac Szpila to byl ideal szczeniaka jak tak patrze na inne piechole i szkody jakie poczynily Quote
anetta Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ach, co za historia 8) Szpila jest bialostoczczanka pelna geba :lol: :lol: :lol: :D A ze sie tak spytam jezdzisz z nia na wystawy? ma wogole rodowod? :P Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 hahaha gzdie ona kundel ;) ja nie fan wystaw i rodowodow Quote
Justa Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Sie nie przejm debeściara ;) Galucha ma papiery i na wystawy nie uczęszcza :D 8) A my chcemy więcej fot... :evilbat: Quote
Majka_Gizmo Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 dbsst napisał(a):Szpila jest z Bialegostoku ta w ogole Ja to od razu wiedziałam,że coś mnie ze Szpilką łączy :lol: Ziomalka moja :lol: :wink: I prosze o fotki tego aniołka 8) Quote
daga10011 Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Szpila dbst :D ..Ja znam sunie boksia z rodowodem-i Szpila ladniejsza :P :D Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 hihihi no prosze ile sie ziomkow znajduje ;) fotek niet ;) Quote
daga10011 Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ty juz przestan z tym niet-skanner masz-wrzuc chociaz malenkie foty-nie wierze ze nie masz-bo ja zanim mialam cyfroweczke to coreczce fotki robilam naokraglo :D -a Szpilcia jak corcia :D Quote
ajka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 daga10011 napisał(a): -a Szpilcia jak corcia :D całe szczęście,że nie tylko ja tak mam :lol: Quote
dbsst Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 hahaha ale wielle klisz czeka na wywolanie wiecie jak jest student bidny jest ;) Quote
Patka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Oj Dbsst a zobaczysz jaki biedny w pierwszych latach po studiach jest człowiek :D na studiach chociaz sypa była i paczki od mamci :wink: :lol: Quote
Recommended Posts