Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

wierzylam ze skomentujesz slowo slowo

zobaczymy jak sie dalej potoczy ;)

mysle ze do poniedzialku mozecie tu szalec. a jak ja wroce z bydgosczy to sobie poczytam i sie pochichram mam taka nadzieje ;)

Posted

:lol: :lol: :lol:
1).Czego ty znowu chcesz ode mnie?????? :-?
2)znowu fotki??????? :roll:
3).no dobra-pokaze swoje cialo-ale nie mysl sobie,ze tak latwo ci pojdzie nastepnym razem :wink:

Szpila cudna jak zwykle :lol:

Posted

tera mła :lol:

1. ahhh czekam już tyle czasu - wczoraj był dzień kobiet a jego nie ma i nie ma...

2. przyszedłby... zaśpiewał pod oknem... byłoby tak romantycznie

3. ehhhh dosyć już mam tego czekania - koniec z nami! od jutra zaczynam się spotykaż z koleżankami i rozpoczynam polowanie na dzikich chłopów

Posted

[quote name='Cola']Ja mam pomysła na nagrodę
DARMOWA WIZYTA U KOSMETYCZKI SZPILKI :lol:

yeeeeeeeeeeee super ja poporstu msze to wygrac....ahhahaha te super maseczki z glutów yeeeeeeeeeeeeee.....dbsst a moze tak łapóweczka...hahaahahahahha ZARTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dziewczyny, o jakich my glutach mówimy? przecież bokusie maja w paszczach zdrój czysty, a nie gluty jakieś :D kontakt z czymś takim to sama rozkosz jest, naprawdę :D :D

Posted

hahahaha zobaczymy co da sie zrobic z maseczka u kosmetyczki Szpilki ale Wy tematu nie zmieniajcie i historyjki ukladajcie ;)

Agga a jaka lapowa :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']tera mła :lol:

1. ahhh czekam już tyle czasu - wczoraj był dzień kobiet a jego nie ma i nie ma...

2. przyszedłby... zaśpiewał pod oknem... byłoby tak romantycznie

3. ehhhh dosyć już mam tego czekania - koniec z nami! od jutra zaczynam się spotykaż z koleżankami i rozpoczynam polowanie na dzikich chłopów

Buhahah,ale się uśmiałam :cunao: :cunao: :cunao:

Malawaszka :kciuki:

Posted

ja już ulozylam komentaze ale niestety nie moge ich znalezc :lol: pliss poczekajcie na mnie :]
Ja cxzasu nei mam nawet zeby anpisac w rocznice na rogomani posta ehhh
BO WCZORAJ MINAL ROK MOJ NA DOGOMANII!

Posted

A wiec moje pomysly
1.Bierz...bierz chłopcze mozesz teraz bierz mnie ja moge mies kazdego ( :lol: ) wiec lepiej śpiesz się.....Eee co już nie am zadnego wolnego faceta? To moze debest poszukala by mi jakiegos w Bydgoszczy?! :cunao:
2.KURCZE NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA! A debest wali w ta klawiature zamiast mi zaspiewac do snu! Tak to bym chociaz zasnela :]
3.Chyba jestem zdana na tańczenie do rytmu walenia w klawiature mojej pani! eeeeeEee ZLY POMYSL... PREDZEJ TA gOździkowa z dolu bedzie walic miotłą w sufit wiec odpada! To co moge porobic hmm.... MOZE JAKI ZABIEG PIELEGNACYJNY!....kOMU?

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :angel: :angel: Moja Szpileczka kochana!! :angel: :angel: :iloveyou: :iloveyou:

hahaha jakie miny!! Ale sie stesknilam za nimi! :lol: :lol:

Zdjecia boskie jak zwykle ahhh :angel:
:calus:

Posted

[quote name='dbsst']oglaszam konkurs na komentarze do tego setu

on do mnie nieprzemawia zadna historia albo juz zmeczona jestem ale wierze w Wasze sily i dlatego rzucam go Wam na pozarcie ;)

tylko nie wiem co moze byc nagroda :( moze pocztowka z Warszawy albo co no nie wiem jak ktos ma tez pomysl na nagrode rowniez zapraszam

1.

2.

3.

anettko to dla Ciebie ;) komentuj ;)

J E S T E M ale teraz ide spac bom zmaczona :D