daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 jaka minka slodka :D ..chyba musisz sie smiac caly czas majac taka sunie :D ..ja bym z aparatem ciagle w pogotowiu byla na Twoim miejscu :D Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 No Daga ma racje - ale po dzisiejszym spacerku sma wie jak trudno złapac moment :wink: :D Szpila jest urodzoną aktoreczką :D Super na fotach wychodzi :D Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 hihih jak sie dorobie apataciku to i owszem nie bede odejmowac go od oka ;) a narazie :D nie wiem czy to bylo juz czy nie Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 jeny jaka ona ładna pokaż, że jej całe ciałko ma cudną talie .... I ten kolorek mnaim :D Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 Patka ja szukam i szukam ale zawsze gdzies ja tniemy hihiihi ale sie ciesze ze sie podoba i ten kolorek ;) Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 z tym kolorkiem to było tak ....dzieci w przedszkolu stwierdziły jak ja poznały, że Lilith ma umazane farbą białą czubki łapkek i koniec ogonka, a reszta to kolorek żółty i tak został ten "kolorek", a nie fachowa maść :D :wink: A do złotych zawsze miałam słabość.... :D Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 no wiesz dla zlotych dziwczyn zawsze odpowiedni kolorek musi byc ;) Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Szpila jak zwykle debesciara :D ..A kolorek Lilith chyba sie nie rozni od Szpili-oba piekne zlote rudzielce :D ..... Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 hiihih rude rulz dzis na imprezie Szpila jedyna ruda byla ;) Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 rude jest piekne :D ...ja kiedys zawsze mialam czerwone plomienne wlosy....albo plomienne rude..ale sie zniszczyly..i musze byc blondynka :-? ..a szpila naturalna ruda...jak ja jej zazdroszcze Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 i ja jej zazdroszcze ale i Tobie zazdroszcze ja do 5 roku zycia bylam blad a teraz takie nie wiadomo cio :( bladynki goora mezczyzni wola bladynki Quote
Birma Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 wooooooooooohoooooooooooooooooooo :D :D :D dotarłam do mety 8) kurde noo.. cudna Szpilunia.. sie chyba zakochałam...;) (ale moją 'córcię' i tak najbardziej na świecie lubuje :iloveyou: :iloveyou: ) Zdjęcia super.. komentarze jak najbardziej trafione :kciuki: aa.. i jeszcze jedno.. proszę mnie wpisać na liste stałych bywalców Szpilkowej galerii ;) :D Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 taa....wola,jasne :wink: ...ja nienawidze byc blond,ale..moje wlosy nie wytrzymaja juz zadnego farbowania :-? ...ja ukradne kolor Szpilce i Lilith :D ..I Dalemu,bo on tez rudy sie robi-ale nie az tak pieknie Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 hahahaha dziekuje normalnie zaimponowalas mi :D i nie dziwie sie ze osobiste naj naj naj to jakby logiczne ;) ciesze sie ze sie podobalo ;) i z przyjemnoscia karnecik wystawiam ;) Quote
Birma Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 dbsst napisał(a):bladynki goora mezczyzni wola bladynki czy ja coś o blondynkach tu slysze? ;) blondynki to MY --> JA i Biśka 8) 8) <-- (girls in black) Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 no prosze bladynki sa wszedzi nie da sie przed nimi uciec trzeba ja pokochac ;) Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Daga i inne piene ludzikie i psie blondynki cieszcie się bo wasz kolor jest recesywny i podobno za 100 lat ma nie byc prawdziwych blondynek :D wygina bidulki .... :D Daga zwale te obelgi pod adresem Twoich uroczych włosów na późna pore i ten :drink1: pozdrowionka Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 tak na oko :wink: :D a co blondynko ... strach obleciał :evilbat: :wink: pozdrowionka Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 hihihihihiii no tym bardziej ze z blad to ja mam najbardziej psa hihihihi ;) Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 No masz racje Patka-blond wyginie :D ..na cale szczescie...Moja corka juz jest ciemna-ale to mala wloszka :D wiec nie ma co sie dziwic :roll: ...blondynki maja slabsze wlosy z reguly :-? ..i ja cos o tym wiem :( ....dbst-a gdzie minki Szpilki????????musisz sie w aparat zaopatrzyc :P Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Daga :smilecol: Twoja córcia jest sliczna :) Pozdrowionka :D dla Szpiluni od Liliuni :D Quote
Recommended Posts