Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

No Daga ma racje - ale po dzisiejszym spacerku sma wie jak trudno złapac moment :wink: :D
Szpila jest urodzoną aktoreczką :D Super na fotach wychodzi :D

Posted

z tym kolorkiem to było tak ....dzieci w przedszkolu stwierdziły jak ja poznały, że Lilith ma umazane farbą białą czubki łapkek i koniec ogonka, a reszta to kolorek żółty i tak został ten "kolorek", a nie fachowa maść :D :wink: A do złotych zawsze miałam słabość.... :D

Posted

rude jest piekne :D ...ja kiedys zawsze mialam czerwone plomienne wlosy....albo plomienne rude..ale sie zniszczyly..i musze byc blondynka :-? ..a szpila naturalna ruda...jak ja jej zazdroszcze

Posted

i ja jej zazdroszcze ale i Tobie zazdroszcze ja do 5 roku zycia bylam blad a teraz takie nie wiadomo cio :(

bladynki goora

mezczyzni wola bladynki

Posted

wooooooooooohoooooooooooooooooooo :D :D :D
dotarłam do mety 8)
kurde noo.. cudna Szpilunia.. sie chyba zakochałam...;)
(ale moją 'córcię' i tak najbardziej na świecie lubuje :iloveyou: :iloveyou: )

Zdjęcia super.. komentarze jak najbardziej trafione :kciuki:

aa.. i jeszcze jedno.. proszę mnie wpisać na liste stałych bywalców Szpilkowej galerii ;) :D

Posted

taa....wola,jasne :wink: ...ja nienawidze byc blond,ale..moje wlosy nie wytrzymaja juz zadnego farbowania :-? ...ja ukradne kolor Szpilce i Lilith :D ..I Dalemu,bo on tez rudy sie robi-ale nie az tak pieknie

Posted

hahahaha dziekuje normalnie zaimponowalas mi :D

i nie dziwie sie ze osobiste naj naj naj to jakby logiczne ;)

ciesze sie ze sie podobalo ;)

i z przyjemnoscia karnecik wystawiam ;)

Posted

dbsst napisał(a):
bladynki goora

mezczyzni wola bladynki

czy ja coś o blondynkach tu slysze? ;)
blondynki to MY --> JA i Biśka 8) 8) <-- (girls in black)

Posted

Daga i inne piene ludzikie i psie blondynki cieszcie się bo wasz kolor jest recesywny i podobno za 100 lat ma nie byc prawdziwych blondynek :D wygina bidulki .... :D Daga zwale te obelgi pod adresem Twoich uroczych włosów na późna pore i ten :drink1:
pozdrowionka

Posted

No masz racje Patka-blond wyginie :D ..na cale szczescie...Moja corka juz jest ciemna-ale to mala wloszka :D wiec nie ma co sie dziwic :roll: ...blondynki maja slabsze wlosy z reguly :-? ..i ja cos o tym wiem :( ....dbst-a gdzie minki Szpilki????????musisz sie w aparat zaopatrzyc :P