Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

hahahaha dobra teraz to mozesz ja wyniesc z calym dobystkiem widze ze osiagnela stan niewaszkosci bo spi z glowa w dol i nie przeszkadza jej to hihihihi

Posted

daga10011 napisał(a):
haha..szpila nietoperz :lol: :lol: :lol: .wez prosze nie wstawiaj juz takich fotek-pol piwa wyplulam na klawiature :lol:

hahahah to teraz i Twoje literki sie napily ;) i beda szalec dzis na dgm :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
Nie no-piwko usypia :wink: .Trz spac isc zaraz,bo TZ wyjechal i mam cala swoja trzodke z rana na glowie-wszystkie dzieci glodne :lol: :lol: :lol:

hahaha moj tez pojechal i mnie samiutenka zostawil dlatego siedze na dgm tak dlugo ;)

moze oni gdzies razem pojechali zmowa jakas czy co 8) :lol:

Posted

nie wiem dbst-moj w gdansku siedzi-podejrzana sprawa :lol: :lol: .Jego juz od wczoraj nie ma-i zaczynam go doceniac na nowo-nie ma kto goowienek sprzatac rano i dziecko krzyczy jesc :lol: :lol: :lol: .Z reguly spie sobie do 11-a tu taaki cios-pobudka o 10 rano :evilbat:

Posted

hahah ato masz z jednej strony dobrze bo nikt Ci nie miauczy ze dlugoi siedzisz i ze uzalezniona jestes ;)

ani nie przepedza Cie od kompa ;)

ale z drugiej strony ;)

Posted

Cholera gdzie jest ten moj cadillac

ile ma czekac na tego Jana spoznie sie na sesje

o wreszcie nadjezdza

:o o matko i corka co sie stalo z moim autkiem

Posted

hahaha....dbst-jak Ty mozesz biedna Szpilencje tak meczyc??????????A straty w moich zapasach piwa sa przerazajace przez te fotencje :lol: :lol: :lol: nie no,chyba mi sie dzisiaj ta gwiazda przysni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahaha Daga ja w trosce o Twoje literki wczoraj ;)

ciesze sie ze sie podoba moja miska ;)

Ajka ja uwielbiam jak ona zabki wystawi. fafle jej urosly i ku mojej uciesze coraz czesciej Ząbek patrzy na mnie ;)