Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ja ja koffam ale nadal jestem obrażona :eviltong:
Zrsztą mnie też nikt nie koffa .....[FONT=Arial]:diabloti:kkkochamy Cie zakamieniowana Pysiu[/FONT]

[quote name='Maga100']oczywiście, że NIE :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]no i wydało się:oops:[/FONT]

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

A czy nasze tak paskudnie spóźnione Życzenia jeszcze przyjmiecie (nie było nas wcześniej:shake: )

Tak więc

:multi: :multi: :multi:[SIZE=2] Szpilciu Sto Lat :multi: :multi: :multi:

Posted

No właśnie ja też się spóżniłam:oops::oops::oops:

Wszystkiego Najlepsiejszego Szpila:multi::multi::multi:

Sister, Ty do domu wracuj już:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']

Sister, Ty do domu wracuj już:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:placz::placz::placz:[FONT=Arial]no i Nasza Sis już w drodze do pracy w Warszawce ....odwoziliśmy Nasze Koffane gościówki o 6 na dworzec :-(....

Mój Koffany Debeściaczku :loveu: :loveu: :loveu: .....dziękuję ,że Nas odwiedziłaś ...a resztę już wszystko wiesz:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]no i Nasza Sis już w drodze do pracy w Warszawce ....odwoziliśmy Nasze Koffane gościówki o 6 na dworzec :-(....

Mój Koffany Debeściaczku :loveu: :loveu: :loveu: .....dziękuję ,że Nas odwiedziłaś ...a resztę już wszystko wiesz:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

No, to już niedługo Debe zamelduje się w Galerii.
Pzdr.

Posted

jestem......................z pociągu odrazu do pracy gdzie jak Pauli wspomniałam, się mnie przysneło :roll: ale to nie ważne....

a teraz wspomnienie słowne z podróży..................
Chciałam tu poraz kolejny podziękować Gospodarzom.

przystanek Rybnik...............

Alu jak wczoraj sprawdziłyśmy,że gadamy żywo i nieprzerwanie od dwóch lat. I od tego czasu chciałyśmy się spotkać ale zawsze coś wypadało...W maju odwiedziłaś Warszawę i zrobiłaś pierwszy krok :loveu: poczułam duży niedosty po Twoim wyjeździe tak duży, że postanowiłam się wbić w PKP i Cię nawiedzić. JA LEŃ NAD LENIE NIE RISZAJĄCA SIE NIGDZIE wyjechałam i to była najlepsza i najwłaściwsza decyzja ostatnich dni..........

dlaczego tak było bo umierałam ze śmiechu na każdym kroku, turlałam się po podłodze i leżałam pod stołem z bólu brzucha. ŻUCHWA o mały włos mi nie wyskoczyła ponownie ;) odstresowałam się tak niesamowicie, że czuje sie jakby mi ktoś zrobił pranie mózgu :roll: :evil_lol:

DZIĘKUJE :multi:

Cezarze bardzo dziękuje za cierpliwość ;) i chęć spędzania z nami czasu. Pierwszego wieczora Ty i .............graliście pierwsze skrzypce a ja padałam ze śmiechu. Dzięki za Bezludzie i ognisko iście królewskie a najbardziej dzięki za rozmowy o polityce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i hektolitry kawy hahahhaha wspólnie wypijanej.

Kuba uratowałes mi życie dzięki Tobie również hahahhahaha gdyby nie Twoja obstawa to obflukałabym sąsiadów normalnie ;)
No i dzięki za pomoc przy kompie :loveu:
odrazu widac ze łączy nas data TA data jak ktoś nie wie niec się domyśla
Kuba :buzi: odemnie ;) a i nie zrobiłam smoka możesz mi urwac jaja Ozzyego hahahhhaha następnym razem zrobie tylk onie odbrokowacaj go zabardzi i weź go do Wawki hahahha
jakbyś potrzebował mete w W-wie to u mnie jest miejsce :eviltong:

Ozzy czemu nie wlazłeź do tej walizy :shake: :evil_lol: wielkie miłosne westchnienie do niego wyczochrajcie go :multi:

Ala była niesamowita ugościła nas po królewsku te krokiety, gołąbki do których miałam dużą konkurencje, placuszki, atrakcje w postaci samolotów, bezludzia balonów, nie wiem jak Ci (WAM) się za to odpłace :loveu:
bo dziękuje to za mało
................................................................................................

Klouszkowa podbiłaś moje serce no ryłam jak goopia z opowieści podejrzanej treści :evil_lol:

dzieki ze TYLE czasu z nami byłaś wiem, że kosztowało Cie to dużo wysiłku :evil_lol:

z atrakcji z Jastrzębia najbardziej dzięki za "ziomali Klocka" i ulice Warszawską :evil_lol: :evil_lol: leje cały czas z tego

Posted

bałam się,że nie zmieści mi się w jednym poście

Klocuszkowa cd ;)

wielkie dzięki za pokazanie sklepu i studia jestem pod wrażeniem i chyle czoła :modla: oby tak dalej a nawet jeszcze lepiej :kciuk: bardzo mi się podoba klimat jaki tam macie i ten wszech obecny śmiech Pawcia ja lałam normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co do gościny u Ciebie to nie wiem od czego zacząć powiem tak JESTEM W SZOKU bo nie podejrzewałam, że jesteś taką wytrawną kucharką :sabber: tylko jak dla mnie za dużo powietrza z dmuchanego materaca :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dzięki za pożame hahahhaha

Pawcio wale w beret z brotem i tyle nie wszystko jasne jak słońce i DV7 :evil_lol: :evil_lol: dzięki za wyrozumiałość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

biedny chłopczyk się trochę nie wyspał do pracki i to nie przezemnie TO ONE :evil_lol: sikam z Twoich tekstów a beret jest mistrzem :evil_lol:

Klocek i ty czemu nie wlazłeś do mojej wyjebanej w kosmos kosmetyczki hahahhaa :shake: poprostu i lowiu twoja mac
tak zajebistego psa można sobie tylko wymarzyć gigant w każdym względzie i do tego yorkuś jak moje i tu me serce warjuje :loveu:

Magda mam nadzieje, że to nie ostatni raz :cool1:
samolot i tiry trzymaja mnie w napięciu :p

-----------------------------------------------------------------------

no i special THX dla mojej nałoznicy :cool3:
Paula która jest nieśmiała i takie pierdoły z Cezarym w czwartek dali takiego czadu, że ja jak już pisałam to leżałam i nie wierzyłam, że można się tak śmiać. BYŁAŚ BEZLITOSNA mało nie pękła mi przepona a sąsiedzi Ali chyba nie mają juz sprawwnych bębenków hahahhaha dzięki za to..........i dzięki,że chciałaś mi towarzyszyć w tej podróży :multi: :multi: :multi: było naprawde klawo i w deche hahahhahahahaha

Szkoda tylko ze na piechote dziś za pociągiem leciałaś za wczorajsze próby staranowania mnie Ozzym (udane próby) :evil_lol: :evil_lol:

no i special thx za podtrzymywanie mnie na duchu w trakcie podróży w tą strone..............................fatalna była podróż a jednak miło upłyneła :multi:

wydawało mi się, że Cię trochę juz znam a tu proszę takie czwartkowe zaskoczenie...................posikana ciągle

jeszcze raz dzieks :buzi:
-----------------------------------------------------------------------

jednym słowem było FANTASTYCZNIE

to kolejna niezapomniana podróż do której będe wracać każdą chwilą złą

KOCHAM WAS

a teraz już koniec tych zwierzeń :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Domi ...ja tylko napiszę:evil_lol: ........rozdziawa mi się smieje do ekranu na samo wspomnienie a jak to czytam to już mam pełny odlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Są GOŁĄBKI[FONT=Arial]:oops:o patrz a ja nie zauważyłam ...a konkurencja faktycznie była duża :evil_lol:ale było ci ich dostatek:eviltong:....[/FONT]

Posted

:grin: Dominika, wariatko, lepiej bym tego nie ujęła :klacz: Ja też Ci dzięki wielkie :loveu: Cieszę się, że w końcu poznałam Twoje prawdziwe JA :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Rany, ale się Debe rozpisała! Znaczy ... chyba zadowolona, nie?
pzdr.

no to właśnie to znaczy ja kólowa postów składających się z emotek tak się rozpisałam czyli musi być dobrze ;)

[quote name='Hugo-Kochaś']

Są GOŁĄBKI

BYŁY gołąbki sa gołębice :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote name='paula_z']:grin: Dominika, wariatko, lepiej bym tego nie ujęła :klacz: Ja też Ci dzięki wielkie :loveu: Cieszę się, że w końcu poznałam Twoje prawdziwe JA :evil_lol:

no ja sie mniej ciesze, że poznałaś moje prawdziwe ja teraz już wiesz o mnie wszystko hahahahahahhahahahahahahahha

[quote name='evaxon']oo oo ooo ile tu miłosci :diabloti:

sama low :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Domi ...ja tylko napiszę:evil_lol: ........rozdziawa mi się smieje do ekranu na samo wspomnienie a jak to czytam to już mam pełny odlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

a ja napisze NIE WIERZE HAHAHA Cciągle nie wierze

ale ogladam to i jakby się przekonuje ze byłam

goopol :loveu:

Posted

co mnie zaskoczyło to kolor Ozzyego jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach taki mój kogel i mogel ;)

no i muskulatura powiem tak ja i Szpilka nabawiłyśmy się kompleksów Ozzy ma przepiękną budowe

i OLBRZYMI KOTLET ZAMIAST JĘZYKA :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Co do gościny u Ciebie to nie wiem od czego zacząć powiem tak JESTEM W SZOKU bo nie podejrzewałam, że jesteś taką wytrawną kucharką

dbsst jak byłam u ALicji po powrocie pisałam to samo.
Baby sie bawiły bez Agusi? :diabloti: :mad: