Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Behemot napisał(a):Kamcia się obraziła, zamknęła swoją galerię, a teraz bryluje na Bazarku i wystawia notesiki z psami i pocztóweczki po złociszu :cool3: Ale ja Wam tego nie mówiłam :cool3: Behamot kochamy Cię nawet jak się klonujesz :loveu: Wiesz? :evil_lol: Będziemy Cię kochać jeszcze bardziej jak lineczka wyslesz..... Quote
Behemot Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a):Bohemot jąkasz się kochana cuś :evil_lol: może klona masz ??? :evil_lol: Oj już się powtarzasz, kochana :diabloti: Zaserwować Ci taką terapię jak Hani w blogu Soni? :diabloti: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):A cóż t oza Kamcia była? :cool1: nasza bardzo sympatyczna koleżanka :cool1: bardzo sympatyczna bardzo nawet :cool1: ma łesta nie pamieta z jakiej hodowli miała mieszkać w żywcu potem w wawie a na końcu w dąbrowie górniczej , wysyłała meski , zapraszała na skype potem wytrymowała łeścika nie chciało jej się wstawiać fotek więc poszła na urlop. :cool1: to tak w skrócie :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Behamot kochamy Cię nawet jak się klonujesz :loveu: Wiesz? :evil_lol: bo wtedy jest więcej Behemota do kochania :loveu: Ja też Was tofffammm i tofffamm Wasze pieski tofffane :loveu: Pysia napisał(a):Będziemy Cię kochać jeszcze bardziej jak lineczka wyslesz..... Zmnieniłam zawód z linkowstawiacza na egrozcystę :diabloti: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Behemot napisał(a):Oj już się powtarzasz, kochana :diabloti: Zaserwować Ci taką terapię jak Hani w blogu Soni? :diabloti: a pewnie że poprosze :eviltong: :cool1: Quote
Behemot Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):nasza bardzo sympatyczna koleżanka :cool1: bardzo sympatyczna bardzo nawet :cool1: ma łesta nie pamieta z jakiej hodowli miała mieszkać w żywcu potem w wawie a na końcu w dąbrowie górniczej , wysyłała meski , zapraszała na skype potem wytrymowała łeścika nie chciało jej się wstawiać fotek więc poszła na urlop. :cool1: to tak w skrócie :evil_lol: To są tylko suche fakty :shake: Aby poznać fenomen Kamci, należy przeczytać jej bloga - od deski do deski - oraz parę wpisów na Administracji i w Westach tyż :cool3: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Behemot napisał(a):To są tylko suche fakty :shake: Aby poznać fenomen Kamci, należy przeczytać jej bloga - od deski do deski - oraz parę wpisów na Administracji i w Westach tyż :cool3: i jeszcze w kilkunastu galeriach :cool1: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):nasza bardzo sympatyczna koleżanka :cool1: bardzo sympatyczna bardzo nawet :cool1: ma łesta nie pamieta z jakiej hodowli miała mieszkać w żywcu potem w wawie a na końcu w dąbrowie górniczej , wysyłała meski , zapraszała na skype potem wytrymowała łeścika nie chciało jej się wstawiać fotek więc poszła na urlop. :cool1: to tak w skrócie :evil_lol: Zapomniałaś kochana o lansowaniu się wszędzie, wciskaniu w rodzine i o wstawianiu fot cudzych dzieci jako swoich :evil_lol: Behemot napisał(a):bo wtedy jest więcej Behemota do kochania :loveu: Ja też Was tofffammm i tofffamm Wasze pieski tofffane :loveu: Zmnieniłam zawód z linkowstawiacza na egrozcystę :diabloti: Kurna ja tofffam nawet Kamcie :loveu: A link potrzebny mi bo mam klapnięty system i inaczej nie wlezę :placz: A egzorcystów też kochamy :evil_lol: Co prawda inaczej ale....:diabloti: Quote
dbsst Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm same ciekawe rzeczy się dzieja jak mnie nie ma :cool3: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):nasza bardzo sympatyczna koleżanka :cool1: bardzo sympatyczna bardzo nawet :cool1: ma łesta nie pamieta z jakiej hodowli miała mieszkać w żywcu potem w wawie a na końcu w dąbrowie górniczej , wysyłała meski , zapraszała na skype potem wytrymowała łeścika nie chciało jej się wstawiać fotek więc poszła na urlop. :cool1: to tak w skrócie :evil_lol: Z Grubsza powem tyle :mdleje: Behemot napisał(a):To są tylko suche fakty :shake: Aby poznać fenomen Kamci, należy przeczytać jej bloga - od deski do deski - oraz parę wpisów na Administracji i w Westach tyż :cool3: To jak znajde tego "bloga" to go chyba przeczytam :roll: Quote
dbsst Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 PtYSIU czy TY spadłaś ze schodów czy Cię jakis rózowy amor dopadł ze Tyś taka kochająca systkich :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dbsst napisał(a):PtYSIU czy TY spadłaś ze schodów czy Cię jakis rózowy amor dopadł ze Tyś taka kochająca systkich :diabloti: Jeszcze nie wszystkich :evil_lol: Mnie tego jeszcze nie oświadczyła :lol: Quote
Behemot Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a): wciskaniu w rodzine i o wstawianiu fot cudzych dzieci jako swoich :evil_lol: Ale ta mała dzidzia na zdjęciu w jej galerii to chyba jej siostrzenica była? :roll: Chyba że nie wiem o jakimś pikantnym szczególiku :placz: Quote
Behemot Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a): To jak znajde tego "bloga" to go chyba przeczytam :roll: Służę uprzejmie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669&highlight=Kamcia_14 Przeleć go z grubsza, skup się na ostatnich stronach :cool3: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Behemot napisał(a):Służę uprzejmie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669&highlight=Kamcia_14 Przeleć go z grubsza, skup się na ostatnich stronach :cool3: Już znalazłam ale dzięki, zaraz zobaczymy cóż tam jest Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dbsst napisał(a):PtYSIU czy TY spadłaś ze schodów czy Cię jakis rózowy amor dopadł ze Tyś taka kochająca systkich :diabloti: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: jo-jo napisał(a):Jeszcze nie wszystkich :evil_lol: Mnie tego jeszcze nie oświadczyła :lol: Klaudynko jestem w Tobie zakochana po uszy :diabloti: Zwłaszcza w Twoim banerku którego nie widzę :evil_lol: Behemot napisał(a):Ale ta mała dzidzia na zdjęciu w jej galerii to chyba jej siostrzenica była? :roll: Chyba że nie wiem o jakimś pikantnym szczególiku :placz: Widać podczas wybuchów śmiechu przeoczyłam tak ważny szczególik :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Klaudynko jestem w Tobie zakochana po uszy :diabloti: Zwłaszcza w Twoim banerku którego nie widzę :evil_lol: No i mnie dopoadła, czas uciekać chyba :evil_lol: Co do Kamci, byłam, rpzeczytałam ost 10 stron i powiem tyle, Dnooo. Z której strony to West wogóle? :hmmmm: I ogółnie porażka na całej lini :shake: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):No i mnie dopoadła, czas uciekać chyba :evil_lol: Co do Kamci, byłam, rpzeczytałam ost 10 stron i powiem tyle, Dnooo. Z której strony to West wogóle? :hmmmm: I ogółnie porażka na całej lini :shake:Psinka jak psinka nic nie winna ;) To Kamcia nieco z wyobraźnią popłynęła co rozochociło szanowne matrony dogomanii ( :oops::evil_lol:) i dały jej malutką nauczke ;) Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cholera wlazłam na tą licytacje notesowa :diabloti: Jak co to ratujcie :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Cholera wlazłam na tą licytacje notesowa :diabloti: Jak co to ratujcie :evil_lol: i mnie też ratujcie :placz: bo to Pyśka mnie do zlego namówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):i mnie też ratujcie :placz: bo to Pyśka mnie do zlego namówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ktoś mnie tego nauczył tylko nie pamiętam kto :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Doberek Szpiloluby :) Wstaaaaaaaaaaaaaaaaaaawać!!! Quote
Recommended Posts