Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

daga10011 napisał(a):
Pod koldereczka sobie slodko spi-a czemu moje diably nie lubia?????????? :( oddawaj szpilke-zamienimy sie na pare nocy????????/ :D

hahaha to bedziesz musiala stanac w kolejeczce bo moja kolezanka jak u nas spi to zawsze ze Szpila i jak ma przyjechac na noc to nie wiem czemu gada tylko o Szpili hihihi

a ten kocyk to Szpilki poslaniowy jest ona na swoim poslaniu tez jest przykrywana ;) uwielbia sie przykrywac tak chyba siostra boksery maja :D

Posted

ohhhh yee :angel: :angel: Szpiluniaa :angel:

A tego Rekina to ja juz gdzies widzialam :hmmmm: :lol:

Debest kochana, ja nic nie chce mowic, ale obijasz sie!! Wiecej zdjec musisz nam pokazac i mile widziane z jakimis twarzyczkami- a z jakimi? juz Ty dobrze wiesz 8) :lol:

Posted

oki jezeli teraz sie nie wyrobie to wieczorkiem wstawie czekam na waznego maila po ktorym zaszywam sie przed monitorem i nie istnieje dla swiata na jakies kilka godzin ;)

a potem jak powroce to powstawiam ;)

Posted

upior w operze i po operze :lol: :lol: :lol: ..dbst-szpila i twoje komentarze dbst :lol: :lol: :lol: ..a ja sie nie dziwie ze kolejka :lol: :lol: :lol: .Ja spalam raz z psem w zyciu-Almusia od arimy-piekna duza leonka :P -i kce wiecej-a moje diably nijak nie kca :-? -mam boksia sobie sprawic czy jak??????? :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahaha boksia napewno Ci nie odmowi spania w wyrku pod kolderka i jeszcze na maxa przytulana ;)

ustale grafik ;) i bede Szpile wypozyczac :lol:

Posted

No na poczatek moge wyporzyczyć mniejszy i tańszy model choc równa popularnościa sie cieszący :D :wink:
Super si sypia z takim głdkim miekkim psurem :D
Dbsst wiemy jak to jest cudownie mhy......... :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
Ile za noc????????? :lol: :lol: :lol: (bez obrazy :D )

hahahah Spzila to soie pewnie nie obrazi ona tania jest za jedna kosteczke i miske jest Twoja ;)

nio Patka my to wiemy jak to milo miec takiego golasa ;)

Posted

Widze ze moda na B&W na DGM jest wiec i Szpila zostanie przedstawiona w tych kolorach ;)

Święta Szpila z Warszawy

No i czego sie rechoczesz powiedzieli Święta to święta ;)

Nie ja nie wiem z Wami to w ogole nie ma rozmowy tylko sie nabijacie naprawde Święta jestem ;)