malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 debest czemu wyglądasz jakbyś była przerażona tym, że trzymasz dziecię na rękach :lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 hahaha bo przez pierwsze 1,30 tak bylo dopiero potem nerwy puscily jak nie plakal tylko sie smial to doszlam do wniosku ze chyba mu sie podoba ;) ale nie na mnie a na Ślicznosciowego malucha prosze patrzec cudny jest cio :D :iloveyou: :D Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 noooo ja tesh kcem takiego :lol: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 hihi nie ten akurat jest moj ;) no prawie moj no moze wiecej niz prawie ;) a tak na powarznie to moj zegar biologiczny nabral takiego tepa od momentu jak go trzymalam na rekach ze juz nie nadazam za nim ;) Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 mój pędzi odkąd moja siorka zaszła w ciąże :lol: ja mam teraz urojoną :evilbat: :lol: Quote
daga10011 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no to musicie cos na ten instynkt zaradzic :D Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 czekam tylko aż z TZ zamieszkam bo nie chcę być samotną matką :lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 a my mieszkamy i mieszkamy i co i ciaza urojona u mnie tez ;) a do niedawna nie lubilam dzieci matko i corko jak to sie zmienia ;) Quote
daga10011 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 malawaszka,a twoja lunka by ci TZ nie zjadla??? :D ..dbst-na zegar biologiczny nie ma rady-wiem cos o tym :D :D :D Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 hahaha i Ty wiesz i ja wiem a moj TZ mys;i ze moze zapanowac nad nim hahahhaa ;) Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dbsst swietan fotka ale minę masz niepewną :D :wink: Ja zajmuję sie dziecmi dużo i powiem Wam w sekrecie że im więcej z nimi przebywasz to albo zegar biologiczny serce wyrwie tykaniem albo małych "pijawek" Ci się na zawsze odechce :D :wink: ja jestem teraz na rozdrożu :wink: Ale trzeba sie szybko decydowac bo potem zawsze jest jakieś ale .... :D :wink: pozdrowionka :D Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jaki ciudny dzidi :angel: Dobrze, że ja nie mam ciąży urojonej. Pracuję z dzieciakami (takimi od 5 do 13 lat). Czasami jest makabra....i nie chcę mieć jak na razie bobaska :evilbat: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 pilnuj swego kogutka poki jestes malutka ;) bo w kurniku tlok Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 daga10011 napisał(a):malawaszka,a twoja lunka by ci TZ nie zjadla??? :D ..dbst-na zegar biologiczny nie ma rady-wiem cos o tym :D :D :D no co Ty - ona go uwielbia :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Cola - wiesz więc o czym mówię :thumbs: Dbst cudna fota a Spila moja ukochana modelka :D Quote
daga10011 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no to nie jest z niej taki ssman jak TZ lubi :D :D :D Quote
mrowka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :angel: Wiecej zdjec!!! Mejk sie napatrzec nie moze 8) :lol: A swoja droga to taki kogut to u nas caly byl tylko przez pol godziny :roll: teraz nie ma ani glowy ani nog...... Quote
daga10011 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jak ten kogut tam sie uchowal????????? :o :o :o ...u mnie tez pol godziny bylo i nie ma koguta :D Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 hihi u nas po koguciku zostal orla cien ;) poszukam czegos dla Mejka :D Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 mrowka napisał(a)::angel: Wiecej zdjec!!! Mejk sie napatrzec nie moze 8) :lol: A swoja droga to taki kogut to u nas caly byl tylko przez pol godziny :roll: teraz nie ma ani glowy ani nog...... a takiego koguta miał mój poprzedni pies, ale kiedyś moja ŚP Babcia się wkurzyła na to piszczenie i go wywaliła przez okno :o :roll: :lol: tata była charakterna ta moja Babcia :lol: Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 daga10011 napisał(a):no to nie jest z niej taki ssman jak TZ lubi :D :D :D ale poklepać mnie po doopce jush przy niej nie może :evilbat: :lol: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Lilith ma pora - warzywo z lateksu :D Ale kury są bardzo popularne u kumpli więc też się nimi bawi regularnie :D pozdro Quote
mrowka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Waszkomala to mialas super babcie :lol: :lol: :lol: A teraz zdjecie dla Szpiluni Jestem macho 8) :lol: :lol: Quote
Recommended Posts