dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Miś masz :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dbsst']Miś masz :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8186&page=606 Quote
BBeta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kiedyś mnie takie oblazły na cmentarzu :x :x Mam teraz uraz :shake: A mój znajomy mówi na te robale tramwaje :cool3: :stupid: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='BBeta'] Kiedyś mnie takie oblazły na cmentarzu :x :x Mam teraz uraz :shake: A mój znajomy mówi na te robale tramwaje :cool3: :stupid: hehehhehehe moje tramwajarze się chyba wynesły ;) mój wibrator ogrodowy zrobił sie mmmmmmmmmmmmmmm czerwony na górze jutro go ustrzele :cool1: a oto se muła dla przypomnienia Quote
Behemot Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Debe, a weź no mi wyrychtuj cuś takiego artystycznego w fotoszopciu - z tej fotecki, to to jom ci kiedyś na PW przysłałam, e? Prooooooszę.... :loveu: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Behemot napisał(a):Debe, a weź no mi wyrychtuj cuś takiego artystycznego w fotoszopciu - z tej fotecki, to to jom ci kiedyś na PW przysłałam, e? Prooooooszę.... :loveu: a jak bardzo mnie kochasz :diabloti: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 stare Szpilki :diabloti: i do tego nie ostre :evil_lol: :evil_lol: i nie ciekawe :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 a najgorsze to jest to że sa one o podłozu REKLAMOWYM :evil_lol: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 o fotki:) o jakie ladne...takie jakby reklamowe:diabloti: :cool3: dzien dobry na wieczor:) Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 i na koniec kilka jeszcze starszch fot :evil_lol: :evil_lol: i ide spac bo jutro do tyry :mad: :placz: i liczymy guziki na dobranoc czyli dobranoc na dzien ;) Quote
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dbsst']a najgorsze to jest to że sa one o podłozu REKLAMOWYM :evil_lol: a co reklamują? :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dbsst'] i liczymy guziki na dobranoc czyli dobranoc na dzien ;) raz....dwa....trzy.....cztery....:sleep2: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Doberek:hand: Powtórzę się jeszcze raz; fotki są niesamowite:crazyeye: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='BBeta'] Kiedyś mnie takie oblazły na cmentarzu :x :x Mam teraz uraz :shake: A mój znajomy mówi na te robale tramwaje :cool3: :stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi długo leżałaś:diabloti::eviltong: Hey sis przyjadę ;)na banitach napisałam już:razz: no no;) Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj dziecko - ciotko moich wnuków :loveu: Nie wiem co mi jest ale chyba źle ze mną bo ...Kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: Quote
Hanna R. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja tylko chciałam się przywitać z Tobą serdecznie . :p Bo wczoraj sie nie pożegnałam ... :oops: Quote
Daisunia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Patka']MNIAM MNIAM .... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mistrzowskie foto :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kup im bilet tramwajowy w jedna strone ;) :evil_lol: łatwo powiedziec..a gdzie ja im na wsi ZNAJDĘ TRAMWAJ????? witaj koleżanko pięknej szpilki co to jest na tych zdjęciach :razz::razz::razz: Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 debe ja w kwestii tamtych reklamowych :razz: co reklamowała nasza gwiazda??? :loveu: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 malawaszka napisał(a):debe ja w kwestii tamtych reklamowych :razz: co reklamowała nasza gwiazda??? :loveu: Weszka to Ty nie głosowałaś na jej reklame ? :mad::mad::mad: Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='PIKA']a co reklamują? :roll::evil_lol: szpilki ze sa modne w tym sezonie czy cos ;) [quote name='evaxon']raz....dwa....trzy.....cztery....:sleep2: maszerują oficery a za nimi oficerki powpadały do butelki :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti'] Ale mi stópki jaaaaaaaaaaadą ;) raczej skok na główke w zielono mi :roll: :evil_lol: boshe ze zmęczenia mi odpitala :eviltong: [quote name='madzia i medor']Doberek:hand: Powtórzę się jeszcze raz; fotki są niesamowite:crazyeye: berek dziękuje kochana :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] Hey sis przyjadę ;)na banitach napisałam już:razz: no no;) chyba mam problem nie dostane urlopu :/ ale spoko pracuje do 13 więc na soptkanie bedzie czas no i oczywiscie 1 i 3 wolny :cool1: Quote
Recommended Posts