Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Pysia']Ja ja koffam ale nadal jestem obrażona :eviltong: Zrsztą mnie też nikt nie koffa .....[FONT=Arial]:diabloti:kkkochamy Cie zakamieniowana Pysiu[/FONT] [quote name='Maga100']oczywiście, że NIE :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]no i wydało się:oops:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Maga100']oczywiście, że NIE :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A czy nasze tak paskudnie spóźnione Życzenia jeszcze przyjmiecie (nie było nas wcześniej:shake: ) Tak więc :multi: :multi: :multi:[SIZE=2] Szpilciu Sto Lat :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No właśnie ja też się spóżniłam:oops::oops::oops: Wszystkiego Najlepsiejszego Szpila:multi::multi::multi: Sister, Ty do domu wracuj już:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='bonita'] Sister, Ty do domu wracuj już:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz::placz::placz:[FONT=Arial]no i Nasza Sis już w drodze do pracy w Warszawce ....odwoziliśmy Nasze Koffane gościówki o 6 na dworzec :-(.... Mój Koffany Debeściaczku :loveu: :loveu: :loveu: .....dziękuję ,że Nas odwiedziłaś ...a resztę już wszystko wiesz:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]no i Nasza Sis już w drodze do pracy w Warszawce ....odwoziliśmy Nasze Koffane gościówki o 6 na dworzec :-(.... Mój Koffany Debeściaczku :loveu: :loveu: :loveu: .....dziękuję ,że Nas odwiedziłaś ...a resztę już wszystko wiesz:loveu::loveu::loveu: [/FONT] No, to już niedługo Debe zamelduje się w Galerii. Pzdr. Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Asiaczek']No, to już niedługo Debe zamelduje się w Galerii. Pzdr.[FONT=Arial]:shake:...Debe niestety jest ........w pracy:placz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ale po pracy będzie w domu, a tam ma kompa i może nawet go uruchomi, co? pzdr. Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 uuuu tak od razu z baletu do pracy??? :shake: współczuję :roll: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 jestem......................z pociągu odrazu do pracy gdzie jak Pauli wspomniałam, się mnie przysneło :roll: ale to nie ważne.... a teraz wspomnienie słowne z podróży.................. Chciałam tu poraz kolejny podziękować Gospodarzom. przystanek Rybnik............... Alu jak wczoraj sprawdziłyśmy,że gadamy żywo i nieprzerwanie od dwóch lat. I od tego czasu chciałyśmy się spotkać ale zawsze coś wypadało...W maju odwiedziłaś Warszawę i zrobiłaś pierwszy krok :loveu: poczułam duży niedosty po Twoim wyjeździe tak duży, że postanowiłam się wbić w PKP i Cię nawiedzić. JA LEŃ NAD LENIE NIE RISZAJĄCA SIE NIGDZIE wyjechałam i to była najlepsza i najwłaściwsza decyzja ostatnich dni.......... dlaczego tak było bo umierałam ze śmiechu na każdym kroku, turlałam się po podłodze i leżałam pod stołem z bólu brzucha. ŻUCHWA o mały włos mi nie wyskoczyła ponownie ;) odstresowałam się tak niesamowicie, że czuje sie jakby mi ktoś zrobił pranie mózgu :roll: :evil_lol: DZIĘKUJE :multi: Cezarze bardzo dziękuje za cierpliwość ;) i chęć spędzania z nami czasu. Pierwszego wieczora Ty i .............graliście pierwsze skrzypce a ja padałam ze śmiechu. Dzięki za Bezludzie i ognisko iście królewskie a najbardziej dzięki za rozmowy o polityce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i hektolitry kawy hahahhaha wspólnie wypijanej. Kuba uratowałes mi życie dzięki Tobie również hahahhahaha gdyby nie Twoja obstawa to obflukałabym sąsiadów normalnie ;) No i dzięki za pomoc przy kompie :loveu: odrazu widac ze łączy nas data TA data jak ktoś nie wie niec się domyśla Kuba :buzi: odemnie ;) a i nie zrobiłam smoka możesz mi urwac jaja Ozzyego hahahhhaha następnym razem zrobie tylk onie odbrokowacaj go zabardzi i weź go do Wawki hahahha jakbyś potrzebował mete w W-wie to u mnie jest miejsce :eviltong: Ozzy czemu nie wlazłeź do tej walizy :shake: :evil_lol: wielkie miłosne westchnienie do niego wyczochrajcie go :multi: Ala była niesamowita ugościła nas po królewsku te krokiety, gołąbki do których miałam dużą konkurencje, placuszki, atrakcje w postaci samolotów, bezludzia balonów, nie wiem jak Ci (WAM) się za to odpłace :loveu: bo dziękuje to za mało ................................................................................................ Klouszkowa podbiłaś moje serce no ryłam jak goopia z opowieści podejrzanej treści :evil_lol: dzieki ze TYLE czasu z nami byłaś wiem, że kosztowało Cie to dużo wysiłku :evil_lol: z atrakcji z Jastrzębia najbardziej dzięki za "ziomali Klocka" i ulice Warszawską :evil_lol: :evil_lol: leje cały czas z tego Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 bałam się,że nie zmieści mi się w jednym poście Klocuszkowa cd ;) wielkie dzięki za pokazanie sklepu i studia jestem pod wrażeniem i chyle czoła :modla: oby tak dalej a nawet jeszcze lepiej :kciuk: bardzo mi się podoba klimat jaki tam macie i ten wszech obecny śmiech Pawcia ja lałam normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do gościny u Ciebie to nie wiem od czego zacząć powiem tak JESTEM W SZOKU bo nie podejrzewałam, że jesteś taką wytrawną kucharką :sabber: tylko jak dla mnie za dużo powietrza z dmuchanego materaca :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzięki za pożame hahahhaha Pawcio wale w beret z brotem i tyle nie wszystko jasne jak słońce i DV7 :evil_lol: :evil_lol: dzięki za wyrozumiałość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedny chłopczyk się trochę nie wyspał do pracki i to nie przezemnie TO ONE :evil_lol: sikam z Twoich tekstów a beret jest mistrzem :evil_lol: Klocek i ty czemu nie wlazłeś do mojej wyjebanej w kosmos kosmetyczki hahahhaa :shake: poprostu i lowiu twoja mac tak zajebistego psa można sobie tylko wymarzyć gigant w każdym względzie i do tego yorkuś jak moje i tu me serce warjuje :loveu: Magda mam nadzieje, że to nie ostatni raz :cool1: samolot i tiry trzymaja mnie w napięciu :p ----------------------------------------------------------------------- no i special THX dla mojej nałoznicy :cool3: Paula która jest nieśmiała i takie pierdoły z Cezarym w czwartek dali takiego czadu, że ja jak już pisałam to leżałam i nie wierzyłam, że można się tak śmiać. BYŁAŚ BEZLITOSNA mało nie pękła mi przepona a sąsiedzi Ali chyba nie mają juz sprawwnych bębenków hahahhaha dzięki za to..........i dzięki,że chciałaś mi towarzyszyć w tej podróży :multi: :multi: :multi: było naprawde klawo i w deche hahahhahahahaha Szkoda tylko ze na piechote dziś za pociągiem leciałaś za wczorajsze próby staranowania mnie Ozzym (udane próby) :evil_lol: :evil_lol: no i special thx za podtrzymywanie mnie na duchu w trakcie podróży w tą strone..............................fatalna była podróż a jednak miło upłyneła :multi: wydawało mi się, że Cię trochę juz znam a tu proszę takie czwartkowe zaskoczenie...................posikana ciągle jeszcze raz dzieks :buzi: ----------------------------------------------------------------------- jednym słowem było FANTASTYCZNIE to kolejna niezapomniana podróż do której będe wracać każdą chwilą złą KOCHAM WAS a teraz już koniec tych zwierzeń :diabloti: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]Domi ...ja tylko napiszę:evil_lol: ........rozdziawa mi się smieje do ekranu na samo wspomnienie a jak to czytam to już mam pełny odlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Rany, ale się Debe rozpisała! Znaczy ... chyba zadowolona, nie? pzdr. Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye:a o gołąbkach ani słówka:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dbsst napisał(a):gołąbki do których miałam dużą konkurencje, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Są GOŁĄBKI Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Są GOŁĄBKI[FONT=Arial]:oops:o patrz a ja nie zauważyłam ...a konkurencja faktycznie była duża :evil_lol:ale było ci ich dostatek:eviltong:....[/FONT] Quote
Paula Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :grin: Dominika, wariatko, lepiej bym tego nie ujęła :klacz: Ja też Ci dzięki wielkie :loveu: Cieszę się, że w końcu poznałam Twoje prawdziwe JA :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Rany, ale się Debe rozpisała! Znaczy ... chyba zadowolona, nie? pzdr. no to właśnie to znaczy ja kólowa postów składających się z emotek tak się rozpisałam czyli musi być dobrze ;) [quote name='Hugo-Kochaś'] Są GOŁĄBKI BYŁY gołąbki sa gołębice :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='paula_z']:grin: Dominika, wariatko, lepiej bym tego nie ujęła :klacz: Ja też Ci dzięki wielkie :loveu: Cieszę się, że w końcu poznałam Twoje prawdziwe JA :evil_lol: no ja sie mniej ciesze, że poznałaś moje prawdziwe ja teraz już wiesz o mnie wszystko hahahahahahhahahahahahahahha [quote name='evaxon']oo oo ooo ile tu miłosci :diabloti: sama low :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Domi ...ja tylko napiszę:evil_lol: ........rozdziawa mi się smieje do ekranu na samo wspomnienie a jak to czytam to już mam pełny odlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a ja napisze NIE WIERZE HAHAHA Cciągle nie wierze ale ogladam to i jakby się przekonuje ze byłam goopol :loveu: Quote
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst'] :loveu: dawaj wiecej fot:loveu: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 co mnie zaskoczyło to kolor Ozzyego jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach taki mój kogel i mogel ;) no i muskulatura powiem tak ja i Szpilka nabawiłyśmy się kompleksów Ozzy ma przepiękną budowe i OLBRZYMI KOTLET ZAMIAST JĘZYKA :crazyeye: :evil_lol: Quote
Agga Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Co do gościny u Ciebie to nie wiem od czego zacząć powiem tak JESTEM W SZOKU bo nie podejrzewałam, że jesteś taką wytrawną kucharką dbsst jak byłam u ALicji po powrocie pisałam to samo. Baby sie bawiły bez Agusi? :diabloti: :mad: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Kronos Puszek :roll: :roll: Puszek 2 :roll: :lol: Quote
Recommended Posts