dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='basiulka22tychy']szpilcia 3maj sie :):):):) i dbaj o figure :):):) trzymac sie trzyma gorzej z ta figura ;) [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:może kleju więcej by trzeba dać;) hahha to jest myśl :cool3: [quote name='DORRAG'] Moja słodka Szpilowa mordeczka:loveu: :loveu: :loveu: odrazu Twje ;) :evil_lol: [quote name='Jupi']u nas w lecznicy do sterylki kosmetyczny wewnętrzne szwy sa zakladane, Szpilcia ma supełki? ma supełki tsy :razz: [quote name='Pysia']A tu jak zwykle rozpacz, panika i brak cierpliwości :mad: Maga chyba nie miała racji z dziedziczeniem optymizmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brak cierpliwość TAK ile czasu mozna miec zawszonego psa ;) [quote name='evaxon']do pysia Szpilce w tej majtkowej zieleni:loveu: :cool3: heloł babcia:cool3: hahahha mówisz szyje ci takie same wdzienko bedzioesz bardzo sexy :lol: hej ;) [quote name='Maga100']bo Maga mówiła o dziedziczeniu schizefrenii :diabloti: własnie schizofrania = optymizm :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 kilka nudnych nieruchwaych fot przedstawie i spadam jak zwykle :shake: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 prawda ze orginalne i różnorodne :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to pa Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cuuuuuddddddnnnnneeeee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Co z tego, że nieruchawe?? Nie sa nudne tylko cudne!!! Bo Szpila piekniasta jest :D Quote
Behemot Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ta trzecia powieka u psów zawsze mnie przeraża :crazyeye: Szpilce cuś z oka wycieka :cool3: Quote
Agnes Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 debe do Ciebie to strach wchodzic raz na jakies czas, bo potem "trzeba" czytac kilkanascie stron ;) ubranko smiechowe - prawie jak ubranko malego chirurga:cool3::lol::eviltong:i widze, ze lekko jej peklo ubranko na bicepsie? ;) aaaa to jednak nie tak fajnie miec sterydowego psa:eviltong: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']prawda ze orginalne i różnorodne :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to pa Przykro mi to mówić ale są okropne :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 oh jak szpilka cieszy sie na Twój widok :evil_lol: co tam słychać u Was? fafelek dochodzi do siebie? niestety nie mam czasu czytać za bardzo :placz: nauka :placz: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 U Ciebie też WSZYŚCIUTKO przeczytałam :multi: Jak to się stało, że z córki kosmity i nimfomanki ze schizą wyrosło takie zdolne dziecię ??? Wdziewam liliowy berecik - i idę w miasto. Każda pora jest dobra... Dla babci :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 HankaRupczewska napisał(a):U Ciebie też WSZYŚCIUTKO przeczytałam :multi: Jak to się stało, że z córki kosmity i nimfomanki ze schizą wyrosło takie zdolne dziecię ??? Wdziewam liliowy berecik - i idę w miasto. Każda pora jest dobra... Dla babci :evil_lol: Haniu :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 dbsst napisał(a):nie chca mi odwszyc Szpidoopci bo się nie zarosło jeszcze a ja tak czekałam soboty :placz: to do doopy :shake: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 moje zafaflunione szczęście z ropą w oku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 dbsst napisał(a): hahahha mówisz szyje ci takie same wdzienko bedzioesz bardzo sexy :lol: hej ;) i dostane na dzien dziecka??:multi: :multi: :evil_lol: czesc:loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dominika :) Mam dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia ;) Masz do mnie przyjechać i porobić moim paskudom śliczne sesje zdjęciowe :diabloti: Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Pysia napisał(a): Masz do mnie przyjechać i porobić moim paskudom śliczne sesje zdjęciowe :diabloti: To nie bedzie sesja, ale niuforabunek :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 bluza i kaptur jest kieszenia soM :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='leemonca']nieruchawe, ale jakie ładne dziękuje Ci moja kochana Leemonco :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar']cuuuuuddddddnnnnneeeee och Daguś bo sie zarumienie :cool3: :loveu: [quote name='Wyjątek']Co z tego, że nieruchawe?? Nie sa nudne tylko cudne!!! Bo Szpila piekniasta jest święte słowa :loveu: :lol: [quote name='Behemot'] Ta trzecia powieka u psów zawsze mnie przeraża Szpilce cuś z oka wycieka od steryli ma więcej spiochów czy to natural ;) nie wiedziałam czy jej wycierać czy pokazać Wam jak moja sucz śpi na prawde postawiłam na naturalizm :lol: [quote name='Agnes']debe do Ciebie to strach wchodzic raz na jakies czas, bo potem "trzeba" czytac kilkanascie stron ubranko smiechowe - prawie jak ubranko malego chirurga i widze, ze lekko jej peklo ubranko na bicepsie? aaaa to jednak nie tak fajnie miec sterydowego psa:eviltong: po pśie sterydowym to juz ani widu ani słychu chude to to moje małe jeszcze mniejsze niz zawsze :shake: ale juz niedługo ;) :multi: co przechodzi kołomnie w ciuchu chirurga kłaniam się jej i pytam czy podac trzymak :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Przykro mi to mówić ale są okropne :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przykro mi to mówic ale ciesze się :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Justa'] oh jak szpilka cieszy sie na Twój widok co tam słychać u Was? fafelek dochodzi do siebie? niestety nie mam czasu czytać za bardzo nauka :placz: maupa :eviltong: :evil_lol: falafel doszedł do siebie tylko szwy nie chca tego uczynic :placz: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']U Ciebie też WSZYŚCIUTKO przeczytałam :multi: Jak to się stało, że z córki kosmity i nimfomanki ze schizą wyrosło takie zdolne dziecię ??? Wdziewam liliowy berecik - i idę w miasto. Każda pora jest dobra... Dla babci :evil_lol: boshe jesteś ukochana ze wszyściutko czytnełas :loveu: no ja nie wiem jak to sie stało ta matka nimfomanka i ja taki talent :evil_lol: do twarzy Ci w lili ;) i nie tylko Tobie ;) [quote name='Pysia']Haniu :obrazic::obrazic: o ja mamcia nie obrażkaj :cool1: [quote name='PIKA']to do doopy :shake: czyjej :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'] moje zafaflunione szczęście z ropą w oku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy swoje własne ujęcia ropy :evil_lol: [quote name='evaxon']i dostane na dzien dziecka??:multi: :multi: :evil_lol: czesc:loveu: no jacha wnusiu ze dostaniesz na dzien dzecka sexy bieliźniarke :evil_lol: [quote name='Pysia']Dominika :) Mam dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia ;) Masz do mnie przyjechać i porobić moim paskudom śliczne sesje zdjęciowe :diabloti: kiedy :cool1: [quote name='PIKA']To nie bedzie sesja, ale niuforabunek :evil_lol: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Sis :) Ale Ty masz grzecnego piesa, tak pozuje do fotków, nawet nie mrugnie 3-cią powieką:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Możesz w połowie kwietnia ;) Będzie potrzebna pomoc w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I myślę ze babole z zazdrości że pomagasz by Cię wyklęły bo to fajna pomoc ;) Quote
Paula Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Kidy Szpilatron bedzie mogla bawic sie z pieskami? :cool3: Quote
Recommended Posts