Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :loveu::loveu::loveu:jak milutko spokojniutko Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nie dziwne że jest zła, pancia ją jajków pozbawiła :shake: A swoją drogą - na pewnym forum jedna użytkowniczka napisała coś takiego: Ja już nie moge znieść tego, że to jest robione! Sterylizacja i kastracja są okrutne, bo pozbawiają zwierzę 'pewnej' funkcji! W takim razie może zaczniemy kastrować ludzi w 'psi' sposób?? W końcu tylu jest bezdomnych, i w ogóle ludzie 6 mld! Zresztą, czemu tylko psy hodowlane mają być 'normalne'? No bo tak! Pies składa się z psa właściwego i wszystkich jego organów i funkcji! Gdy pozbawimy go jakiejś funkcji, przestaje być już psem, jest 'psopodobnym'! Gdybym ja swoją Zorę wysterylizowała, przez resztę życia nie mogłabym jej spojrzeć w oczy! Dręczyłoby mnie poczucie winy wobez mojej psiej przyjaciółki! Może dla was ważniejsze jest wasze dobro i wygoda, ale dla mnie liczą się psy i ich szczęście! TO JEST OKRUTNE I BARBARZYŃSKIE! Co myśmy zrobiły :( Moja sunia jest teraz psopodobna :placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć właścicele psopodobnych ;) bezjajecznych i bezjajnikowych Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 a ja się zgodze z tą laską....... moim zdaniem co TRZECI CZŁOWIEK POWINIEN BYC POZBAWIONY TYCH FUNKCJI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co drugiemu osobiscie wyrwałabym jaja lub jajniki :roll: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 boszzzzzzzzzz , przez was poczułam się fatalnie :evil_lol: bo mam psopodobnego , suczopodobną i kotopodobnego :evil_lol: :evil_lol: jestem okrutna ,wstrętna , obrzydliwa i egoistyczna - a przeież mogłam 2 razy w roku sucz uszczęśliwiać by została mamą i dwała kilkadziesiąt szczeniaków rocznie które z kolei przeszczęśliwe siedziały by w schroniskach , przywiązane w lesie ..... były głodne ,bite , poniewierane - jak mogłam pozbawić tyle istnień tych wspaniałości :( A Kano ? mógl by tyleset już razy sprawdzić się jako mężczyzna :evil_lol: i jeszcze jest tyle kotek do zapłodnienia :evil_lol: nie no ide się chyba pochlastać :evil_lol: Jak mogłam .................. Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 ale prosze Cie pochlastaj sie po macicy lub po lewym jajniku ja sie po prawym chlastam :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Vectra']boszzzzzzzzzz , przez was poczułam się fatalnie :evil_lol: bo mam psopodobnego , suczopodobną i kotopodobnego :evil_lol: :evil_lol: jestem okrutna ,wstrętna , obrzydliwa i egoistyczna - a przeież mogłam 2 razy w roku sucz uszczęśliwiać by została mamą i dwała kilkadziesiąt szczeniaków rocznie które z kolei przeszczęśliwe siedziały by w schroniskach , przywiązane w lesie ..... były głodne ,bite , poniewierane - jak mogłam pozbawić tyle istnień tych wspaniałości :( A Kano ? mógl by tyleset już razy sprawdzić się jako mężczyzna :evil_lol: i jeszcze jest tyle kotek do zapłodnienia :evil_lol: nie no ide się chyba pochlastać :evil_lol: Jak mogłam ..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak pochlastałaś się już:razz: [quote name='dbsst']ale prosze Cie pochlastaj sie po macicy lub po lewym jajniku ja sie po prawym chlastam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to sie ciesz że masz po czym:evil_lol: [quote name='dbsst']a ja się zgodze z tą laską....... moim zdaniem co TRZECI CZŁOWIEK POWINIEN BYC POZBAWIONY TYCH FUNKCJI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co drugiemu osobiscie wyrwałabym jaja lub jajniki :roll: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o rany ...ale by było potem cudnie i wspaniale jakby nam się świat lekko oczyścił:cool3: Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wogóle to na którym to forum takie faje rzeczy wypisują ?? ja się tam chętnie zaloguje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie moge się dziś pochlastać bo nie mam szarego mydła :( Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Vectra']Wogóle to na którym to forum takie faje rzeczy wypisują ?? ja się tam chętnie zaloguje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie moge się dziś pochlastać bo nie mam szarego mydła :(:cool3:oć mamcia cię przytulka:loveu: Quote
LAZY Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czesć pełnowartościowa suczko Szpileczko!!! Wiedziałam, ze wszystko się uda:multi: Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Szpileczki:p Proszę mi Szpilunie:loveu: ucałować i mocno wyściskać:p [quote name='dbsst']a ja się zgodze z tą laską....... moim zdaniem co TRZECI CZŁOWIEK POWINIEN BYC POZBAWIONY TYCH FUNKCJI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co drugiemu osobiscie wyrwałabym jaja lub jajniki :roll: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Vectra napisał(a):Wogóle to na którym to forum takie faje rzeczy wypisują ?? ja się tam chętnie zaloguje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:To nie na Wasze nerwy :diabloti: Nie te lata moje drogie :evil_lol::evil_lol: Cóż ja także żałuję, mogłabym miec tyle pieknych szczeniaków, jak już by mi się znudziły to przeciez mogłabym utopić - wszyscy tak robią. A po 3 latach moja suka padłaby na pysk, ale zginęłaby jako pies a nie psopodobny :shake: A tak w ogóle to jeśli z ludźmi jest tak samo jak z psami to w takim razie ja człowiekiem nie jestem, tylko człowiekopodobnym bo kilka lat temu wycięli mi wyrostek robaczkowy :placz::placz: Łaaaaa moge pochlastać się razem z Wami?? :placz::placz: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :cool3:Jesu Debe pochlastałaś sie już ....bo Figa se wycięła wyrostek:placz::placz: z nerwów:shake:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja tez chcę do Klubu bezjajecznych, bezmacicznych itp. psopodobnych, kotopodobnych... Ja sama osobiście tez mogę byc w Waszym Klubie, bo od kilku lat nie mampęcherzyka zółciowego (czy jak to sie nazywa). To co, przyjmiecie? pzdr. Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wchodzę i co się dowiaduję:crazyeye: Że mój pies, już niebawem będzie psopodobnym:-o :-o :evil_lol: Quote
Paula Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kochany pysio :buzi: [quote name='Vectra']boszzzzzzzzzz , przez was poczułam się fatalnie :evil_lol: bo mam psopodobnego , suczopodobną i kotopodobnego :evil_lol: :evil_lol: jestem okrutna ,wstrętna , obrzydliwa i egoistyczna - a przeież mogłam 2 razy w roku sucz uszczęśliwiać by została mamą i dwała kilkadziesiąt szczeniaków rocznie które z kolei przeszczęśliwe siedziały by w schroniskach , przywiązane w lesie ..... były głodne ,bite , poniewierane - jak mogłam pozbawić tyle istnień tych wspaniałości :( A Kano ? mógl by tyleset już razy sprawdzić się jako mężczyzna :evil_lol: i jeszcze jest tyle kotek do zapłodnienia :evil_lol: nie no ide się chyba pochlastać :evil_lol: Jak mogłam .................. Hahahaha :roflt: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czy macie jeszcze jakieś wolne miejsca w Klubie Psopodobnych:cool3: Bo ja bym się chciała zapisać :D. Moja ciocia ma kotopodobną kotkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Vectra']Wogóle to na którym to forum takie faje rzeczy wypisują ?? ja się tam chętnie zaloguje :evil_lol: nie moge się dziś pochlastać bo nie mam szarego mydła na forum pies prawdziwy.pl mój to w ogóle juz ani pies ani kot ani zwierz bo nie ma papierka wiec nie jest psem teraz nie ma sprzetu grajacego na uczuciaci innych psów więc tez nie jest psem MAM PODRÓBE Z POD IKEI (dla nie wtajemniczonych tam Szpilke znalazłam :cool1: ) zalogujesz się i co ZJEDZĄ CIE bonie masz mydła :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']oć mamcia cię przytulka ona nie ma mydła szarego chcesz broodasa tulkać :roll: :evil_lol: [quote name='LAZY']Czesć pełnowartościowa suczko Szpileczko!!! Wiedziałam, ze wszystko się uda:multi: czesc Lazy :loveu: Szpilka ma pełnowartościowe spojrzenie w kierunku smakołyków co zmierzaja w czyjaś paszcze hahahahhaha udało się tfu tfu dzis zebrało się toche ropki pod jedny swem ale wyglada wogóle bardzo ładnie zaraz foty zrobie :cool1: [quote name='DORRAG']Cześć Szpileczki Proszę mi Szpilunie ucałować i mocno wyściskać czessssssssssssssssssssssssssssć Fioneczki ;) ściskam i całuje ja non stop :roll: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']To nie na Wasze nerwy Nie te lata moje drogie czy to są jakieś żaluzje do naszych lat :evil_lol: Cóż ja także żałuję, mogłabym miec tyle pieknych szczeniaków, jak już by mi się znudziły to przeciez mogłabym utopić - wszyscy tak robią. A po 3 latach moja suka padłaby na pysk, ale zginęłaby jako pies a nie psopodobny :shake: ja to sobie topie co święta szczeniaka to taki polski piękny zwyczaj :angryy: A tak w ogóle to jeśli z ludźmi jest tak samo jak z psami to w takim razie ja człowiekiem nie jestem, tylko człowiekopodobnym bo kilka lat temu wycięli mi wyrostek robaczkowy :placz:Łaaaaa moge pochlastać się razem z Wami?? aaaaaaaaaaaaaaaa pseudoczłowiek :evil_lol: tylko pozostaje pytanie czy ty tym wyrostkiem ten teges :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Jesu Debe pochlastałaś sie już ....bo Figa se wycięła wyrostek z nerwów..... hahahahhahahaha to się ciachła w akcie desperacji :lol: [quote name='Asiaczek']Ja tez chcę do Klubu bezjajecznych, bezmacicznych itp. psopodobnych, kotopodobnych... Ja sama osobiście tez mogę byc w Waszym Klubie, bo od kilku lat nie mampęcherzyka zółciowego (czy jak to sie nazywa). To co, przyjmiecie? pzdr. hahahahaha i do Ciebie Asiu pytanie czy Ty ten teges tym żółciowym wiesz :cool3: [quote name='PIKA']Witam w Klubie Psopodobnych :evil_lol: Witam [quote name='madzia i medor']Wchodzę i co się dowiaduję Że mój pies, już niebawem będzie psopodobnym wpisowe pobieram do klubu :mad: :lol: [quote name='paula_z'] Kochany pysio Hahahaha :roflt: [quote name='bonita']Czy macie jeszcze jakieś wolne miejsca w Klubie Psopodobnych:cool3: Bo ja bym się chciała zapisać :D. Moja ciocia ma kotopodobną kotkę:evil_lol: o nie ma zapisów za ciocie osobiscie sobie cos ciachnij lub któremuś ze zwierzaków (naprzykład pazur :cool3: ) :evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='dbsst']o nie ma zapisów za ciocie osobiscie sobie cos ciachnij lub któremuś ze zwierzaków (naprzykład pazur :cool3: ) :evil_lol: Diki-ciachnięta i zaszyta łapa:cool3: , Merol- łapa szyta 8 szwów i USZY:cool3: Bono też pociachane jest: uszy, brzuch- wystarczy:cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='bonita']Diki-ciachnięta i zaszyta łapa:cool3: , Merol- łapa szyta 8 szwów i USZY:cool3: Bono też pociachane jest: uszy, brzuch- wystarczy:cool3: :evil_lol: plus do tego nasze rodzinne koneksjie ;) starczy :cool3: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No nie mam tego pęcherzyka (czy jak mu tam)... I dobrze mi się z tym żyje... Jem wszystko, chociaż po porze mi się odbija (a po kapuscie NIE!), nie czuje się upośledzona w najmniejszym stopniu. A moje pochlastane zwierzaki tez nie narzekają, maja apetyt, dokazuja, przychodzą do mnie pomiziac się lub ja je "siłowo" miziam i co...? Czu to tak źle...?! Może rzeczywiście warto potopic co roku kilka szczeniąt (basenka nie da rady urodzić więcej, jaka szkoda) i kociat (oj, tego to by sie rodzilo, a rodziło, bo mam kilka kotecek... Eh, skrajne opinie zawsze były do przedyskutowania... co najmniej do przedyskutowania... pzdr. Quote
PIKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dbsst napisał(a): ona nie ma mydła szarego chcesz broodasa tulkać :roll: :evil_lol: a co ma to tego wszystkiego mydlo? :crazyeye: I to szare ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts