dbsst Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 biec ciągle biec w strone słońca (akurat wtedy zanosiło się na burze ale co tam......) Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to z kim... no z kim... powiedz powiedz ... z kim??[/FONT] cztery łapy ma :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']cztery łapy ma :evil_lol: [FONT=Arial] no co ty?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: na czworaka?? KRÓWEK!!!!! :cool3: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']cztery łapy ma :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra jest ...to Amigo ...czy Krówek:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ALA!!! oceń!! bo ja nie znam śląskiego :oops::evil_lol: HASIOK= smietnik BRAWO!!!! tyle wiem :roll: ale biografii Hasioka nie kazałam ci kopiować... swoją drogą zajebista kapela[/FONT] :razz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra nasza ......ładnie odrobiłas lekcje;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 tu Paola została zrobiona przez Ozzyego wytrącił jej piłkę z rąk tu Paola celuje we mnie z psa !!!!!!!!!!!!!! a tu szczawik leci Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :multi::multi::multi:[FONT=Arial]nowe fotaski Ozzulka .....;)tylko ta pani powinna sie publicznie nie pokazywać ....nie o Paule chodzi;)[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']to juz ostatnie foty ta mi się baardzo podobuje Quote
Paula Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i chyba WINKIEL :evil_lol::evil_lol:[/FONT] A winkiel to tak samo jak u nas - róg :razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no i???? HASIOK=???? cholewcia... nie mów że my sie tu produkowały a wy nie słuchały :mad: [/FONT] Słuchały, następny zestaw pytań ;) Pierwszy z 11 :razz: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:o mój RR ....zaraz pościągam ;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']ta mi się baardzo podobuje dziękujem w imieniu Ozzyego ;) [quote name='paula_z']A winkiel to tak samo jak u nas - róg :razz: Słuchały, następny zestaw pytań ;) Pierwszy z 11 :razz: drugi pierwsza szpila pomponiara :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:o mój RR ....zaraz pościągam ;)[/FONT] sciagaj ;) dziś była u nas mały dog co jest większy niż mój pies już i ten dog niedawno wyszedł mój pies jest martwy i dog jest martwy jak myślicie co to był za dog :roll: :cool1: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']jak myślicie co to był za dog :roll: :cool1: :evil_lol: bandog? :roll: :evil_lol: Witaj, wariatko skończona :diabloti: Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Maga100']bandog? :roll: :evil_lol: Witaj, wariatko skończona :diabloti: prawie nie az tak czarny ten dog :p Witaj, powazna przez wieki :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']na dobranoc Tego mi było potrzeba przed snem:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ja poproszę fotki tego doga :razz: i Szpilki, bo dawno nie było :mad: Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a tez jestem..i zadam fotek...doga bandoga szpildoga i innych:diabloti: Quote
Pysia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Inti? To był Inti? Dawaj foty ktokolwiek to był :mad: Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 przybywszy:razz: ale widze ze wierszykow brak....to wroce pozniej:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam się z sistersją:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst']pierwsze gwiazdki koorwa drugie i trzecie tez koorwa nie po to przeklinam zeby mi gwiazdkowac koorwa otóz to....te gwiazdki sie nie potrzebnie tu wlaczaja......:diabloti: [quote name='dbsst']PtYSIU tylko mnie wnerwia ze ja grzecznie do pana czy może nie puszczac psa a on puszcza i mowi ze sie POLUBIĄ jak juz dwa razy miały starcie i Szpila jako ta starsza odwoływalna dostała podwójny wpieprz. Co wiecej on ma znacznie większą suke i się boje o Szpile i tyle omijam kolesia nie chodze do parku do innych psów znalazłam sobie towarzystwo banitów megowych a do niego nie dociara bo on ma 70 lat a co mnie to obchodzi teraz mówie serio kto ma wiatrówkę co gorsza suka warczy i szczerzy kły na mniepo tym jak dostała mało dogoprzyjacielski wpirdool odemnie więc boję się tez ze mnie ugryzie a wtedy moj goopol pójdzie jak zły i nie dlatego ze jest odwazna jest psem obronnym i jest dokonała tylko dlatego ze nie boji sie megi i ma z nia do załatwienia :angryy: Debe...ale kolezanka Pysia ma racje- olej goscia sikiem prostym i traktuj jak powietrze...sa ludzie i parapety i nie zmienisz tego.... a jak puszcza psa ze smyczy to dzwon po straz miejska ...i koniec niech sie gosc buja..... Debe głeboko oddychaj i prosze szkoada Twojego zdrowia na to.... Quote
Recommended Posts