Siostra Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ach ta Szpilencja, zawsze fotogeniczna. Nanda też uwielbia pod kołderką, nawet w upały. Może to boksery tak mają ? Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 dbsst chcemy więcej Szpili!!! :angel: :angel: :angel: :evilbat: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 daga10011 napisał(a):Pod koldereczka sobie slodko spi-a czemu moje diably nie lubia?????????? :( oddawaj szpilke-zamienimy sie na pare nocy????????/ :D hahaha to bedziesz musiala stanac w kolejeczce bo moja kolezanka jak u nas spi to zawsze ze Szpila i jak ma przyjechac na noc to nie wiem czemu gada tylko o Szpili hihihi a ten kocyk to Szpilki poslaniowy jest ona na swoim poslaniu tez jest przykrywana ;) uwielbia sie przykrywac tak chyba siostra boksery maja :D Quote
Siostra Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 debe, pozwoliłam sobie wysłąć Ci zdjęcia do Nandziowej galerii...idą właśnie :)) Quote
mrowka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ohhhh yee :angel: :angel: Szpiluniaa :angel: A tego Rekina to ja juz gdzies widzialam :hmmmm: :lol: Debest kochana, ja nic nie chce mowic, ale obijasz sie!! Wiecej zdjec musisz nam pokazac i mile widziane z jakimis twarzyczkami- a z jakimi? juz Ty dobrze wiesz 8) :lol: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 oki jezeli teraz sie nie wyrobie to wieczorkiem wstawie czekam na waznego maila po ktorym zaszywam sie przed monitorem i nie istnieje dla swiata na jakies kilka godzin ;) a potem jak powroce to powstawiam ;) Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 upior w operze i upior po operze ;) Quote
mrowka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :lol: :lol: :lol: Piekny ten upior!! :lol: Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Z każdym obejrzanym zdjęciem mam ochotę na jeszcze więcej!!! :evilbat: :angel: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 malawaszka napisał(a)::o czym ją ogłuszyłaś??? :lol: hahahah samam sie ogluszyla ;) Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Po operze taki do całowania cała nocke .... :D Super fota :lol: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 hihihi jeszcze raz dzieki wyciagam juz takie zaskorniaki a Wam i tak sie podobaja hihihi niezle Quote
daga10011 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 upior w operze i po operze :lol: :lol: :lol: ..dbst-szpila i twoje komentarze dbst :lol: :lol: :lol: ..a ja sie nie dziwie ze kolejka :lol: :lol: :lol: .Ja spalam raz z psem w zyciu-Almusia od arimy-piekna duza leonka :P -i kce wiecej-a moje diably nijak nie kca :-? -mam boksia sobie sprawic czy jak??????? :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 hahahaha boksia napewno Ci nie odmowi spania w wyrku pod kolderka i jeszcze na maxa przytulana ;) ustale grafik ;) i bede Szpile wypozyczac :lol: Quote
daga10011 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ile za noc????????? :lol: :lol: :lol: (bez obrazy :D ) Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ojjj Daga na pewno drogo przy takim braniu :lol: :wink: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No na poczatek moge wyporzyczyć mniejszy i tańszy model choc równa popularnościa sie cieszący :D :wink: Super si sypia z takim głdkim miekkim psurem :D Dbsst wiemy jak to jest cudownie mhy......... :wink: Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 daga10011 napisał(a):Ile za noc????????? :lol: :lol: :lol: (bez obrazy :D ) hahahah Spzila to soie pewnie nie obrazi ona tania jest za jedna kosteczke i miske jest Twoja ;) nio Patka my to wiemy jak to milo miec takiego golasa ;) Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Widze ze moda na B&W na DGM jest wiec i Szpila zostanie przedstawiona w tych kolorach ;) Święta Szpila z Warszawy No i czego sie rechoczesz powiedzieli Święta to święta ;) Nie ja nie wiem z Wami to w ogole nie ma rozmowy tylko sie nabijacie naprawde Święta jestem ;) Quote
Siostra Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Święta Szpila z Warszawy - hahaha - niech no się ojciec dyrektor dowie, co Ty tu debe wypisujesz hihih Quote
Recommended Posts