PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześc :multi: Widze, ze Ty nie dośc, ze ogrodniczka to jeszcze ornitolog :evil_lol: Quote
Paula Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dbsst napisał(a):zaraz wstawie CTRke :cool1: Obiecalas dogi z CTRką :mad: buuuuuu :placz: ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dbsst']dzięki sisterko ja przelotem jedna fota i musze spadać :placz: alez mina..... a co to dziewcze tak wypatruje??? Quote
KaRa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dbsst']dzięki sisterko ja przelotem jedna fota i musze spadać :placz: Mimo,ze jedna fotka przelotem to za to piekna fotka;) Jaka Szpilka na niej poważna i zamyślona zarazem;) Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 witaj, uzdolniona kobieto z aparatem fotograficznym :p [quote name='ewelinabuck']mam pytankohmmmm ..co ty robisz ze np jak pies jest w ruchu (skacze biegnie) to on jest tylko ostry a reszta nie???? co pokombinowac w ustawieniach albo moze inny obiektyw cio?? po pierwsze dobry aparat, po drugie dobry obiektyw, po trzecie operowanie ustawieniami manualnymi. Quote
ewelinabuck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ;) mam olympusa e500 oczywiscie lustro inaczej nigdy bym sie nie zapytala o to obiektyw 40-150 mm ...ale juz zostalam doinformowana jak to zrobic;) Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dziecko gdzieś Ty? Wrednawa istoto ( chyba po mnie :diabloti:) - jesteś zdolna ( ufff...przeszło mi przez gardło ...) a mnie potrzebna jest ciekawa pocztówka świąteczna na moją strone Zmoroszelmową..... Dziecko zróm mi śliczną i pasującą - proszę... Quote
bonita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jak mamci robisz to mi też:diabloti: Witaj sister Debe :) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dbsst']dzięki sisterko ja przelotem jedna fota i musze spadać :placz: No tak przelotem, a gdzie ty tak latasz ? :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 czesc zdolna kbieto i ogrodniczko w jednym... jak sie miewasz? Quote
Behemot Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Szpilka tu wygląda jak Jacek Gmoch - też ma taką wystającą dolną szufladę :evil_lol: Albo trochę jak Mussolini :oops2::scared: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Debe Ty paskudna istoto z psem który dostał deską po pysku - wracaj :mad: :diabloti: Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='PIKA'] Widze, ze Ty nie dośc, ze ogrodniczka to jeszcze ornitolog wiesz ma sie wiele talentów taki ze mnie człowiek renesansu :evil_lol: [quote name='paula_z']Obiecalas dogi z CTRką no juz wstawiam :eviltong: [quote name='madzia i medor']HelloGdzie sie podziewata zaginełam w akcji :roll: :placz: i teraz też tylko przelotem kilka fot coby mi Galeryja nie spadła na dno ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez mina..... a co to dziewcze tak wypatruje??? miłości :evil_lol: [quote name='KaRa_TC']Mimo,ze jedna fotka przelotem to za to piekna fotkaJaka Szpilka na niej poważna i zamyślona zarazem dziękuje :oops: wiesz to jest bardzo powazny i opanowany pies :roll: [quote name='Alicjarydzewska']sistersko ...znów mi zginęłas no do lipca będe zagubiona ale potem..........potem :evil_lol: [quote name='Maga100']witaj, uzdolniona kobieto z aparatem fotograficznym po pierwsze dobry aparat, po drugie dobry obiektyw, po trzecie operowanie ustawieniami manualnymi. :crazyeye: zwariowała MIŁA JEST :evil_lol: po czwarte AMEN nie dośc ze miła to jeszcze mądra czy to napewno moja przyjaciółka od serca :evil_lol: miłość ma wielka i nie odwzajemniona :evil_lol: [quote name='ewelinabuck'];) mam olympusa e500 oczywiscie lustro inaczej nigdy bym sie nie zapytala o to obiektyw 40-150 mm ...ale juz zostalam doinformowana jak to zrobic uffffffff jak znajde więcej niz 5 minut to wpadne pooglądac Twoje cudenka suuuuuuuuuuuuuuuuuper ze masz nowy spręcik :multi: [quote name='Iza i Avanti']Cześć doooooooooooopencje czesc Kobieto z Obcym :loveu: :evil_lol: [quote name='Pysia']Dziecko gdzieś Ty? Wrednawa istoto ( chyba po mnie ) - jesteś zdolna ( ufff...przeszło mi przez gardło ...) a mnie potrzebna jest ciekawa pocztówka świąteczna na moją strone Zmoroszelmową..... Dziecko zróm mi śliczną i pasującą - proszę... pocztówke będe w stanie zrobić MOŻE jutro jeśli to jeszcze aktualne teraz mam total zapieprz :roll: [quote name='bonita']Jak mamci robisz to mi też Witaj sister Debe JW moja droga sisterko [quote name='sylwiaskalska']No tak przelotem, a gdzie ty tak latasz ? a ja sobie latam to tu to tam taka PSCÓŁKA Maja ze mnie rośnie :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc zdolna kbieto i ogrodniczko w jednym... jak sie miewasz? eeeeee kolejna ZWARIOWAŁA :shake: :evil_lol: [quote name='Behemot'] Szpilka tu wygląda jak Jacek Gmoch - też ma taką wystającą dolną szufladę Albo trochę jak Mussolini i love U [SIZE=2]hahahhaha [quote name='Pysia']Debe Ty paskudna istoto z psem który dostał deską po pysku - wracaj i Ciebie też i love u Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 zdjęcia z CTRka łowcarek taka jedna mordoklejka :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 dog pies dostojny czy jakos to tak mówią o Dogach :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjęcia na którym panuje harmonia urzekło mnie spokojem swojego tematu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Debe, robisz stanowczo za dobre zdjęcia :shake: Ten świat jest taki niesprawiedliwy! :placz: To jest po prostu rewelacyjne :crazyeye: :loveu: Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 jak już wyżej wspoamniełam dogo dostojny :evil_lol: i którego nie ma czyli do czego służy dog cd :evil_lol: się panu cos przylepiło :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Behemot']Debe, robisz stanowczo za dobre zdjęcia :shake: Ten świat jest taki niesprawiedliwy! :placz: To jest po prostu rewelacyjne :crazyeye: :loveu: stanowczo przesadzasz miła ma kadr kiepski za bardzo na lewo :placz: :placz: :placz: :placz: siuuuuuuuuuuuuuupel baner :multi: :multi: :multi: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dbsst napisał(a):stanowczo przesadzasz miła ma kadr kiepski za bardzo na lewo :placz: :placz: :placz: :placz: Weź mnie nie nerwuj :mad: dbsst napisał(a):siuuuuuuuuuuuuuupel baner :multi: :multi: :multi: Niom :p Siara mi zrobił :p Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 siupel siupel siupel ciekawe jak sie taki robi myślisz ze weźmi mnie na szkolenie :cool1: i dog była piłka i nie ma piłki :evil_lol: Quote
Recommended Posts