Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:grin:

Tutaj wcale nie poczochrana jesteś :D a R rutinoscorbinu nie dałaś :shake: :evil_lol:

I pewnie nie masz fotki całej swojej wysokiej sylwetki w sukience :mad: :diabloti:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

ja uwielbiam wesela poprostu kocham i chyba jestem jedna jedyna na świecie która lubie wesela i weselne oczepiny :multi: :multi: :multi:

to prowadzący mówi jak panny maja isc czy iśc czy stac ;) dacie rade :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i ja w marynarce na miare szytej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ps

jak wjedzie rosół to wypij zjedz podwójna ilość bedziesz mogła pić i pić i nic Ci nie będzie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Cześć Balownico ! :p

ooooooooooooooooooooo czesc Spokojna Duszo DGM :p

[quote name='paula_z']:grin:

Tutaj wcale nie poczochrana jesteś :D a R rutinoscorbinu nie dałaś :shake: :evil_lol:

I pewnie nie masz fotki całej swojej wysokiej sylwetki w sukience :mad: :diabloti:

nie no wcale ;) nie dalam za wyraznie by wygladałi co i by moją poważną osobe przysłaniał nie tylko budową ale i urokiem ;)

pewnie ze nie mam swojej sylwetki w kietce :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']ja uwielbiam wesela poprostu kocham i chyba jestem jedna jedyna na świecie która lubie wesela i weselne oczepiny :multi: :multi: :multi:

t

hahahah marynara jak ulał :evil_lol:

a ja też lubię wesela :multi::multi::multi: a na oczepinach tylko się modlę coby nie złapać welona i jest ok - narazie modły moje są wysłuchane :evil_lol:

Posted

ło losie:shake: ... haha pic duzo nie bede ..bo jak zaczne to skoncze pod stołem :grin:

nie lubie wesel :placz: moze dlatego ze jedyne na jakie chodzilam to .. chodzilam z taca jako kelnerka:grin:

ale jakos dam rade:cool1:
najgorzej bedzie wmowic TZtowi ze to co mam na sobie i ma krok to sukienka:grin:

a w marynarce ci do pysia:cool1: :evil_lol:
i ni esciemniaj ze ine masz foty w sukience:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ide pograc w super mario bross i spac jutro wszystkich odwiedze :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:to ja na cie jutro czekam na kompku:p

no i da fotke sukienkową:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']ja uwielbiam wesela poprostu kocham i chyba jestem jedna jedyna na świecie która lubie wesela i weselne oczepiny :multi: :multi: :multi:

to prowadzący mówi jak panny maja isc czy iśc czy stac ;) dacie rade :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

he he he:-o:-o:-o ..................fajna ta marynara..wróciłaś wrzeszcie po balangowaniu:multi::multi::multi:

a ja też lubie...wszelkiego rodzaju imprezy pijańsko-taneczne:diabloti:..............tylko oczepiny...............to.................mnie już nie dotyczą:placz:

Posted

[quote name='dbsst']

to nie ja jestem niska to TZ wysoki :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak tak, ja też nie jestem niska, to wszyscy inni są za wysocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja wesel nienawidzę :cool1: tak, że nie zapraszaj mnie na swoje, bo i tak nie przyjdę :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']tak tak, ja też nie jestem niska, to wszyscy inni są za wysocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja wesel nienawidzę :cool1: tak, że nie zapraszaj mnie na swoje, bo i tak nie przyjdę :diabloti:
no ciekawe to co piszesz :razz: a 22 IX to się przecież wybierasz podziwiać napastowane parkiety :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]no i da fotke sukienkową:razz:[/FONT]

nie mam fot sukienkowych słowo ja nie wziełam ze soba emila zeby mi nikt nie pstrykał kulasów :evil_lol:

[quote name='BeaC']he he he:-o ..................fajna ta marynara..wróciłaś wrzeszcie po balangowaniu:multi:

a ja też lubie...wszelkiego rodzaju imprezy pijańsko-taneczne:diabloti:..............tylko oczepiny...............to.................mnie już nie dotyczą:placz:

ja nie wyjde nigdy za męża żeby zawszze być Panna oczepialska ;)

[quote name='Maga100']tak tak, ja też nie jestem niska, to wszyscy inni są za wysocy :evil_lol:

1 amen to prawda wszyscy są za wysocy :p
2 a patrz u mnie bbyłabyś światkową cobyś mogła się ze światkiem po kątach całować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Pysia']Wredna córko która zapomniała o swej zapracowanej matce.....
Z okazji Dnia Dziecka składam Ci życzenia spełnienia marzeń

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa piknościowe i różowe :evil_lol:

[quote name='anetta']Widze ze swietnie sie bawilas

Ta mnie urzeklo http://images12.fotosik.pl/47/508764b73221d909.jpg takie..takie...majace klimacik :loveu:

zabawa przednia
łe tam klimacik poprostu piękna para :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:mojej siostrzenicy szpilakoladzie ....buziolki z okazji dnia dziecków:loveu:[/FONT]

buziakuje ją tylko ona troche obśliniona z Amigo się całowała :roll:

[quote name='Vectra']no ciekawe to co piszesz :razz: a 22 IX to się przecież wybierasz podziwiać napastowane parkiety :diabloti:

eeeeeeeeee a 22 IX Ty idziesz w sukni powiedzić tak kochany tak pragne i marze być Ci wierna :cool3:

a Madze dużo polejcie niech parkiety ogląda jak tańczyć nie chce :evil_lol:

http://www.grymix.pl/280/contra/

Posted

NIGDY moja droga mój kolega nie ujrzy mnie w białej sukni :diabloti:
a 22 IX mój kolega ma urodziny ,ale Maga nie chce wpaść na impre , ona woli podziwiac świecące parkiety :( :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
NIGDY moja droga mój kolega nie ujrzy mnie w białej sukni :diabloti:
a 22 IX mój kolega ma urodziny ,ale Maga nie chce wpaść na impre , ona woli podziwiac świecące parkiety :( :diabloti:

mmmmmmmmmmmmmmmmmm a ja już puściłam wodze fantazji i widziałam cie w białej sukni i welonie na 3m :evil_lol: :evil_lol:

to on panienka ostatnia zdaje się :cool3:

Posted

dbsst napisał(a):
mmmmmmmmmmmmmmmmmm a ja już puściłam wodze fantazji i widziałam cie w białej sukni i welonie na 3m :evil_lol: :evil_lol:

to on panienka ostatnia zdaje się :cool3:

taa panienka :diabloti: :diabloti: :diabloti:
to już obudź się z tego snu , ślub to ostatnia rzecz którą bym w życiu zrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']taa panienka :diabloti: :diabloti: :diabloti:
to już obudź się z tego snu , ślub to ostatnia rzecz którą bym w życiu zrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:placz:a ja sciałam wydać moję corcię z mąż;)[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
taa panienka :diabloti: :diabloti: :diabloti:
to już obudź się z tego snu , ślub to ostatnia rzecz którą bym w życiu zrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i byś tak biegła do tego ołtarzy a tren by ci sie rozwiewał......................
a w reku trzyałabyś wianek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czyz to nie wspaniała wizja :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz:a ja sciałam wydać moję corcię z mąż;)[/FONT]
kandydata mi znajdź odpowiedniego :diabloti:

[quote name='dbsst']i byś tak biegła do tego ołtarzy a tren by ci sie rozwiewał......................

czyz to nie wspaniała wizja :eviltong:

mnie się ta wizja wcale nie widzi :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']i byś tak biegła do tego ołtarzy a tren by ci sie rozwiewał......................

czyz to nie wspaniała wizja :eviltong:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a z czego badź skąd ten wianek:razz:[/FONT]

[quote name='Vectra']kandydata mi znajdź odpowiedniego :diabloti: [FONT=Arial]:razz:a co brak ci kolegi :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']no z kolegą ślub ? :shake: to takie nie polityczne :diabloti:[FONT=Arial]:razz:kuna może fakt ...to tak jakby z bratem ..no nie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']kandydata mi znajdź odpowiedniego :diabloti:

mnie się ta wizja wcale nie widzi :shake: :diabloti:

czemu to TY w BIAŁEJ sukni czujesz

szczerze powiedziawszy ja tez nie czuje ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a z czego badź skąd ten wianek:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:a co brak ci kolegi :razz:[/FONT]

a bo ja wiem ja się na wiankach nie znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Vectra']no z kolegą ślub ? :shake: to takie nie polityczne :diabloti:

leiej z kolega niz z koleżanką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: