Majka_Gizmo Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No nareszcie Szpilka jest :D ... Co za błogość,aż jej zazdraszczam normalanie :wink: Quote
daga10011 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Slodziusienka Szpilencja :D ..Buzi od cioci dagi i mojej brygady Quote
Siostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Super, super i jeszcze raz super. Szpilka jest cudna :))) Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):hahahahaha Werona a coz to ma znaczyc :lol: swietny avantarek masz klasa A ty masz slicznego psaaa a raczej suczysko 8) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dziewczyny dziekuje bardzo i ciesze sie ze podoba sie Szpila (mnie tez sie podoba ;) ) Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):dziewczyny dziekuje bardzo i ciesze sie ze podoba sie Szpila (mnie tez sie podoba ;) ) Fajnie ocenilas Faculke! haha Od dzis mam mini psa :] Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 :oops: hihih Gofi :buzi: Werona no widzisz ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 nio do niedzieli w niedziele wyjezdzam pociagiem o 17;30 ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 kolejna seria "osczedz na wacicha daj buziaczka" U kosmetyczki Szpilowej czyszczenie cery wiosenne promocja 3 lizniecie gratis ;) Chodz powiem ci cos na uszko czyli usowanie woskowiny ;) zebyscie slyszeli jak ona przy tym sapie i dyszy a z podniecenia ze moze lizac czasem za nos lapie hahaha ale letko ;) Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='dbsst']kolejna seria "osczedz na wacicha daj buziaczka" U kosmetyczki Szpilowej czyszczenie cery wiosenne promocja 3 lizniecie gratis ;) Chodz powiem ci cos na uszko czyli usowanie woskowiny ;) zebyscie slyszeli jak ona przy tym sapie i dyszy a z podniecenia ze moze lizac czasem za nos lapie hahaha ale letko ;) Pytanie do Szpilki! Smakuje Tobie to takie zolte wosk? Pewnie u pancie nei za wiele togo to sie nie najesz ;) 8) :lol: Aaa dbsst ty masz w Bydgoszczy neta? Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 hahahaa Szpilka spi i teraz nie odpowie na to pytanie;) W Bydgoszczy nie mam netu :( moze ale to moze udam sie do jajiejs kafejki ale nie obiecuje ;) Quote
Siostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hehehe, też mam takie foty, ze wspólnej toalety. Podeślę kiedyś. Te boksery to są najfajowsze, naprawdę. debe, widziałaś na allegro, jaka piekna suńka jest do sprzedania w Krakowie? Jeśli nie, to leć czym prędzej - zakochanie gwarantowane :D Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):hahahaa Szpilka spi i teraz nie odpowie na to pytanie;) W Bydgoszczy nie mam netu :( moze ale to moze udam sie do jajiejs kafejki ale nie obiecuje ;) ja tylko tak pytam bo ty smigasz z tymi postam,i ze hej ;) Quote
daga10011 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Widze,ze Ty tez oszczedzasz na wacikach :lol: :lol: :lol: .Alez ta szpilencja ma boska figure :D Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Bogarka napisał(a):Dbsst, fajne sa zdjecia Szpilki! :): dziekuje bo mnie wydaje sie ze monotematyczne ;) wiec troche pozytywu wlalas w moje mniemania ;) Daga kochanie wiesz biedny student oszczedza na czym sie da ;) hihihi po mamusi figura buuuhahahhaha zartowalam ;) Quote
Bogarka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 W jakim wieku jest Szpilka? I jak powstalo to latajace zdjecie na poczatku? Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 06.o6 skonczy 2 lata a zdjecie z poczatku ona od malego z TZ miala dziwne zabawy i tak sie nauczyla ze jak ja tak bierzesz to sie nie rusza. teraz przytyla i juz rzadko lata ;) umie tez robic fikolki przewrotki itd ;) Quote
Recommended Posts