Agga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):hahahahahaha :klacz: uwilebiam komentowac foty .... zreszta widzisz to u Sary w galerii :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 wierzylam ze skomentujesz slowo slowo zobaczymy jak sie dalej potoczy ;) mysle ze do poniedzialku mozecie tu szalec. a jak ja wroce z bydgosczy to sobie poczytam i sie pochichram mam taka nadzieje ;) Quote
daga10011 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :lol: :lol: :lol: 1).Czego ty znowu chcesz ode mnie?????? :-? 2)znowu fotki??????? :roll: 3).no dobra-pokaze swoje cialo-ale nie mysl sobie,ze tak latwo ci pojdzie nastepnym razem :wink: Szpila cudna jak zwykle :lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 tera mła :lol: 1. ahhh czekam już tyle czasu - wczoraj był dzień kobiet a jego nie ma i nie ma... 2. przyszedłby... zaśpiewał pod oknem... byłoby tak romantycznie 3. ehhhh dosyć już mam tego czekania - koniec z nami! od jutra zaczynam się spotykaż z koleżankami i rozpoczynam polowanie na dzikich chłopów Quote
Cola Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ja mam pomysła na nagrodę DARMOWA WIZYTA U KOSMETYCZKI SZPILKI :lol: Quote
Agga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='Cola']Ja mam pomysła na nagrodę DARMOWA WIZYTA U KOSMETYCZKI SZPILKI :lol: yeeeeeeeeeeee super ja poporstu msze to wygrac....ahhahaha te super maseczki z glutów yeeeeeeeeeeeeee.....dbsst a moze tak łapóweczka...hahaahahahahha ZARTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 eeee to nie fair bo ja mam alergie :lol: Quote
Siostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 malawaszka, odczulimy Cię na bokserowe jęzory heheh, bedziesz mogła zażywać maseczek do woli :lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 to ja bardzo chętnie poddma się odczulaniu :lol: Quote
Agga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 ahhahh mowie ci waszka te bokserowe gluty to najlepsze kosmetyki swiata...kazdy bokseromaniak ci to powie.. 8) Quote
malawaszka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 mówisz?? ja jednak najpierw muszę zostać odczulona bo po takich bokserowych glutach maskę by mi wypaliło :lol: Quote
Siostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 dziewczyny, o jakich my glutach mówimy? przecież bokusie maja w paszczach zdrój czysty, a nie gluty jakieś :D kontakt z czymś takim to sama rozkosz jest, naprawdę :D :D Quote
dbsst Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 hahahaha zobaczymy co da sie zrobic z maseczka u kosmetyczki Szpilki ale Wy tematu nie zmieniajcie i historyjki ukladajcie ;) Agga a jaka lapowa :lol: Quote
Agga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='dbsst'] Agga a jaka lapowa :lol: a jeszcze pomysle 8) Quote
Kasienka_ Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 "maja w paszczach zdrój czysty" hahaha... no nie moge :D Quote
Majka_Gizmo Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='malawaszka']tera mła :lol: 1. ahhh czekam już tyle czasu - wczoraj był dzień kobiet a jego nie ma i nie ma... 2. przyszedłby... zaśpiewał pod oknem... byłoby tak romantycznie 3. ehhhh dosyć już mam tego czekania - koniec z nami! od jutra zaczynam się spotykaż z koleżankami i rozpoczynam polowanie na dzikich chłopów Buhahah,ale się uśmiałam :cunao: :cunao: :cunao: Malawaszka :kciuki: Quote
Weron_ciau Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 ja już ulozylam komentaze ale niestety nie moge ich znalezc :lol: pliss poczekajcie na mnie :] Ja cxzasu nei mam nawet zeby anpisac w rocznice na rogomani posta ehhh BO WCZORAJ MINAL ROK MOJ NA DOGOMANII! Quote
Weron_ciau Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A wiec moje pomysly 1.Bierz...bierz chłopcze mozesz teraz bierz mnie ja moge mies kazdego ( :lol: ) wiec lepiej śpiesz się.....Eee co już nie am zadnego wolnego faceta? To moze debest poszukala by mi jakiegos w Bydgoszczy?! :cunao: 2.KURCZE NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA! A debest wali w ta klawiature zamiast mi zaspiewac do snu! Tak to bym chociaz zasnela :] 3.Chyba jestem zdana na tańczenie do rytmu walenia w klawiature mojej pani! eeeeeEee ZLY POMYSL... PREDZEJ TA gOździkowa z dolu bedzie walic miotłą w sufit wiec odpada! To co moge porobic hmm.... MOZE JAKI ZABIEG PIELEGNACYJNY!....kOMU? Quote
anetta Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 :( Nie widze zdjec...i jak mam dodawac komentzre :placz: :wink: Quote
mrowka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 :iloveyou: :iloveyou: :angel: :angel: Moja Szpileczka kochana!! :angel: :angel: :iloveyou: :iloveyou: hahaha jakie miny!! Ale sie stesknilam za nimi! :lol: :lol: Zdjecia boskie jak zwykle ahhh :angel: :calus: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Dziewczyny swietne komentarze, a Szpilunia i jej slodka mordunia cod miod tylkoby sie cmokusialo w nochalek. debest plosiem wycalowac Szpilunie od Dagusi i lapeczka od Oskareczka :) Quote
Majka_Gizmo Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Jakos smutno bez debesciary :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
dbsst Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 [quote name='dbsst']oglaszam konkurs na komentarze do tego setu on do mnie nieprzemawia zadna historia albo juz zmeczona jestem ale wierze w Wasze sily i dlatego rzucam go Wam na pozarcie ;) tylko nie wiem co moze byc nagroda :( moze pocztowka z Warszawy albo co no nie wiem jak ktos ma tez pomysl na nagrode rowniez zapraszam 1. 2. 3. anettko to dla Ciebie ;) komentuj ;) J E S T E M ale teraz ide spac bom zmaczona :D Quote
Recommended Posts