Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mojemu tez nie daje ziemniakow-on sam sobie bierze :evil: ,a potem nawet dziekuje nie powie :D (co za niewychowany pies :evilbat: )...dbst grzeb w fotach-malo tej Szpilki-A to taka modelka cudna :D

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

qrna Wy mnie zabijecie z tymi fotami ;)

a tak na marginesie jest troche Twoj maluch niewychowany Daga jak to nie dziekuje ;) :lol: 8) hihihi buhahahah

Posted

Trza mu wybaczyc :D ..mlody-uczy sie :roll: ..ale obiecuje-bedzie wychowany,niedlugo juz tresura-podstawy,potem PT :D .I tak na 3 miesiecznego szczeniola jest calkiem posluszny-gorzej jak nas nie ma w poblizu :evil: :D ..a Ty tu nie zmieniaj tematu tylko foty wklejaj :evil: .Ja kce Szpile-milion min bokserki boskiej :D

Posted

to ja robilam te wszystkie foty i musiaam kadrowac wiecie jk to ciezko

a zreszta wstawilam tu zdjecie Szpilki a nie moje :evilbat: :wink: Kompletny psychopato :drinking:

Posted

Ojej, jaka słodiuchna ta Szpilencja - można ją łyżkami jeść:)))
Moja Nanda tez uwielbia wszelkie pieszczoty, niunianie, itp., a ulubiona zabawa nazywa się "zaliżę cie na śmierć" :))

Posted

Zaczynam byc zazdrosna dwa dni mnie nie ma, a Wy tu cwierkacie jak wróbelki :evilbat: :wink:
A gdzie buziak dla cioci Patki :wink: :D Oj ta Szpila ale mnie teraz mnie bedzie bo mam druga prace :D Kolo Ciebie Daga notabene :wink: :D
pozdrwionka

Posted

Serio?Kolo mnie????????? :o :o :o .Patka,niedlugo na spacerki twoja Lilith bedzie miala dwa szczeniaki :D -ale o tym juz wiesz :wink: .Musimy spacer powtorzyc-Dali jest...gwalciciel :o .Chcial mloda mi zgwalcic,ale kota mu pogonila tak ze hej :D .Dbst-Szpila jak zwykle-miny the best :D .Ten boksio byl cudny-ale.....min takich nie robil :D