dbsst Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 ewelinabuck napisał(a):ja objedzona jak slonica :lol: :lol: :lol: rozczapilam sie przed kompem i siedze a 4 literki rosna sobie lacznie z wancialkiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co tammmmmm......;) hahahha mi tez opona ratownicza rosnie w siłe :evil_lol: :evil_lol: ni eutone normalnie nane napisał(a):Alicja to nie było CICHO :evil_lol: hahahhaha Witaj :multi: :multi: Quote
Behemot Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='dbsst'] Debeściaku, to Ty? Piękne oczy :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 mi to bardziej poduszka powietrzna z przodu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ladna byc nie musze ,,,i tak mnie nikt nie zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ABS i poduszki sa zawodne:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='dbsst'] a to qto :roll: Ja znam tę osóbkę... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 mi to bardziej poduszka powietrzna z przodu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co tam ladna byc nie musze,,,, i tak mnie nikt nie zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ABS i poduszki sa czsami zawodne;) ;) ;) Quote
dbsst Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Behemot napisał(a):Debeściaku, to Ty? Piękne oczy :loveu: ponoć to ja ale do końca nie wiem ;) hehehhe boshe błogosław photoshop :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):mi to bardziej poduszka powietrzna z przodu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ladna byc nie musze ,,,i tak mnie nikt nie zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ABS i poduszki sa zawodne:eviltong: hehehhe niech zyja oponki i i ABSy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ja znam tę osóbkę... Pzdr. tiaaaaaaa ciekawe ;) musisz sie przypomniec tej łosóbce :evil_lol: spadam ogladac film love Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A co będziesz oglądać? Bo ja na TVN7 śledzę losy Rewolwera i Melonika... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Zielone = sztuczne!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
anetta Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 fajowy jest piechulek cio Rewelacyjny!!! :ylsuper: Robi wrazenie. Ja tez sie zataczam :evil_lol: gdy wstane :evil_lol: hehehhe boshe błogosław photoshop Buahahahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='dbsst'] a to qto :roll: Ja nie wiem kto to :shake: ale to jakiś nacpany osobnik :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 :loveu::loveu::loveu:mła niepowtarzalna sis.... Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Moja sis :loveu: zielonooka:loveu: ah...jakie my wszystkie ładne siostry som:loveu: :diabloti: Quote
Pysia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Debe :) Śliczna to Ty jesteś po mnie :loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='dbsst'] jakas za młoda ta babxia moja:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Byłam u Ciebie ! Byłam :multi: I wszystko obejrzałam :multi: Tak ! WSZYSTKO ! Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='dbsst']spadam ogladac film tyle razy mówiłam: zamontuj sobie TV koło komputra :cool1: kiedy w końcu pojmiesz, że ja zawsze mam rację i słuszność? :cool1: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ja właśnie mam taki układ: z przodu monitor, a z prawej strony -TV. I jest super. Nigdzie nie muszę latać... A może to dla Debe jest dobry unik, aby z nami nie gadać? Pisałam: zielone oczy = sztuczne. Ona jest OBCY?!?!?! pzdr. Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Są Święta, chyba nie pracujesz ani nie masujesz? :cool1: Gdzie się więc podziewasz? :cool1: [quote name='Asiaczek']Ja właśnie mam taki układ: z przodu monitor, a z prawej strony -TV. I jest super. Nigdzie nie muszę latać... . hahah, ja mam tak samo, rewelacja :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No właśnie - rewelka! Tylko czemu TYLKO my dwie uważamy, że to super pomysł?!?!?! Pzdr. Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']No właśnie - rewelka! Tylko czemu TYLKO my dwie uważamy, że to super pomysł?!?!?! Pzdr. Ja tyż tak mam:razz::multi::multi: Tyle, że TV po lewej:grins: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja tyż tak mam:razz::multi::multi: Tyle, że TV po lewej:grins: to tak jak ja:grins: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A ja ma TV po prawej:evil_lol: W ogóle Wesołych Świąt!!!!! P.S. Zielone oczy sa najładniejsze na swiecie!!!! Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 czesc Dziewczyny ja dziś nadrabiam literaturę piękną, zero myślenia o pracy własnie wstałam :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts