Siostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Cola, gdzieś można te foty obejrzeć? Ja zapraszam do zobaczenia mojej Nandziory w galerii Nanda :) Quote
Cola Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Oczywiście, że można zobaczyć wczorajsze fotki...w mojej galerii "Joker i Toffi + Poter" Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Siostra napisał(a):ojejku, dopiero teraz przeczytałam, że Szpiluś zaniemogła. Dobrze, że już lepiej. A propos tabletek, ja od zawsze daję swoim bokserzycom w taki oto sposób: kupuję taki pasztet, pasztetówka to się nazywa, kroje plaster, wkładam tabletke i lepię kulkę. Zawsze się udaje, polecam. Szpilko kofana, racaj szybko do pełnej formy, wiosna sie robi, czas pobiegać :D hahaha tez tak robilam ale teraz sie ten gnojek wycwanil i wywala tableteczki hihihihi Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 a teraz jeszcze troche Telmy :D no i na koniec rekin sliczna jest Quote
Pasavera Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: Kocham psie stopy :loveu: Quote
Siostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ale fajne foty. :lol: Ja też kocham psie łapcie i ten zapach między poduchami...hmmm...cudo :lol: Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :angel: jaki śliczny pyszczaczek....tylko psitulać i całować w nosio :angel: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 hihihi Siostra ja tez lubie ten zapach i w ogole lubie zapach mojega psa ;) Quote
Siostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ojjj, zapach psa to jest coś, o czym tomy można by pisać, uwielbiam. A pies pachnący wiatrem po spacerze - poemat, że też nie wymyslił nik perfum o tym zapachu, byłabym fanką :lol: debe, może Ty mi coś poradzisz - Nandzioszek ma zapalenie skóry - mała, ale uparta ranka na pysku. Wet podejrzewa zainfekowanie gronkowcem i zaleca cierpliwą terapię, ale...sama wiesz, co czuje pancia, jak psiul chory. Słyszałaś może o podobnym przypadku u boksia? Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 juz chyba zdrowa chyba to daltego ze jej kupersy nie sa jeszcze idealne ale juz sie wsieka i wariuje wiec jestem dobrej mysli dziekuje ze byliscie z nami :buzi: od Szpilowej :buzi: odemnie :D Quote
Justi0022 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 No to jak Szpilcia zdrowa, to nowe zdjęcia muszą być :D Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Justi0022 napisał(a):No to jak Szpilcia zdrowa, to nowe zdjęcia muszą być :D :o no nie nawet i Tobie sie juz udzielilo nekanie hahahahah :lol: :wink: zobacze co da sie zrobic ale to pozniej bo narazie "sprzatam" :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst a ja prosze o wiecej fotek, bo szpilunia to sliczna boksunia i tak slodko na fotach wychodzi i milo sie ja oglada ;) Cmokasek w dziubasek :buzi: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 :oops: ojej dziekujemy :buzi: fotki beda wieczorkiem slowo Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 no ja myśle, że beda bo specjalnie wieczorkiem wejde sprawdzic, a teraz uciekam. P.S naprawde Szpilunia jest sliczna. Lubie boksreki ;) maja takie niepowtarzalne mordeczki ;) Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 o rany dziekuje jeszcze raz :oops: :buzi: Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja tez czekam na foteczki :D .Ciesze sie,ze Szpilcia ma sie lepiej :D Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 dbsst jest juz wieczorek a zdjec Szpiluni ani widu ani slychu :( bo sie pogniewamy jak nie bedzie ich tutaj !!! :( :( :( :( :( Quote
Recommended Posts