Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ojejuuu Debest jak Tobie się uda wyhodować ogród w domu to i ja spróbuję :multi:

Weszka ja Ci zdradzę tajemnice kwiatów przekazywana z dziada pradziada :p
Kwiatki trzeba podlewać......

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Debe :loveu: Ja też Cię kocham :loveu::loveu::loveu:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Agnes']ten z lewej jest latwa roslinka, jest nie postawi sie tuz przy oknie gdzie mamy mocne swiatelko i nie bedziemy za czesto podlewac - po prostu jak ma sucho podlewamy ;) ja raz na tydzien i rosnie tfu tfu super

bo to srodkowe o ile dobrze widze to primulka - takie "badziewie" ktore najlepiej wsadzic do gruntu bo marne szanse, ze bedzie dalej kwitlo w domu.

i sie zrobila ogrodnicza galeria:evil_lol::eviltong:

Właśnie odkryłam, że to z lewej nadal żyje. Przypomniało mi się, że przestawiłam do innego pokoju bardziej nasłonecznionego :cool3: ale już prawie nie żyło.

Chyba czas przesadzić nie?

A to moja najulubieńsza roślinka :loveu: Widać, że jej u mnie dobrze :grins:

Posted

Pysia napisał(a):
Weszka ja Ci zdradzę tajemnice kwiatów przekazywana z dziada pradziada :p
Kwiatki trzeba podlewać......

:angryy:i dopiero teraz mi to mówisz???? jak zostały mi prawie same badyle nawet z kaktusów???? PODŁA!!!! :obrazic:

Posted

[quote name='Pysia']Powariowałyście :crazyeye: O kwiatach gadacie :crazyeye: Debe czy Ty przypadkiem nie masz problemów z sobą ? :evil_lol:

przecież już pisałam u siebie, że z nia gorzej niż przewwidywałam. ale to pisałam u siebie, a tam nikt mnie nie odwiedza :placz: :placz:

Krotona mam od lat wielu. Parę razy już lewo zipal. Mial przędziorka, ale się zawzięła i wyleczyłam. Na razie odżył.

Posted

Olcha - proponuję kupić ukorzeniacz, obciąć fikusa u góry tak 3 -5 lisci i wsadzić do ziemi :) Ale nie do tej samej ;) Kup przepuszczalną ;) Bo z tego to juz nic nie będzie :evil_lol: Nawet jak się u góry zabierze to dół będzie łysy ;)

[quote name='malawaszka']:angryy:i dopiero teraz mi to mówisz???? jak zostały mi prawie same badyle nawet z kaktusów???? PODŁA!!!! :obrazic:
Przecież ciągle Ci mówię zem podła :diabloti:

[quote name='Maga100']przecież już pisałam u siebie, że z nia gorzej niż przewwidywałam. ale to pisałam u siebie, a tam nikt mnie nie odwiedza :placz: :placz:

Krotona mam od lat wielu. Parę razy już lewo zipal. Mial przędziorka, ale się zawzięła i wyleczyłam. Na razie odżył.
Byłam babo ale mi posta zjadło :angryy: U Ali wczoraj też mi zjadło :mad: Ale czytałam :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Hmmm tak patrzę, że to moje lewe jednak mało podobne do debestowego lewego...więc moje jednak zdechło bo nie ma :niewiem:

to ni w zab nie to samo ;) debe ma dracene a ty cos palmowatego - uciekla mi nazwa z glowy jak znajde napisze ;)

Posted

Agnes napisał(a):
i ja nie wiem nic na ten temat??:mad::mad::eviltong:

Ależ ja tylko kiedyś namawiałam DeBe na spacer na kabatach ale jakos do tej pory nie dojechała:lol:

Posted

[quote name='dbsst']bowski jest krówek co :loveu:

spadam

[quote name='dbsst']i LATAJĄCY DOG :loveu:

...................jaki superaśny dożek.........szpilka go maltretuje?????

[quote name='dbsst']oto moje kwiatki

kto mi powie jak nazywa sie ten ostatni i co on lubi :razz:

.....................chciałam się pochwalic wiedza na temat co to za kwiatek, ale ktoś mnie ubiegł.
.............fikus beniamin nie lubi przeciagów i zimnych "nóg", najlepiej letnia wode do podstawki................

Posted

no to ja powiem tak.....SZANOWNA KOCHAAAAANA DEBE.....

Czy Twa sławna osoba zechciałaby zaszczycić w jakiejś możliwej do umieszczenia w sensownch ramach czasowych przyszłości nasze skromne, kabackie łąki i pola,
gdzie bursztynowy świerzop

gryka, jak śnieg biała,

gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała....

a już napewno można zdrowo psa ufajdać w błocie :D :D :D :D :D

P.S. coś nie pierwszy raz ten nasz Wieszcz ściemnia...widział on kiedyś pannę rumieniącą sie na żółto?????

Posted

[quote name='Ka-ka']no to ja powiem tak.....SZANOWNA KOCHAAAAANA DEBE.....

Czy Twa sławna osoba zechciałaby zaszczycić w jakiejś możliwej do umieszczenia w sensownch ramach czasowych przyszłości nasze skromne, kabackie łąki i pola,
gdzie bursztynowy świerzop

gryka, jak śnieg biała,

gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała....

a już napewno można zdrowo psa ufajdać w błocie :D :D :D :D :D

P.S. coś nie pierwszy raz ten nasz Wieszcz ściemnia...widział on kiedyś pannę rumieniącą sie na żółto?????
Dusza poety nie patrzy na kolory ;) A może nie rozróżniał kolorów? ;)

Debe powuedz jak wydobyć z Viktora tą głębie ....Bo czym bardziej czytam instrukcje i próbuję to tym bardziej szajsowate foty robie :evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:witaj sistersjo kwiaciareczko:loveu::loveu::loveu:
Ja miałam w domku tylko Yuci , Draceny , zygusia i noliny ....yuci że urosły i był busz poszły do przedszkola i do ludzi. draceny do ludzi a zostały tylko 2 noliny mała dracenka i zyguś:p

Posted

[quote name='Vectra']Olcha gustowna roślinka hahahahahahaha

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo gustowna i widac ze swietnie jej u Ciebie i ze bardzo o nia dbasz....jestem pod wrazeniem......:diabloti: :lol:

:B-fly: :B-fly: :B-fly:

[quote name='Pysia']
Olcha - proponuję kupić ukorzeniacz, obciąć fikusa u góry tak 3 -5 lisci i wsadzić do ziemi :) Ale nie do tej samej ;) Kup przepuszczalną ;) Bo z tego to juz nic nie będzie :evil_lol: Nawet jak się u góry zabierze to dół będzie łysy ;)

Kiedy to nie fikus, tylko takie brzydkie coś. Fikusa w łazience trzymam, ale też coś ledwo zipie ostatnio :roll: i cytryna mi zdycha :roll: