Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Behemot napisał(a):
Kamcia się obraziła, zamknęła swoją galerię, a teraz bryluje na Bazarku i wystawia notesiki z psami i pocztóweczki po złociszu :cool3:
Ale ja Wam tego nie mówiłam :cool3:

Behamot kochamy Cię nawet jak się klonujesz :loveu: Wiesz? :evil_lol:
Będziemy Cię kochać jeszcze bardziej jak lineczka wyslesz.....

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Vectra napisał(a):
Bohemot jąkasz się kochana cuś :evil_lol:
może klona masz ??? :evil_lol:

Oj już się powtarzasz, kochana :diabloti: Zaserwować Ci taką terapię jak Hani w blogu Soni? :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
A cóż t oza Kamcia była? :cool1:

nasza bardzo sympatyczna koleżanka :cool1: bardzo sympatyczna bardzo nawet :cool1: ma łesta nie pamieta z jakiej hodowli miała mieszkać w żywcu potem w wawie a na końcu w dąbrowie górniczej , wysyłała meski , zapraszała na skype potem wytrymowała łeścika nie chciało jej się wstawiać fotek więc poszła na urlop. :cool1: to tak w skrócie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Behamot kochamy Cię nawet jak się klonujesz :loveu: Wiesz? :evil_lol:

bo wtedy jest więcej Behemota do kochania :loveu: Ja też Was tofffammm i tofffamm Wasze pieski tofffane :loveu:

Pysia napisał(a):
Będziemy Cię kochać jeszcze bardziej jak lineczka wyslesz.....

Zmnieniłam zawód z linkowstawiacza na egrozcystę :diabloti:

Posted

Behemot napisał(a):
Oj już się powtarzasz, kochana :diabloti: Zaserwować Ci taką terapię jak Hani w blogu Soni? :diabloti:

a pewnie że poprosze :eviltong: :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
nasza bardzo sympatyczna koleżanka :cool1: bardzo sympatyczna bardzo nawet :cool1: ma łesta nie pamieta z jakiej hodowli miała mieszkać w żywcu potem w wawie a na końcu w dąbrowie górniczej , wysyłała meski , zapraszała na skype potem wytrymowała łeścika nie chciało jej się wstawiać fotek więc poszła na urlop. :cool1: to tak w skrócie :evil_lol:

To są tylko suche fakty :shake: Aby poznać fenomen Kamci, należy przeczytać jej bloga - od deski do deski - oraz parę wpisów na Administracji i w Westach tyż :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
To są tylko suche fakty :shake: Aby poznać fenomen Kamci, należy przeczytać jej bloga - od deski do deski - oraz parę wpisów na Administracji i w Westach tyż :cool3:

i jeszcze w kilkunastu galeriach :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):

Zapomniałaś kochana o lansowaniu się wszędzie, wciskaniu w rodzine i o wstawianiu fot cudzych dzieci jako swoich :evil_lol:

Behemot napisał(a):
bo wtedy jest więcej Behemota do kochania :loveu: Ja też Was tofffammm i tofffamm Wasze pieski tofffane :loveu:

Zmnieniłam zawód z linkowstawiacza na egrozcystę :diabloti:

Kurna ja tofffam nawet Kamcie :loveu:
A link potrzebny mi bo mam klapnięty system i inaczej nie wlezę :placz:
A egzorcystów też kochamy :evil_lol: Co prawda inaczej ale....:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

Z Grubsza powem tyle :mdleje:

Behemot napisał(a):

To jak znajde tego "bloga" to go chyba przeczytam :roll:

Posted

dbsst napisał(a):
PtYSIU czy TY spadłaś ze schodów
czy Cię jakis rózowy amor dopadł ze Tyś taka kochająca systkich :diabloti:

Jeszcze nie wszystkich :evil_lol:
Mnie tego jeszcze nie oświadczyła :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
wciskaniu w rodzine i o wstawianiu fot cudzych dzieci jako swoich :evil_lol:

Ale ta mała dzidzia na zdjęciu w jej galerii to chyba jej siostrzenica była? :roll:
Chyba że nie wiem o jakimś pikantnym szczególiku :placz:

Posted

dbsst napisał(a):
PtYSIU czy TY spadłaś ze schodów
czy Cię jakis rózowy amor dopadł ze Tyś taka kochająca systkich :diabloti:

Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:

jo-jo napisał(a):
Jeszcze nie wszystkich :evil_lol:
Mnie tego jeszcze nie oświadczyła :lol:

Klaudynko jestem w Tobie zakochana po uszy :diabloti: Zwłaszcza w Twoim banerku którego nie widzę :evil_lol:

Behemot napisał(a):
Ale ta mała dzidzia na zdjęciu w jej galerii to chyba jej siostrzenica była? :roll:
Chyba że nie wiem o jakimś pikantnym szczególiku :placz:

Widać podczas wybuchów śmiechu przeoczyłam tak ważny szczególik :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Klaudynko jestem w Tobie zakochana po uszy :diabloti: Zwłaszcza w Twoim banerku którego nie widzę :evil_lol:

No i mnie dopoadła, czas uciekać chyba :evil_lol:

Co do Kamci, byłam, rpzeczytałam ost 10 stron i powiem tyle, Dnooo.

Z której strony to West wogóle? :hmmmm: I ogółnie porażka na całej lini :shake:

Posted

jo-jo napisał(a):
No i mnie dopoadła, czas uciekać chyba :evil_lol:

Co do Kamci, byłam, rpzeczytałam ost 10 stron i powiem tyle, Dnooo.

Z której strony to West wogóle? :hmmmm: I ogółnie porażka na całej lini :shake:
Psinka jak psinka nic nie winna ;) To Kamcia nieco z wyobraźnią popłynęła co rozochociło szanowne matrony dogomanii ( :oops::evil_lol:) i dały jej malutką nauczke ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Cholera wlazłam na tą licytacje notesowa :diabloti: Jak co to ratujcie :evil_lol:

i mnie też ratujcie :placz: bo to Pyśka mnie do zlego namówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
i mnie też ratujcie :placz: bo to Pyśka mnie do zlego namówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ktoś mnie tego nauczył tylko nie pamiętam kto :diabloti: