dbsst Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaha a ja Ciebie :loveu: :loveu: mało było siwków :placz: a szkoda bo je łatwiej pstrykac :p Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 bonita czy to sa grzybki halucynogenki :evil_lol: A czy zwykłe tak skaczą:cool3: :evil_lol: Cześć Debe, Piękne konie:loveu: :loveu: :loveu: a na którym koniku Ty skaczesz?:diabloti: Quote
Maga100 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dbsst']a tak w ogóle to tez Cie kocham moja najlepsiejsza przyjaciółko od serca i od no i w ogóle :loveu: kłamiesz :placz: k ł a m i e s z :placz: kłamieszkłamieszkłamiesz :placz: nie odiwedzasz mnie :placz: nawet auta nie kupiłaś, żeby do mła przyjeżdżać :placz: :placz: :placz: :placz: [quote name='dbsst'] dowiedziałam się ze od jutra ide na kolejny kurs obowiazkowy i mam zajete piątki i soboty do 14 a w niedziele pracuje ZAJEBISIE nie ma co :angryy: :angryy: :angryy: ale kurs ci się zwróci w wiedzy, a to się kiedyś obróci w PIENIĄDZ :grins: Quote
dbsst Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='dbsst'] [quote name='dbsst'] [quote name='dbsst'] [quote name='dbsst'] [quote name='dbsst'] [quote name='dbsst']a no ten sie nie wywalil ale mam unikat....hahahaha ale to pozniej a to koniki z zeszłego roku :crazyeye: :crazyeye: Quote
dbsst Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='bonita']A czy zwykłe tak skaczą:cool3: :evil_lol: Cześć Debe, Piękne konie:loveu: :loveu: :loveu: a na którym koniku Ty skaczesz?:diabloti: hahahha no faktycznie zwykłe stoja ;) tez uważam ze konie sa piekne :loveu: ja na rumaku który się nazywa życie :evil_lol: [quote name='Maga100']kłamiesz :placz: k ł a m i e s z :placz: kłamieszkłamieszkłamiesz :placz: nie odiwedzasz mnie :placz: nawet auta nie kupiłaś, żeby do mła przyjeżdżać :placz: :placz: :placz: :placz: ale kurs ci się zwróci w wiedzy, a to się kiedyś obróci w PIENIĄDZ :grins: nie kłami enie kłamie nie nie nie a kurs juz we wrześniu mi sie zwróci :cool1: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 buuuu jakie ciemne te z zeszłego roku !!!!!! czym cykane jakim obiektywem ? Quote
Maga100 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dbsst'] a kurs juz we wrześniu mi sie zwróci :cool1: to dlaczego wciąż marudzisz? :angryy: Quote
dbsst Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Maga100']to dlaczego wciąż marudzisz? :angryy: bo do połowy lipca kazdy piątek i każdą sobote mam zajętą Quote
Ka-ka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaha a ja Ciebie :loveu: :loveu: mało było siwków :placz: a szkoda bo je łatwiej pstrykac :p eeee...to koniec poświęceń.....ja Ciebie nie....idę zrobić sobie paznokcie..akurat się jutro zniszczą na prosektorium :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile kóniów i kopytków ...a to zaje2biste Quote
Maga100 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dbsst']bo do połowy lipca kazdy piątek i każdą sobote mam zajętą ale potem będziesz bogata :grins: Quote
dbsst Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Maga100']ale potem będziesz bogata :grins: taaaaaaaaaaaaaaak duchowo :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ide spać jutro wieczorem będzie więcek kuników mam dwa fajowe zdjęcia :multi: Quote
olcha Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dbsst'] iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kopytka :multi: Ale zarąbista publika :eviltong: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja jestem to Ciebie nie ma :shake: Już Cię nie kocham :cool1: Kiedy mam z Tobą na tym Gie się spotkoać? No kiedy? No sama powiedz :mad: Quote
Paula Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dbsst napisał(a):nioooooooooooooooo :placz: chyba, że w niedziele w którą nie pracuje albo w sobote po kursie :roll: No na gie lub tel :cool3: Raczej ktoras wolna niedzielka, bo ja mam trzy najbizsze soboty w dzien zajete przez rodzine :roll: Domi, Ty powinnas zaczac zarabiac foceniem :razz: Quote
BeaC Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 .....................piękne kuniki...........sliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dbsst'] i znowu kopytka :loveu: nioooooooooooooooo :placz: chyba, że w niedziele w którą nie pracuje albo w sobote po kursie :roll: Piekne te kunie...i foty jak łandie zrobione..... to zycze sukcesów zawodowych...nio z tym kursem zwiaznych....:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dbsst'] i znowu kopytka :loveu: nioooooooooooooooo :placz: chyba, że w niedziele w którą nie pracuje albo w sobote po kursie :roll: Piekne te kunie...i foty jak łandie zrobione..... to zycze sukcesów zawodowych...nio z tym kursem zwiaznych....:razz: Quote
Siostra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Kochana, nie jesteś jedyna. Ja właśnie na etapie aranżacji ( hehe, ale zabrzmiało), pioerwszego własnego ogrodu. na razie TZ chodzi i tak na chybił trafił mi sadzi: a to wierzbe, a to bratki, to znowu sosenkę... Hehehe już widzę, jaki z tego chaos będzie - myslę, że to polubię, chociaż jestem w zmowie z profesjonalnym ogrodnikiem, który różne rzeczy już mi wyperswadować zdołał. Całuski. Quote
Siostra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ps. I gratuluję coraz lepszych zdjęć, co tu zajrzę, to mam niespodziankę. Tak trzymać:))) Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 bylam obejrzalam i czekam na te extra obiecane na wieczor:) Quote
Recommended Posts