ajka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 no właśnie, właśnie, dawać to Szpilencję na poprawę nastroju, byłam grzeczna, pracowałam, mleczko wypiłam, rączki czyste, teraz deserek! Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 hahahaha jestescie NIESAMOWITE dobra nurkuje w folderach i szukam jakiejs historii z zycia wzietej ;) Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Pamietajcie drogie dzieci jak idziecie na impreze najwazniejesz jest co macie na sobie. Ja w brazie wyskakuje wtedy kadzy jest moj ;) opowiem Wam historyje jak to w sexy stroju wyrwalam jedego pana ;) Czy moge pania prosic do tanca MNIE :o hehehehehe alez oczywiscie Quote
ajka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 MNIE :o :lol: :lol: :lol: jaka zdziwiona,hehehehehe, świetna historyjka. ALE KRÓTKA :evil: dbsst, nas tak łatwo nie spławisz. Jeszcze :D Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 i gdy swiatlo lekko przygaslo ja i on porwalismy sie w wir tanca ;) Najpierw delikatnie unioslam glowke aby nastepnie przygotowac sie do piruetow, wszystko powlolutku i troszke odwazniej Pamietajcie jestem dama i jeszcze jeden obrot niech prowadzi Aby z gracja zakonczyc jak w szwajcarskim zegarku Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 a moj luby po tancach wyskoczyla na papieroska :evilbat: nie ladnie palic nie nie Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :cunao: świetna historyjka :lol: ..a tego ptasiorka to znam?? :wink: Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Roztanczona Szpilka :lol: :lol: :lol: .Super historyjka :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dziekujemy dziekujemy to ja ja tego nauczylam ;) Cola naprawde znasz kaczorka ;) hiihihihi Cola zna kaczorka az za dobrze :evilbat: 8) :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 hahaha ona to jedna z bandy zlych co nauczyla kaczorka sie zaciagac ;) on palil ale sie nie zaiagal a teraz ;) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):hahaha ona to jedna z bandy zlych co nauczyla kaczorka sie zaciagac ;) on palil ale sie nie zaiagal a teraz ;) hahaahah dobre :lol: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Moja Szpilunia kochana :iloveyou: Ona jest booska!! ohhhhhh :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
ajka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 kaczorku,kaczorku rzuć to świństwo natychmiast, bo będziesz miał zmarszczki i będzie ci brzydko z dziobka pachniało. Kaczorku wstydź się :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 oj moroweczko :oops: dziekujemy :buzi: Agga ale to nie jest nic smiesznego teraz to tylko usiasc i plakac ;) rozpalony kaczor 8) Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a): Agga ale to nie jest nic smiesznego teraz to tylko usiasc i plakac ;) rozpalony kaczor 8) jak sie nazywaja te plasterki co sie nakleje na ramie??? Kup kaczorkowi takie, moze rzuci palenie :roll: Quote
Wojtek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Strasznie się muli :evil: dbsst, Twoja suka ładnie zbudowana. Beton, szkło i stal... takie skojarzenie mam :D Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 [quote name='Wojtek']Strasznie się muli :evil: dbsst, Twoja suka ładnie zbudowana. Beton, szkło i stal... takie skojarzenie mam :D ojej Wojtek jak milo ze tu zajrzales :D dziekuje za mile slowo ;) qrna wlasnie nie moglam na wlasny topik wejsc bo ponoc nie istnial :evilbat: :( Agga najpierw musi przestac zadawac sie z Cola i Reszta ;) ja nie pale Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a): Agga najpierw musi przestac zadawac sie z Cola i Reszta ;) ja nie pale ale plasterek mozesz kupic... dobrze ze nie palisz... Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 no to bede musiala go calego zatasmowac czy zaplastrowac hahahahahaha Quote
Recommended Posts