Paula Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'][SIZE=2]A to zdjęcie zachwyciło mnie na maksa!!! No bo to Maks :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='paula_z']No bo to Maks :evil_lol: No patrz, jak trafiłam! :lol: Nominować je do konkursu styczniowego! Go, go, go! :-) Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witaj Debe :multi: :multi: :multi: Mizianki dla Szpili :loveu: Quote
Pysia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Koleżanko canonierko :) Jak juz będę miała tego Canona to powiesz mi jak się nim robi fotki :p Bo ja nie mam zamiaru czytać tysiąca stron instrukcji ;) Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ja nie wiem ktore zacytowac :shake: no po prostu nie mam pojecia :cool1: Jedna fota lepsza od drugiej :lol::lol: :roflt: http://images4.fotosik.pl/290/791966d1b1114164.jpg Quote
Ka-ka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='dbsst'] taaaaaaaaaaaak Preston pasjami tęskni pewnie :evil_lol: tak myślałam ze ciemne ale krótkie :crazyeye: :crazyeye: umieram z ciekawości:multi: no niewątpliwie się moczy :evil_lol: ale to chyba dużo piffka wypił, albo cóś :roll: pewnie Stefanowi u Magi podpijał :razz: a co do Prestona...NO WIESZ !!!! nie powiem mu, bo sie jeszcze popłacze...on ostatnio taki uczuciowy się zrobił..... WSTYDŹ SIĘ, O, Niedobra !!! a wstawię coś za parę (-naście..) dni do galerii, to zobaczysz, co sobie ciotka Ka-ka na łbie zrobiła....hihi...miałam już włosy, bez paru centymetrów, do pasa.....a teraz kitki mi się nie opłaca łapać, bo i tak 70% wyłazi :mad: :evil_lol: P.S. SZUUUUPEEEEER :multi: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no musowo wpandnę .....ale chyba w wakacje:cool3: [quote name='Vectra']we wiosne miałąś wpaść :mad: obiecałaś:placz: właśnie migantko a w we wakacje powiesz ze miałas wpaść na zime :placz:a [quote name='Behemot'] Sonia podczas łapania piłki czy frisbee też robi nieprawdobne pozy, ale mi rzadko udaje się uchwycić coś fajnego :placz: dbsst, no proooooszę Cię, proooooszę..... naucz mnie tak..... :oops: ...i kup mi taki genialny aparat :cool3: [SIZE=2]A to zdjęcie zachwyciło mnie na maksa!!! Ten pies wygląda jak posążek z brązu! :crazyeye: :loveu: z kupnem będzie poroblem chyba ze wczesniej kupisz mi taki fajniusi obiektywik (tańszy niż aparrat :evil_lol: ) który sobie wykukałam :loveu: a co nauki to ja sama nic nie umiem :oops: [quote name='bonita'] Śliczni szaleńcy :) niiiiooooooooom:loveu: [quote name='Kate I Luka']Witaj Debe :multi: Mizianki dla Szpili hihihi hej oki wymiziam ja po falafelkach całowelkach :loveu: [quote name='anetta']Ja nie wiem ktore zacytowac :shake: no po prostu nie mam pojecia :cool1: Jedna fota lepsza od drugiej :roflt: http://images4.fotosik.pl/290/791966d1b1114164.jpg czeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc :multi: czesc :loveu: dzięki:loveu: [quote name='evaxon']czesc:multi: czesc wariatka ;) Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Pysia']Koleżanko canonierko :) Jak juz będę miała tego Canona to powiesz mi jak się nim robi fotki :p Bo ja nie mam zamiaru czytać tysiąca stron instrukcji ;) na szczesci w canonie jest tylk pół tysia stron do przewertowania :evil_lol: ale juz Ci moge powiedzieć po prawej stronie jest taki srebrny guziczek jak go naciśniesz to zrobisz zdjęcie a jak zdejmiesz osłonke z obiektywu to bedziesz miała zdjęcie w kolorze :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ka-ka'] a wstawię coś za parę (-naście..) dni do galerii, to zobaczysz, co sobie ciotka Ka-ka na łbie zrobiła....hihi...miałam już włosy, bez paru centymetrów, do pasa.....a teraz kitki mi się nie opłaca łapać, bo i tak 70% wyłazi :mad: :evil_lol: P.S. SZUUUUPEEEEER :multi: dzi wstawiaj te foty juz dziś najlepiej :loveu: ale uschne(przyda mi sie w sumie troche schudnąć) z ciekawości :loveu: ps dzięki [quote name='Patka']boskie wogłe same superowe fotki :loveu: dziękuje Pateczko :buzi: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 a oto sprawca wielkiej radości galopada baaardzo dłgie tylne łapy :roll: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 musze to powiedzieć Maksio jest moja miłościa od pierwszego spotkania ale teraz to ja go poprostu juz nadkocham :loveu: jest tak zajebisty ze szkoda słów trzeba go osobiscie poznać :loveu: iiiiiiiiii i pies mojego dyrektora :D Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Vectra']we wiosne miałąś wpaść :mad: obiecałaś :placz: :placz: :placz::cool3:na wiosne nie mam wakacji:shake: No ja bardzo chciałabym przyjechać ....ale miałam z Debe mieszkać w namiocie na Polach a teraz jak tam rozkopują to nie wiem gdzie namiota rozstawić :razz: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:na wiosne nie mam wakacji:shake: No ja bardzo chciałabym przyjechać ....ale miałam z Debe mieszkać w namiocie na Polach a teraz jak tam rozkopują to nie wiem gdzie namiota rozstawić :razz: teraz to sie w moim ogrodzie dzikim rozstawi namiot w nim się chyb azmieści najwyżej nogo za siatke beda nam wystawać :evil_lol: Quote
Paula Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dbsst napisał(a):musze to powiedzieć Maksio jest moja miłościa od pierwszego spotkania ale teraz to ja go poprostu juz nadkocham :loveu: jest tak zajebisty ze szkoda słów trzeba go osobiscie poznać :loveu: :loveu: Hehe, a ja rozplywam sie w zachwytach nad Szpilka :loveu: Zabieram kilka fotek do siebie :lol: Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='dbsst']a oto sprawca wielkiej radości :mdleje: zakochalam sie Quote
Agga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dbsst napisała: hahhaha wiesz w ramach oszczedości karmie ją goomą a ona mi talerze z tego tworzy i tak naprawde to jesteśmy producentami doooptalerzy czyli zimowych doopniaków NO tak nie ma jak wprowadzenie oszczędności. Zdjęcia są super. Quote
Maga100 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Pysia']Jedno wiem że tak czy siak będę miała aparat :p Jak nie teraz to za rok albo dwa ;) albo za trzy, albo za cztery, albo za czterdzieści :evil_lol: :evil_lol: PS choć z trudem, ale musze to powiedzieć, że zdjecia boskie :cool1: Quote
malawaszka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a ja toffam i Maxia i Szpilke :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 i ostatnia fota na dobranoc mój szpilokop :cool3: na duzym zdjęciu widac każdy mięsieniek:loveu: Waszka my też Cie toffamy :loveu: Maga:-o dziex :roll: :evil_lol: :-o Agga dzięki Evaxon w doopotalerzu sie zakochałaś :evil_lol: Paula a bierz ;) jutro poczytam cos mi o psie pisała :mad: :evil_lol: branoc Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='dbsst']teraz to sie w moim ogrodzie dzikim rozstawi namiot w nim się chyb azmieści najwyżej nogo za siatke beda nam wystawać :evil_lol::multi::multi::multi:hurrrra mamy miejscówkę Quote
Jupi Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ale szczęśliwy pies:loveu: świetne fotki!!!!:lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć dbsst! Powtórzę się- cud fotki! Quote
Recommended Posts