dbsst Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 qrcze jak ty tak szybko odpisujesz :hmmm: dziekuje zmarszczki faktycznie nie kiepskie w aparacie mam kilka jeszcze podrob zdjec jutro wrzuce ;) malawaszko prosze Cie nie kce miec Cie na sumieniu ;) Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 nie obijaj sie i gilaj mnie bardziej za uchem.........i apropo dbsst mozesz tak nie sapac nie moge sie oddac relaxowi Quote
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A co za szybko dla Ciebie :evilbat: :wink: super fotka jak zgrabna łapka :D Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 hihihihi za szybko napewno nie ale z podziwu wyjsc nie moge :D dziekuje po mnie taka zgrabna hahahahahaha Quote
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No w to nie wątpie :D Tylko ma nadzieję że po tatusiu owłosiona chi chi :D :wink: cudna Lala :D Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 z tym owlosieniem :help1: ;) dziekuje za mile slowa odnosnie mojej gazeli ;) Quote
Weron_ciau Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 HAHHAHAH To jest dobre! Dbsst Czemu przeszkadzasz :lol: No Popraw sie ;) Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 wiesz Werona jak ciezko jest zyc z bokserem co nie zrobisz to mu zle hihihihihi ;) Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Prosze zdjec wiecej nie robic co najwyzej lapole poodziwiac ;) popatrzcie jak ma fafel w usmiechu ona tak zawsze jak jej dobrze Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 a tu z galerii gloopich min pokemon odpiurkoj sie bo pogryze czegos sobie zyczysz ;) naprawde twoje poczucie humoru mnie przygnebia Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Przystojniak proszony od zaraz ;) to wszystko wiecej to bedzie grzech wstawiac swojego psa ;) teraz zachwyty hahahaha zartowalam Quote
malawaszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :klacz: :roflt: :klacz: a szpila jak zwykle aktorka że hej! :lol: Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :eating: dziewczyna do schrupania .... :wink: Super fotki Szpila ma ta minę wypracowaną :D No daj jeszcze troszku fotek :D nie bądź taka ... :wink: pozdro Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 hahaha narazie podelektuje sie tymi pochwalami bo obawiam sie ze po kolejnej serii nikt nie bedzie kcial ze man gadac ;) :lol: Quote
mrowka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Szpilka jest boska! :lol: Debest dawaj nam tu wiecej zdjec :evilbat: Quote
anetta Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Buahaha nie no moge juz Szpilezka jest zawodowa aktoreczka...i zrobi wszytsko aby dostac kawaleczke czegos dobrego :lol: Pokemon :roflt: :roflt: :laugh2_2: Quote
stinki Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 ło mamo Pokemon faktycznie jest gites :D :lol: supcio oczęta :P Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 dziekuje za te slowa otuchy ;) mroweczko nie mam odwagi hihihi Quote
mrowka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 debest nie marudz tylko wklejaj nam Szpilunie :evilbat: :angel: Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 qrna zaczynam sie peniac jutro czegos poszukam slowo :D Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 W końcu zajrzałam na topik Szpiluni.....i znowu oplułam ekran. Dobrze, że na krześle zostałam :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Szukaj, szukaj fotek Szpili.....humor przynajmniej będę miała dobry :lol: Quote
szaraduszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Zdjęcia są fajowe :angel: czasem Szpilka mieści się jednak w kadrze :wink: Tylko czekam na więcej!!! Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Cola strasznie sie ciesze ze wkoncu dotarlas tu ;) cos ostatnio Cie nie ma :( i nie ma Szpinaka ;) szaraduszko normalnie wiem ze mi pies czasem tak rosnie ze sie nie miesci to jest dramat bo niby spi i sie nie rusza ja chce zrobic fote i nagle psa nie ma qrna ile ja sie z nia namecze o mama plus to ze za cholere nie potrafie sie z cyfrowka zgrac :evil: znacznie wole zwykle ;) aparaty i spokojniejsze psy ;) ale ciesze sie ze zdjecia sie podobaly :buzi: Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wiem, że ostatnio mnie nie ma....mam strasznie duuuużo pracy....ale dzisiaj w końcu mam wolne :multi: Quote
Recommended Posts