dbsst Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 hahahah ale w sumie to Was dziewczyny ;) bo Wy gadacie o Oskarze ;) ale to berdziej do Oskarowej Dagi ;) Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 nazwijmy to ladnie "grypa zoladkowa" biedna lezy pod kocykiem i sie nie rusza :( tak mi jej szkoda cos musiala zjesci gdzies ale nie wiem co i nie wiem gdzie :( Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ojej bidulka :calus: dla Szpilińskiej Quote
anetta Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :puppydog: ojej :( Buziaczki dla niej :buzi: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 dzieki ale ona zle wyglada taka zmeczona :bigcry: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Bardzo zle sie dzisiaj czuje boli mnie brzuszek i w ogole :bigcry: Quote
ajka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Dbsst, jeśli uważasz,że to przejściowe i nie trzeba jeszcze lecieć z tym do weta, to zadbaj,żeby piła i ugotuj jej kleik ryżowy. Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 kleik juz sie robi ;) a do picia sama podchodzi wiec nie jest tak zle kiedys bylo znacznie gorzeja jak trutke zjadla :( na podworku miedzy chlebem dla ptakow :( ehhhhhhhhhh zobaczymy teraz juz nie wymiotuje dostala troche smecty i zobaczymy ale tak mi jej szkoda :( dziekuje za porade :buzi: Quote
ajka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dbsst, nie dziękuj, ja bym tej malutkiej mordulce sama kleik ugotowała i jeszcze ją łyżeczką nakarmiła, gdybym tylko bliżej mieszkała. Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 ajka napisał(a):dbsst, nie dziękuj, ja bym tej malutkiej mordulce sama kleik ugotowała i jeszcze ją łyżeczką nakarmiła, gdybym tylko bliżej mieszkała. hahaha wsiadaj w samolot i jestes u nas ;) Szpila z checia poddalaby sie rozpieszczaniu ;) :buzi: Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 to może ciotka tajdzi też pomoże w rozpieszczaniu? 8) Najlepiej na ból brzusia działa masażyk - okrężnymi ruchami (tu potrzebna jak największa ilość łapek) należy masować brzusio, aż przestanie boleć - a potem kuracje kontynuować nieprzerwanie przez 2-3 dni dla podtrzymania efektu ;) Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 O jejku.. Biedactwo kochane chore :( Gdyby bylo blizej, to juz Mejk by sie tym zajal :wink: Wysciskaj Szpilunie od nas i niech szybko wraca do zdrowia!! :( Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 dzieki dziweczyny Szpila sciskana jest co chwila Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 raport zdrowotny Szpila sie ozywila kogos obszczekala ;) Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 a oto przyjaciolka Szpili Telma Wspaniala I kto powiedzial ze beagle to nie urodzeni mordercy Najpierw odgryze ci ucho a potem wyklole oczy :o o nie o nie wybila mi wszystkie zabki Telma Wspaniala Telma Myslaca Quote
daga10011 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 oj ile nowosci tutaj.Biedna szpilencja :( ...Ale skoro z beaglem sie bawi,to juz troche lepiej?????????Trzymam kciuki,buziaczki dla Szpiluni Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 daga10011 napisał(a):oj ile nowosci tutaj.Biedna szpilencja :( ...Ale skoro z beaglem sie bawi,to juz troche lepiej?????????Trzymam kciuki,buziaczki dla Szpiluni to zdjecia z lata Szpila spi caly dzien ale juz poszczekuje wiec nie jest zle Quote
daga10011 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Moj tez lezy :( .Smutno nie???????Jak pies nie szaleje to jest okropna cisza :roll: .To niech Szpilcia zdrowieje i robi swoje minki koffane :P Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):oj ile nowosci tutaj.Biedna szpilencja :( ...Ale skoro z beaglem sie bawi,to juz troche lepiej?????????Trzymam kciuki,buziaczki dla Szpiluni to zdjecia z lata Szpila spi caly dzien ale juz poszczekuje wiec nie jest zle A ja widzac zdjecia myslalam, ze ze Szpilcia lepiej :( A tu zdjecia z lata... :calus: w nochalek Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 donosze ze Szpili lepiej juz sie bawic chce juz wyje i zaczepia ale pierdzi jeszcze fuuuuuu ;) zobaczymy jak w nocy ;) Daga pewnie ze smutno strasznie jak pies nie w formie jakos tak dziko Quote
Recommended Posts