Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Koleżanko canonierko :) Jak juz będę miała tego Canona to powiesz mi jak się nim robi fotki :p Bo ja nie mam zamiaru czytać tysiąca stron instrukcji ;)

Posted

[quote name='dbsst']

taaaaaaaaaaaak Preston pasjami tęskni pewnie :evil_lol:
tak myślałam ze ciemne ale krótkie :crazyeye: :crazyeye:
umieram z ciekawości:multi:

no niewątpliwie się moczy :evil_lol: ale to chyba dużo piffka wypił, albo cóś :roll: pewnie Stefanowi u Magi podpijał :razz:

a co do Prestona...NO WIESZ !!!! nie powiem mu, bo sie jeszcze popłacze...on ostatnio taki uczuciowy się zrobił..... WSTYDŹ SIĘ, O, Niedobra !!!

a wstawię coś za parę (-naście..) dni do galerii, to zobaczysz, co sobie ciotka Ka-ka na łbie zrobiła....hihi...miałam już włosy, bez paru centymetrów, do pasa.....a teraz kitki mi się nie opłaca łapać, bo i tak 70% wyłazi :mad: :evil_lol:

P.S.

SZUUUUPEEEEER :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no musowo wpandnę .....ale chyba w wakacje:cool3:

[quote name='Vectra']we wiosne miałąś wpaść :mad: obiecałaś:placz:

właśnie migantko a w we wakacje powiesz ze miałas wpaść na zime :placz:a

[quote name='Behemot']

Sonia podczas łapania piłki czy frisbee też robi nieprawdobne pozy, ale mi rzadko udaje się uchwycić coś fajnego :placz: dbsst, no proooooszę Cię, proooooszę..... naucz mnie tak..... :oops:

...i kup mi taki genialny aparat :cool3:

[SIZE=2]A to zdjęcie zachwyciło mnie na maksa!!!

Ten pies wygląda jak posążek z brązu! :crazyeye: :loveu:

z kupnem będzie poroblem chyba ze wczesniej kupisz mi taki fajniusi obiektywik (tańszy niż aparrat :evil_lol: ) który sobie wykukałam :loveu:

a co nauki to ja sama nic nie umiem :oops:

[quote name='bonita']

Śliczni szaleńcy :)

niiiiooooooooom:loveu:

[quote name='Kate I Luka']Witaj Debe :multi:
Mizianki dla Szpili
hihihi hej oki wymiziam ja po falafelkach całowelkach :loveu:

[quote name='anetta']Ja nie wiem ktore zacytowac :shake: no po prostu nie mam pojecia :cool1: Jedna fota lepsza od drugiej

:roflt:
http://images4.fotosik.pl/290/791966d1b1114164.jpg

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc :multi: czesc :loveu: dzięki:loveu:

[quote name='evaxon']czesc:multi:
czesc wariatka ;)

Posted

[quote name='Pysia']Koleżanko canonierko :) Jak juz będę miała tego Canona to powiesz mi jak się nim robi fotki :p Bo ja nie mam zamiaru czytać tysiąca stron instrukcji ;)
na szczesci w canonie jest tylk pół tysia stron do przewertowania :evil_lol:
ale juz Ci moge powiedzieć po prawej stronie jest taki srebrny guziczek jak go naciśniesz to zrobisz zdjęcie a jak zdejmiesz osłonke z obiektywu to bedziesz miała zdjęcie w kolorze :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Ka-ka']
a wstawię coś za parę (-naście..) dni do galerii, to zobaczysz, co sobie ciotka Ka-ka na łbie zrobiła....hihi...miałam już włosy, bez paru centymetrów, do pasa.....a teraz kitki mi się nie opłaca łapać, bo i tak 70% wyłazi :mad: :evil_lol:

P.S.

SZUUUUPEEEEER :multi:
dzi wstawiaj te foty juz dziś najlepiej :loveu: ale uschne(przyda mi sie w sumie troche schudnąć) z ciekawości :loveu:
ps
dzięki

[quote name='Patka']boskie

wogłe same superowe fotki :loveu:

dziękuje Pateczko :buzi:

Posted

musze to powiedzieć Maksio jest moja miłościa od pierwszego spotkania ale teraz to ja go poprostu juz nadkocham :loveu: jest tak zajebisty ze szkoda słów trzeba go osobiscie poznać :loveu:

iiiiiiiiii

i pies mojego dyrektora :D

Posted

[quote name='Vectra']we wiosne miałąś wpaść :mad: obiecałaś :placz: :placz: :placz::cool3:na wiosne nie mam wakacji:shake:

No ja bardzo chciałabym przyjechać ....ale miałam z Debe mieszkać w namiocie na Polach a teraz jak tam rozkopują to nie wiem gdzie namiota rozstawić :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:na wiosne nie mam wakacji:shake:

No ja bardzo chciałabym przyjechać ....ale miałam z Debe mieszkać w namiocie na Polach a teraz jak tam rozkopują to nie wiem gdzie namiota rozstawić :razz:

teraz to sie w moim ogrodzie dzikim rozstawi

namiot w nim się chyb azmieści najwyżej nogo za siatke beda nam wystawać :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
musze to powiedzieć Maksio jest moja miłościa od pierwszego spotkania ale teraz to ja go poprostu juz nadkocham :loveu: jest tak zajebisty ze szkoda słów trzeba go osobiscie poznać :loveu:

:loveu: Hehe, a ja rozplywam sie w zachwytach nad Szpilka :loveu: Zabieram kilka fotek do siebie :lol:

Posted

dbsst napisała:

hahhaha
wiesz w ramach oszczedości karmie ją goomą a ona mi talerze z tego tworzy i tak naprawde to jesteśmy producentami doooptalerzy czyli zimowych doopniaków

NO tak nie ma jak wprowadzenie oszczędności. Zdjęcia są super.

Posted

[quote name='Pysia']Jedno wiem że tak czy siak będę miała aparat :p Jak nie teraz to za rok albo dwa ;)

albo za trzy, albo za cztery, albo za czterdzieści :evil_lol: :evil_lol:

PS choć z trudem, ale musze to powiedzieć, że zdjecia boskie :cool1:

Posted

i ostatnia fota na dobranoc

mój szpilokop :cool3: na duzym zdjęciu widac każdy mięsieniek:loveu:

Waszka my też Cie toffamy :loveu:

Maga:-o dziex :roll: :evil_lol: :-o
Agga dzięki
Evaxon w doopotalerzu sie zakochałaś :evil_lol:
Paula a bierz ;) jutro poczytam cos mi o psie pisała :mad: :evil_lol:

branoc

Posted

[quote name='dbsst']teraz to sie w moim ogrodzie dzikim rozstawi

namiot w nim się chyb azmieści najwyżej nogo za siatke beda nam wystawać :evil_lol::multi::multi::multi:hurrrra mamy miejscówkę