dbsst Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Dzis bylam zrzucac z dbsst kilogramy swieta te sprawy, boshe jaka ta dbsst jest nieskoordynowana ;) siedzialam i patrzylam, az ozor mi sie zrobil ciezki takie beztalecie do pilki;) a z tylu tych pieknych okolicznosci przyrody lezy sobie pampers mialam na niego ochotke swiezynka ale niestety panciowe przykukaly jak sie skradam i doopa ;) Quote
dbsst Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 dbsst sie bawila pilka nie moglam na to patrzec podlecialam i.... i............... w nogi jak kon nie ;) dziki mustang mi mowcie hihi wzielam co moje niech sobie dziewczyna wsi nie robi 8) Quote
dbsst Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 a potem siedze i patrze a tam taaaki towar Gordon mniam jaki mial ogon jaaaa PUSCIL DO MNIE OOCZKO ;) Quote
dbsst Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 a teraz ja cos powiem jak Szpila myslala ze nikt nie widzi to sobie w nosie zaczela dlubac SWINKA ;) i tym tajnos agentos koncze dzisejsza relacje ze spaceru ;) Quote
Cola Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 buhahahahhaahahahahahahhahahahahahahah............ foty zajefajne wszyscy się uchachali :D Quote
malawaszka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 a teraz ja cos powiem jak Szpila myslala ze nikt nie widzi to sobie w nosie zaczela dlubac SWINKA ;) :roflt: buuuahahahah nie mogę :lol: Quote
ajka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 ja? ja bych się miała śmiać ze Śpileczki? Toż ja poważnie mówię,że ona cudniasta jest. I chyba psa z takim talentem mimicznym jeszcze nie widziałam. :lol: Quote
anetta Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Ja normalnie tu wykorkuje :roflt: :lol: :lol: :lol: A Szpila bawila sie w doktora i zrobila prepanacje czaszki :evilbat: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/3/9/5/4061221_d.jpg :roflt: Quote
gośku. Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Ale dobre zdjecia!!! Dawajcie historyjki zdjeciowe!! Quote
Weron_ciau Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Jestem ciekawa kto ją nauczył tego dłubania w nosie :evilbat: 8) CO?? Quote
ajka Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 i............... w nogi jak kon nie ;) dziki mustang mi mowcie hihi Widać że Szpila wzorem sławnych aktorek bywa na siłowni, na tej fotce widać każdy mięsień. Jestem pod wrażeniem :D Quote
dbsst Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 :oops: :oops: dziekujemy ze Szpila za te slowa zachety ;) do dalszego obnazania sie ;) ajka to zdjecie to fotomontaz tak naprawde Szpila tluszczem obcieka ale nie wtawie takiej foty bo mnie dgm zje hihih ;) ;) dziekuje za motywacje :D Quote
ajka Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Nieee, to ja już cholipa nie wiem nic, dbsst mnie wkręca, jaki fotomontaż, te łapki to są kopytka? Zgłupiałam :-? :lol: :o :) Quote
malawaszka Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Nieee, to ja już cholipa nie wiem nic, dbsst mnie wkręca, jaki fotomontaż, te łapki to są kopytka?Zgłupiałam :-? :lol: :o :) :roflt: Quote
dbsst Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 haha ajka jakby tak sie przyjzec to jak kopytaka wygladaja te szpilkowe kulasy ;) Quote
ajka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Ewolucja mojego stanu wiedzy rozwijała się następująco: 1.Na focie jest Szpila,która wygląda jak mustang i ma ładne mięśnie 2. Dowiedziałam się,że postac,którą brałam za Szpilkę jest tylko po części Sziplką i część ciałka dokleili jej pańciowie. 3. Mój proces edykacyjny rozbawił Malawaszkę 4.Mój obecny stan wiedzy: a) To jest cała Szpilka,która udaje konika b) To nie jest cała Szpilka tylko jej część, a jej pańciowie chcą,żeby udawała konika c) Szpilka nie zdaje sobie sprawy,że jej pani udaje konika i rży ze mnie przed komputerem a wtóruje jej Malawaszka Konkluzje: 1. Zacząc rżeć jak konik i nie doprowadzać się do stanu emocjonalnego spokrewnionego z paranoją. Quote
anetta Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 ahhaaha Ajka :cunao: ale to chyba nie przez rzucenie papierochow to wszytsko :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 Ewolucja mojego stanu wiedzy rozwijała się następująco:1.Na focie jest Szpila,która wygląda jak mustang i ma ładne mięśnie 2. Dowiedziałam się,że postac,którą brałam za Szpilkę jest tylko po części Sziplką i część ciałka dokleili jej pańciowie. 3. Mój proces edykacyjny rozbawił Malawaszkę 4.Mój obecny stan wiedzy: a) To jest cała Szpilka,która udaje konika b) To nie jest cała Szpilka tylko jej część, a jej pańciowie chcą,żeby udawała konika c) Szpilka nie zdaje sobie sprawy,że jej pani udaje konika i rży ze mnie przed komputerem a wtóruje jej Malawaszka Konkluzje: 1. Zacząc rżeć jak konik i nie doprowadzać się do stanu emocjonalnego spokrewnionego z paranoją. hahaha faktycznie rze jak kon i zanosze sie jak prosiaczek ;) hahah to Szpilka :D przyznam sie nie chce zebys miala problemy emocjonalne ;) ale zdjecie wyglada jak fotomontaz co zlego to nie ja to Szpila Ajka :buzi: usmialam sie do lez Quote
mrowka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 :hmmmm: :niewiem: ja juz nic nie rozumiem :lol: Ale jedno wiem ze swietne zdjecie 8) Quote
dbsst Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 haha mrowka ja tez zaczynam nierozumiec ;) Quote
dbsst Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 gralam FALKORA w niekonczacej sie opowiesci ;) a po godzinach robie za lisa ;) Quote
Rybka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Super fotastki :D dawno jej nie ogladalam :( . Szczegolnie ta jak tak slodko spi niby aniolek :evilbat: Quote
dbsst Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 haha no nie :angel: taki z niej ze hoho ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 zjem cie zjem cie obedre cie ze skorki ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 ajka a to dla Ciebie tylko nie wiem czy widac cos niecos ;) slyszalam ze lubisz muskularne dziewczyny ;) jak ja koffam pilki Quote
Recommended Posts