dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 hahahahaha chyba sie zgolsze na policje jestem przeciez nekana hahahha Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 mrowka napisał(a):debest bedziemy Cie przesladowac do konca.. Nie schowasz sie przed nami :evilbat: :lol: właśnie... 8) 8) już ja Cię wytropię gdzieś na tym Żoliborzu ;) dbsst napisał(a):hahahahaha chyba sie zgolsze na policje jestem przeciez nekana hahahha hahahaaa... więc... pod pedofilię to nie podchodzi... mobing to to tez nie jest... hmmm :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: pod jaki to paragraf podlega ;) :D WIĘCEJ SZPILI :P Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Birma napisał(a):: pod jaki to paragraf podlega ;) :D WIĘCEJ SZPILI :P narazie pod żaden, ale jak zaraz nie będzie FOT to zacznę grozić :evil: :lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Birma napisał(a):mrowka napisał(a):debest bedziemy Cie przesladowac do konca.. Nie schowasz sie przed nami :evilbat: :lol: właśnie... 8) 8) już ja Cię wytropię gdzieś na tym Żoliborzu ;) dbsst napisał(a):hahahahaha chyba sie zgolsze na policje jestem przeciez nekana hahahha hahahaaa... więc... pod pedofilię to nie podchodzi... mobing to to tez nie jest... hmmm :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: pod jaki to paragraf podlega ;) :D WIĘCEJ SZPILI :P :laugh2_2: :cunao: :kciuki: ale sie usmialam Birma trop mnie trop ;) z wielka checia chce zostac wytropiona przez Ciebie ;) dobra wstawie cos ale to chwile potrwa bo musze mozg wyslic na jaks historie ;) hihihi Quote
mrowka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a):hahahahaha chyba sie zgolsze na policje jestem przeciez nekana hahahha e tam policja, zawsze sie jakis znajomy znajdzie :evilbat: :lol: czekam z niecierpliwoscia! ohh Szpilaa ... Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Jestescie tacy koffani i takie slodkie rzeczy mowicie :angel: Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a): Birma trop mnie trop ;) z wielka checia chce zostac wytropiona przez Ciebie ;) dobra wstawie cos ale to chwile potrwa bo musze mozg wyslic na jaks historie ;) hihihi wohooooooooo...dziewczyny spisałyśmy się na medal ;) 8) 8) to Ty dbsst wklejaj dalej.. a ja tymczasem zmykam sie szprycować.. tzn. prysznicować ;) :D no, a z tym tropieniem to uważaj.. ;) od dziś ja i mój Birmington z rodu Birmowatych z Kwiatu Morza będziemy większą uwagę zwracały na zwariowane boksie i ich właścicielki ;0 8) aaaa... no i oczywiście ucałuj Szpiluchnę w fafle :oops: :buzi: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Birma napisał(a):dbsst napisał(a): Birma trop mnie trop ;) z wielka checia chce zostac wytropiona przez Ciebie ;) dobra wstawie cos ale to chwile potrwa bo musze mozg wyslic na jaks historie ;) hihihi wohooooooooo...dziewczyny spisałyśmy się na medal ;) 8) 8) to Ty dbsst wklejaj dalej.. a ja tymczasem zmykam sie szprycować.. tzn. prysznicować ;) :D no, a z tym tropieniem to uważaj.. ;) od dziś ja i mój Birmington z rodu Birmowatych z Kwiatu Morza będziemy większą uwagę zwracały na zwariowane boksie i ich właścicielki ;0 8) :oops: hahaha ciesze sie ze sie podobaja ;) foty i Szpile wycaluje a Ty gdzie mieszkasz moze gdzies niedaleko aaaa... no i oczywiście ucałuj Szpiluchnę w fafle :oops: :buzi: Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a): a Ty gdzie mieszkasz moze gdzies niedaleko to zależy gdzie Wy.. ;) Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 LAZY napisał(a):Jednym słowem debesciackie są te foty! Lazy :buzi: czy gdzies w okolicach zoliborka 8) Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a): czy gdzies w okolicach zoliborka 8) eee...tzn tego czegoś gdzie dzieci sie bawią? tego co było a już ni ma? :) ;) Quote
mrowka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Szpilunia :angel: Szpilunia :angel: ohhhhhhhhh.. :calus: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Birma napisał(a):dbsst napisał(a): czy gdzies w okolicach zoliborka 8) eee...tzn tego czegoś gdzie dzieci sie bawią? tego co było a już ni ma? :) ;) hahahhaha naprzyklad ;) a potok moze albo blizej fortow dzis ze szpila szalalysmy po potoku :D mrowa :buzi: Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 hehe.. nad potokiem jeszcze nie byłyśmy... ale nad Cytadelę często chodzimy... no i na forty- przeważnie co tydzień w niedziele (co tydzien= wtedy gdy nie jestem na uczelni ;) ) a mieszkamy obok tego parku otaczającego WIML. :) Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 hahahahaczesc sasiadko ;) tak mi sie zdawalo ze to cytadela hahahaha Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a):hahahahaczesc sasiadko ;) tak mi sie zdawalo ze to cytadela hahahaha hmm.. czyli jeśli dobrze zrozumiałam (a pewnie nie- blondynka ;) :D ) to mieszkasz gdzieś w okolicach cytadeli? łe..pogubiłam sie już no.. :oops: :oops: Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 yhym... no to ja troche 'wyżej' ;) dokładnie 4 przystanki od pl Wilsona w stornę Powązek.. :D hehe..ale miło wiedzieć, że debeściak i Szpiluchna to nasze SĄSIADECZKI :D :P Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 no prosze :D Pamietacie boksera ala krolik ;) a to Szpilka odkroliczona ;) Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :angel: kocham to królickowe zdjęcie :P :D Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 ja tez troche krolik zmienil sie eh te kroliki ;) Quote
Birma Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='dbsst'] Pamietacie boksera ala krolik ;) hahhahaha... PSIkrólik jest cuuuuudownyyyy :iloveyou: i z tym miłym widokiem pod powieką oddalam sie od :user: :D do jutra (dziś :o ) Quote
Recommended Posts