PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 dbsst napisał(a): jest genialnie :loveu: a co jest takie genialne ? :cool3: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi::multi::multi:cześć mla zapracowana sistersjo:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 PIKA napisał(a):a co jest takie genialne ? :cool3: Kurs chyba :hmmmm: Czesc mamciu :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jeeeeeeeeeeeziu! Jaka tu ciiiiiiiiiisza........... Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć sister Debe :) Masz sms-a do mnie:cool3: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Debe! Co tu tak cichutko?? :shake:, gdzie sie podziewasz?? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Debe! Nie buduj V Rzeczypospolitej.... ;) Quote
Asiaczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ... za wcześnie... Jeszcze trzeba poczekać... Pzdr. Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Debe! Nie buduj V Rzeczypospolitej.... ;) a moze ona wysadza IV :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A może leży gdzieś tam, na swoim łóżeczku, przyklejona do Szpilotrona i ciężko oddycha...? Pzdr. Quote
agabass Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dbsst napisał(a):czesc nedawno wróciłam z kursu padam żegnam jest genialnie :loveu: Iza pamiętam w tygodniu sie postaram ;) :cool1: jestem tak zmęczona ze nawet nie chce mi sie pw odpalac. wybaczysz Debe a ja mam pomysł to ciebie ktoś na to zmęczenie powinien porządnie wymasować:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Ciebie Szpiluniu... Gaston Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Debe już nie planuj zamachu stanu tylko wracaj do nas ;) Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Debe, Ty się wogóle nie starasz:shake: :evil_lol: Gdzie wiosenne fotki Szpili:cool3: Już rób, zanim przyjdzie jesień:evil_lol: Quote
BeaC Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ..........kiedyś tutaj przychodziłam obserwować Piękną szpilkę i jestem znowu:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='basiulka22tychy']debe wyspij sie i wracaj rano :P:P dzięki [quote name='Maga100']jak zwykle nie zrozumiałaś dowcipu nie pracuj tyle zrozumiała :eviltong: [quote name='madzia i medor']Doberek przemęczona debe oj tam przemęczona [quote name='PIKA']a co jest takie genialne ? JA [quote name='Teklunia']Czeeeeść Pamiętacie nas? eeeeeeeeeeeee mmmmmmmmmmmmmm hyyyyyyyyyyyyyh a tak pani z...........eeeeee mmmmmmmmmmm nocnego :roll: :diabloti: :evil_lol: pamiętamy i sciskamy [quote name='Alicjarydzewska']cześć mla zapracowana sistersjo[/quote heloł sisterko ukochana [quote name='evaxon']czesc babojago czesc kopciuszku [quote name='Kate I Luka']Hello pracusie tylko JA pracuje Szpila się leni całymi dniami [quote name='paula_z']Kurs chyba :hmmmm: tak była na kursie i jest rozochocona do pracy [quote name='Iza i Avanti']Jeeeeeeeeeeeziu! Jaka tu ciiiiiiiiiisza........... bo milczenie jest złotem :eviltong: [quote name='bonita']Cześć sister Debe :) Masz sms-a do mnie:cool3: :evil_lol: czesc sistera że co mam do Cię :roll: [quote name='Wyjątek']Cześć Debe! Co tu tak cichutko?? , gdzie sie podziewasz?? chowam się pod szafa ;) [quote name='madzia i medor']Debe wracaj:mad: :mad: wrocilam [quote name='Iza i Avanti']Debe! Nie buduj V Rzeczypospolitej.... ;) [quote name='Asiaczek']... za wcześnie... Jeszcze trzeba poczekać...[quote name='Asiaczek'] Pzdr. [quote name='PIKA']a moze ona wysadza IV :evil_lol: [quote name='Asiaczek']A może leży gdzieś tam, na swoim łóżeczku, przyklejona do Szpilotrona i ciężko oddycha...?[quote name='Asiaczek'] Pzdr. WARIATKI [quote name='agabass']Debe a ja mam pomysł to ciebie ktoś na to zmęczenie powinien porządnie wymasować:cool3: ooooołłłłłłłłłłłłłłłlll jeeeeeeeeeeeeeeeeee kto chetny [quote name='Kate I Luka']Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Ciebie Szpiluniu... Gaston witka rizrabiaki [quote name='Pysia']Debe już nie planuj zamachu stanu tylko wracaj do nas ;) jak ja się zaraz zamnachne to wpadne prosto do Twojej galerii [quote name='Iza i Avanti']Elo Debe! :) :) :) elo elo nieświadomi sie śmieja [quote name='bonita']Debe, Ty się wogóle nie starasz:shake: :evil_lol: Gdzie wiosenne fotki Szpili:cool3: Już rób, zanim przyjdzie jesień:evil_lol: fotek brak [quote name='BeaC']..........kiedyś tutaj przychodziłam obserwować Piękną szpilkę i jestem znowu:loveu::loveu::loveu: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wpadaj częściej czuje się zaszczycona "bułkowa mamo" ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 mówcie mi kiepachu czesc dziś Szpilka bawiła się z 3 dogami a ja nie miałam aparatu :placz: :placz: :placz: :placz: jednak pies dla Szpili to dog :loveu: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dbsst napisał(a):mówcie mi kiepachu czesc dziś Szpilka bawiła się z 3 dogami a ja nie miałam aparatu :placz: :placz: :placz: :placz: jednak pies dla Szpili to dog :loveu: A coto za dogi były!!!!!!!:razz: :loveu: Quote
dbsst Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jeden błękitny Amigo (przydomek Versace) miłość mojej Szpilki :lol: drugi jojkowy (to jest płaszczowaty kolor czy czarny :cool1: ) też nie pamiętam jak ma n imie i mój faworyt na którego oko mam juz od dłuższego czasu czyli od kiedy była malutkim (o ile dogi moga byc malutkie) sceniorkiem czyli krówka nie pamiętam jak ma na imie :oops: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :mad:oj niedobla Ty sisters .....tak ginąć bez wieści:razz: Quote
Recommended Posts