malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 jesuuuu ależ wyczerpująca ta gierka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Buziaki dla pięknego Szpilatrona!!! wycałowana wymęczona i wykochana :loveu: evaxon napisał(a):nie nooo stara Szpila calkiem młodo wyglada:razz: witanko:loveu: hehehe malawaszka napisał(a):jesuuuu ależ wyczerpująca ta gierka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: special for u kto pobije rekord tylko dla dorosłych Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 a tak wogóle to 3[SIZE=2]!!!!!!!!!!!! :cool1: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dbsst napisał(a): Co ona trzyma:evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 BUHAHHAHA :roflt::roflt::roflt: Jaka gra :roflt: Dbsst, jestes kiepawa!!! Mi za pierwszym razem tez trzy ale nastepnym bylo juz 10 :roflt::rofl::rofl::megagrin: A w Sonica to ja uwielbialam grac, tutaj strasznie wolno sie rozpedza :roll: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Debe jesteś do kitu :diabloti: Mnie za pierwszym razem - 7:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Praktyka czyni mistrza :diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Maga100 napisał(a):a co za jakiś dziwny twór, to zdanie wyżej? :cool1: bo właśnie chciałam ci napisać, że jak już będziesz miała dom i w domu tym, będziesz chciała mieć jak u Hanny, to sprzątać będziesz dnie całe :diabloti: ale zanim dojedziesz do końca, to poczatek już ci się zabrudzi :evil_lol: skad JA to znam..................:cool3: JEDEN KFFIATEK IS DEAD na śmierć :placz: zarąbałaś kfiatka?????? ty reszte to mnie oddaj uchawą sie przynajmniej od.............mordercóf kfiatóf:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):Debe jesteś do kitu :diabloti: Mnie za pierwszym razem - 7:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Praktyka czyni mistrza :diabloti::evil_lol: he he he mi za pierwzsym razem 9 za drugim..............też 9 trzeciego już nie było.........nuda:diabloti: witaj właścicielko szpilki z pieknie umięśnionymi nogami............no miodzio po prostu miodzio:lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:hey sis ...pakowaj sie bo na expresa nie zdążysz;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 uhuuuu.....zapomlo mnie sie wczoraj nalota zrobic...ale nadrobie dzis:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 buuuahahahhahahahaha jestem mistrzem w orgietkach - 13 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahhahahahaha jestem mistrzem w orgietkach - 13 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:o masz ...a co będzie jak wrócisz z Londynu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahhahahahaha jestem mistrzem w orgietkach - 13 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za którym razem? :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Za którym razem? :diabloti: za pierwszym :diabloti::eviltong: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Co ona trzyma:evil_lol: metke od piłki :evil_lol: anetta napisał(a):BUHAHHAHA Jaka gra Dbsst, jestes kiepawa!!! Mi za pierwszym razem tez trzy ale nastepnym bylo juz 10 :roflt: A w Sonica to ja uwielbialam grac, tutaj strasznie wolno sie rozpedza :roll: HA HA HA ja się wcale nie przechwalałam moimi umiejętnościami wciskania ludzi :diabloti: :cool1: Pysia napisał(a):Debe jesteś do kitu Mnie za pierwszym razem - 7 Praktyka czyni mistrza :diabloti: no prosze jakie zwierzenia :evil_lol: BeaC napisał(a):zarąbałaś kfiatka?????? ty reszte to mnie oddaj uchawą sie przynajmniej od.............mordercóf kfiatóf he he he mi za pierwzsym razem 9 za drugim..............też 9 trzeciego już nie było.........nuda:diabloti: witaj właścicielko szpilki z pieknie umięśnionymi nogami............no miodzio po prostu miodzio:lol: no nie moge nie masz SERCA chcesz mi ostatnie ocalałe dusze wyrrrwać :evil_lol: nie no nie mam aż tak umięśnionych nóg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dzięki z tym ze odrazu miodzio hmmmmmmm czy ta gra tak na Cie podziałała :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]hey sis ...pakowaj sie bo na expresa nie zdążysz[/FONT] spoko spoko w myśli jestem już spakowana :evil_lol: dealer napisał(a):uhuuuu.....zapomlo mnie sie wczoraj nalota zrobic...ale nadrobie dzis:diabloti: hehehe a juz myślałam ze odleciałaś gdzieś :cool3: :lol: nawet sie zaniepokoiłam :eviltong: malawaszka napisał(a):buuuahahahhahahahaha jestem mistrzem w orgietkach - 13 :evil_lol: nie no co te spacery po łące z Ciebie zrobiły a z drugiej stront to znaczy, że z Toba ciasno może być w wyrku bo wiesz jak w jednym wyrze 13 pociech zmieścić :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:o masz ...a co będzie jak wrócisz z Londynu:evil_lol:[/FONT] dostanie nagrode upychacza :evil_lol: Pysia napisał(a):Za którym razem? :diabloti: hahhaah czyżby zazdrość :eviltong: malawaszka napisał(a):za pierwszym :diabloti::eviltong: hahahhahhahaha Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 2 [SIZE=2]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool1: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 szybko gorszący się nie zaglądać czyli kolejna z tych lepszych gier ciekawe jak w to Wam pójdzie :eviltong: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 i bardzo sympatyczna gierka dla kociomaniaków i kuleczki piłeczki a w tym przypadku owoce :roll: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dbsst napisał(a):szybko gorszący się nie zaglądać czyli kolejna z tych lepszych gier ciekawe jak w to Wam pójdzie :eviltong: :mdleje::mdleje::mdleje::grin: Quote
Agga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hehehehe no własnie wiesz i zapomnieć jego piękna nie możesz hahahhaha więc zrobiłam to dla tych co nie wiedzą aby nie cierpiały dniami i nocami hahahhahahha a wiesz mnie nigdzie nie ma więc i na spotkaniach nie buszuje Hahhaha no wiesz co:mad: Ja mam swego TZ:loveu: Kobieto chce widzieć, że odwiedziłaś temat ZLOTU! Ale to już....:mad: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Agga jak uda Ci sie 10 miniu wytrzymać to może zajrze na Zlot ;) wnusiu co Ci :-o :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dbsst napisał(a): wnusiu co Ci :-o :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: nic nic 0X 0X 0X :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a)::lol: nic nic 0X 0X 0X :evil_lol: a juz myślałam, że widziałam rumieniec :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dbsst napisał(a):a juz myślałam, że widziałam rumieniec :diabloti: hahahaa no przeciez to nie ja tam lezalam:grin: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):hahahaa no przeciez to nie ja tam lezalam:grin: ale TY torowałaś droge :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 na mój dzisiejszy humor jak znalał :diabloti: Quote
Recommended Posts