Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ajka napisał(a):
dbsst napisał(a):
hehehehe narazie Szpili nie ma ;)

a to pech!

ale przeciez tyle fot wstawilam ostatnio wszystkie dokladnie obejrzane przemyslane i zapamietane ;) :lol: 8)

Posted

dbsst, czy Ty znasz pojęcie szpilocholizm? Masz na żywczyka swojego wamszpila, a ja,nieboga muszę się napawać fotkami. Napawam się, napawam i napawić się jakoś nie mogę :-?

Posted

Szpila od malego byla artystka tu trenuje oczka ktore potem hipnotyzuja i omamiaja ;)

Ajka te oczy dla Ciebie

a tu po zarelku odpoczywa :D

Posted

noooo, mały Wamszpil mnie na chwilę zaspokoił, mniam. Takie brzuszki-obżartuszki są słodziakowate.

Kurde co mam napisać więcej, wszyscy, którym Szpila się podoba ukradli mi pomysły na zachwyty. Chcę do Szpilkiiiiiii, takiej malutkiej z wielkimi uszkami i oczkami i wieeeelkim brzuszkiem.!!!

Posted

Malutka Szpilunia...... :iloveyou: :angel: :angel:
Czemu ona tak szybko urosła?? Nie miałam dość czasu, aby ją wytarmosić za młodu :(

Posted

Ty mi o wpadaniu to bądź cicho :wink: Przecież was odwiedzam :D jeśli czas mi na to pozwala :) Przecież niedawno byłam i mordowałam Szpilę aparatem :lol:

Posted

:angel: jaki ma brzuszke po jedzonku :loveu: sama slodycz :D

A jak jzu takie pytanka padaja to mnie zawsze interesowalo skad Szpila sie u Ciebie wziela dbsst :D

Posted

[quote name='anetta']:angel: jaki ma brzuszke po jedzonku :loveu: sama slodycz :D

A jak jzu takie pytanka padaja to mnie zawsze interesowalo skad Szpila sie u Ciebie wziela dbsst :D

kupilam ja ;)