Agga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dbsst napisał(a):nazwijmy to ladnie "grypa zoladkowa" biedna lezy pod kocykiem i sie nie rusza :( tak mi jej szkoda cos musiala zjesci gdzies ale nie wiem co i nie wiem gdzie :( oj Szpilunia no.... :cry: Zdrowiej....:calus: Quote
Justi0022 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Przebrnęłam przez całą szpilową galerię, uff... Szpilka, bońć dzielna i zdrowiej, tyle ciotek siem martwi, więc wiesz. Mój brat ma bokserkę Fetę i już wiem co miał na myśli opowiadając o minach bokserów :P Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Justi0022 napisał(a):Przebrnęłam przez całą szpilową galerię, uff... Szpilka, bońć dzielna i zdrowiej, tyle ciotek siem martwi, więc wiesz. Mój brat ma bokserkę Fetę i już wiem co miał na myśli opowiadając o minach bokserów :P :o :klacz: tego naprawde jest duzo chyle czola ze sie chcialo ;) Szpilka juz znacznie lepiej kupa nie byla idealem ale juz lepiej, baiw sie wzdycha na mie i wlasnie czeka na kleik ;) Dziekuje za troske to dzieki Wam ciocie tak szybko zdrowieje ;) :buzi: Quote
anetta Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Szpila, zdrowiej szybko bo my tu na zdjecia czekamy :angel: Quote
Birma Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ojeeeeej... nie było mnie 'chwilkę' na DGM a tu takie niedobre wieści... :( Cieszę się jednak, że z sąsiadeczką już lepiej.. :):) Całujemy Ją z Birmą prosto w fafelki ;) :cmok: Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 anettko :buzi: Birma to dlatego ze Cie nie bylo to Szpila z tesknoty zaniemogla ;) Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 noo super że Szpilińska ma się lepiej :angel: :drinking: zdrowie Szpili Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 malawaszka napisał(a):noo super że Szpilińska ma się lepiej :angel: :drinking: zdrowie Szpili :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Birma Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 jak jem lekarstewka to zawsze sie krzywie Quote
Justi0022 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 dbsst napisał(a):jak jem lekarstewka to zawsze sie krzywie Kto siem nie krzywi ? :D Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a):jak jem lekarstewka to zawsze sie krzywie Kto siem nie krzywi ? :D tez prawda ;) Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 nie mów że Szpila sama wcina leki :o ja muszę Lunie do żołądka palcem wciskać ja knie chcę kilka dni później znaleźć w brodzie :lol: Quote
Dalma&Maja Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Superaśna Szpilunia :wink: :D Węcej fotek, więcej fotek, więcej fotek!!! :lol: Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 [quote name='malawaszka']nie mów że Szpila sama wcina leki :o ja muszę Lunie do żołądka palcem wciskać ja knie chcę kilka dni później znaleźć w brodzie :lol: nie nie nie powiem Ci w sekrecie ze to taki lekki pic tu akurat jadla czosneczek to sa foty z piatku ;) 8) Szpila w faflu przemyca do poslanie i wywala a potem kladzie sie na tabletce i sciemnia ze zjadla ;) Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 dbsst napisał(a):tu akurat jadla czosneczek to sa foty z piatku :o ona je takie rzeczy??? :o :o :o Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):tu akurat jadla czosneczek to sa foty z piatku :o ona je takie rzeczy??? :o :o :o ona uwielbia czosneczek i jak cos robie to jej podzuce ;) Quote
Agga Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']nie mów że Szpila sama wcina leki :o ja muszę Lunie do żołądka palcem wciskać ja knie chcę kilka dni później znaleźć w brodzie :lol: nie nie nie powiem Ci w sekrecie ze to taki lekki pic tu akurat jadla czosneczek to sa foty z piatku ;) 8) Szpila w faflu przemyca do poslanie i wywala a potem kladzie sie na tabletce i sciemnia ze zjadla ;) hahaahh skad ja to znam :lol: Quote
Justi0022 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='dbsst'] nie nie nie powiem Ci w sekrecie ze to taki lekki pic tu akurat jadla czosneczek to sa foty z piatku ;) 8) No czego to się nie robi pod publikę :lol: Quote
Siostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 ojejku, dopiero teraz przeczytałam, że Szpiluś zaniemogła. Dobrze, że już lepiej. A propos tabletek, ja od zawsze daję swoim bokserzycom w taki oto sposób: kupuję taki pasztet, pasztetówka to się nazywa, kroje plaster, wkładam tabletke i lepię kulkę. Zawsze się udaje, polecam. Szpilko kofana, racaj szybko do pełnej formy, wiosna sie robi, czas pobiegać :D Quote
Cola Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Szkoda, żw moje psiaki nie dają się nabrać na takie kuleczki :( Zawsze musze im wpychać wręcz do żołądka. Wczoraj w prognozie powiedzieli, że do końca marca wiosny nie będzie :( I kiedy tu się wybrać na spacer Szpilka?? :wink: Quote
Siostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Cola, jako długoletni pracownik mediów powiadam Ci ( zaprawdę :)) - nie wierz wszystkiemu, co mówią i piszą w środkach masowego przekazu :wink: . Natomiast jako niedługoletni ( dopiero półtoraroczny) mieszkaniec wsi polskiej mówię Ci - wiosna już blisko, czuc ją w powietrzu. :D Quote
Cola Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Jak na razie to ja czuję mróz :lol: Wczoraj podczas robienia zdjęć piecholom...moje palce zdrętwiały :wink: :lol: Quote
Recommended Posts