Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dominisiu, kochanie - fotecek nie dałaś, dzionek piękniusi był taki ..
Nio co się z Toba dzieje, NIO CO ???
Hejki i papatki :cool3:

dopiero wróciłam :roll: :placz:

Ty też chorujesz śakaś takaś podejrzanie miła jesteś :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='agabass']debe może otworzysz stołówkę dla wygłodniałych dogomaniaków :evil_lol:

to jest MYŚL tylko nie wiem czy fotami sie naszamią :evil_lol:

[quote name='Agnes']:crazyeye:debe ty powinnaa robic zdjecia do ksiazek kucharskich! Jak sie popatrzy na te zdjecia...slinka normalnie cieknie!!:lol::eviltong:Pomijam to co na nich jest, ale same zdjecia sprawiaja, ze chce sie zjesc ich "zawartosc":eviltong:

:oops: :oops: dziękuje Agnes
jakoś lubie focić żarełko mniej tuczy ;) :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Doberek...
Debe, a co dziś serwujesz? Głodna jestem, to się choć napatrzyć na jakieś pyszności daj...

nie chceiało mi się robić zdjecia szynce z rodzynkami pieczonej i odrobiną zurawiny to dziś mam na obiad :cool1:

[quote name='evaxon']nooo gdzie obiadek glodna jestem :sabber:
jezyk juz gotowy do liznania monitorka :razz:

:evil_lol:
[quote name='PIKA']Debe a Ty gdzie? :-(

przejadlaś się? :evil_lol:

tu
przećwiczyłam sie :roll:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Nugatowa to jest mysl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nie moge trafic do Twojej galerii :roll:

wczorajsze słoneczne Szpilki :evil_lol:

hm usto ala Masio :evil_lol:

Posted

A ja sobie dzisiaj w sklepie trzymałam Canona EOSa 400D w ręce i patrzyłam wymownym wzrokiem na TZta mówiąc najczulszym głosem jakim potrafię że za dwa dni będzie 20 lat jak jestem jego najwierniejszą, najwspanialszą i najukochańszą młodą piękną żoną :p I teraz czekam.....

Posted

Pysia napisał(a):
A ja sobie dzisiaj w sklepie trzymałam Canona EOSa 400D w ręce i patrzyłam wymownym wzrokiem na TZta mówiąc najczulszym głosem jakim potrafię że za dwa dni będzie 20 lat jak jestem jego najwierniejszą, najwspanialszą i najukochańszą młodą piękną żoną :p I teraz czekam.....

:kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Pysia napisał(a):

:evil_lol: i pewnie da ci bukiet kwiatow i zaprosi na kolacje:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

AAAAAAAAAAAAAAAAA serniczka to bym pożarła nooo :eviltong:

strzała żarłoki :eviltong:

a prosze częstuj sie ;)

[quote name='Nugatowa']Debe uczy śpilkę łapać naleśniki :razz: :razz: do nowej restauracji :eviltong:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20577&highlight=Nugat (porosly ją pajęczyny )

hahahhha

jak tylko znajde chwile czyli jutro ;) odwiedze Was :cool3:

[quote name='Pysia']A ja sobie dzisiaj w sklepie trzymałam Canona EOSa 400D w ręce i patrzyłam wymownym wzrokiem na TZta mówiąc najczulszym głosem jakim potrafię że za dwa dni będzie 20 lat jak jestem jego najwierniejszą, najwspanialszą i najukochańszą młodą piękną żoną :p I teraz czekam.....

łał szał pał i świst p.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

trzymam kciuki tak serio serio :multi:
[quote name='Behemot']Usta a'la Angelina Jolie :evil_lol:

hahahhahaha coś w tym jest ;)

[quote name='evaxon']:evil_lol: i pewnie da ci bukiet kwiatow i zaprosi na kolacje:evil_lol:

hahhaa załośliwa

i powie Ci jesteś taka M.A.G.A i do tego taka bezinteresowna jest Twa miłość możesz jutro wyparc mi gacie bo nie mam juz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

spadam spać ciao

Posted

no, Co powiem....miło tu wpadać co jakiś czas (bo wpadam, tylko po cichutku :oops: ) i patrzeć, jak się rozwijasz w dziedzinie foto....ecchhh.....

ale na okres ostrej diety w ferie..nie wchodzę do Twojej galerii....skrętu kiszek na widok tych pyszności można z głodu dostać :mad: to nieludzkie...moja sąsiadka nie przynosi takich serniczków, ani pasztecików :placz:

Posted

[quote name='dbsst']Nugatowa to jest mysl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nie moge trafic do Twojej galerii :roll:

wczorajsze słoneczne Szpilki :evil_lol:

hm usto ala Masio :evil_lol:

ale szalony szcęśliwy Szpilatron super fotki

Posted

A ja sobie dzisiaj w sklepie trzymałam Canona EOSa 400D w ręce i patrzyłam wymownym wzrokiem na TZta mówiąc najczulszym głosem jakim potrafię że za dwa dni będzie 20 lat jak jestem jego najwierniejszą, najwspanialszą i najukochańszą młodą piękną żoną :p I teraz czekam....
Pysiu oj chcialabym żeby to tak u mnie działało :lol:

co za radość!!!

Posted

[quote name='Ka-ka']
no, Co powiem....miło tu wpadać co jakiś czas (bo wpadam, tylko po cichutku :oops: ) i patrzeć, jak się rozwijasz w dziedzinie foto....ecchhh.....

ale na okres ostrej diety w ferie..nie wchodzę do Twojej galerii....skrętu kiszek na widok tych pyszności można z głodu dostać :mad: to nieludzkie...moja sąsiadka nie przynosi takich serniczków, ani pasztecików :placz:

CZESC KOPE LAT :multi: :multi: :multi: :multi:

bardzo się ciesze, że nas odwiedzasz :multi: :multi:
co do foto dziedziny to dzięki ale uważam, że przesadzasz poprostu słonce było i pies się wystawiał :oops:

co do smaków to tylko tak wyglada wcale jakoś rewelacyjnie smaczne nie jest :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='agabass']ale szalony szcęśliwy Szpilatron super fotki
nio szczescie to ma wielkie jak moze biegac :loveu:
dzięki

[quote name='Patka']Pysiu oj chcialabym żeby to tak u mnie działało :lol:

co za radość!!!

tez bym chciała zeby u mnie się tak działo :cool1:

ta mina wynagradza mi wszystkie trudy jakie w życiu podejmuje zeby dogodzic psu :cool1:

[quote name='Kate I Luka']bajerancka minka zdziwnionej Szpili :cool3:

a na temat tej miny nie powiem nic bo mam do niej słabośc :lol:

[quote name='Iza i Avanti']Doberek :)

berek :cool1:

Posted

no to szpilofoty i maksio foty ide teraz :cool3:

nie rasowy bokser ale za to rasowy QROOLIK:evil_lol:

pit w przestworzach :lol:

i dance-pit :lol:

Posted

[quote name='Pysia']A ja sobie dzisiaj w sklepie trzymałam Canona EOSa 400D w ręce i patrzyłam wymownym wzrokiem na TZta mówiąc najczulszym głosem jakim potrafię że za dwa dni będzie 20 lat jak jestem jego najwierniejszą, najwspanialszą i najukochańszą młodą piękną żoną :p I teraz czekam.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie że Pysia potrafi tak czarować

[quote name='Behemot']Usta a'la Angelina Jolie :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Patka']Pysiu oj chcialabym żeby to tak u mnie działało :lol:

co za radość!!!

no mus Patuś ze 20 lat poczekać;)

[quote name='dbsst']no to szpilofoty i maksio foty ide teraz :cool3:

nie rasowy bokser ale za to rasowy QROOLIK:evil_lol:

pit w przestworzach :lol:

i dance-pit :lol:

:loveu::loveu::loveu:psiękne foty królicze boxiowate szpilkowate i pitowate

Posted

apropo pita morderczego krwawj bestii Maksa jego bezwzględna właścicielka gangsterka z powołania proszona jest mile i czule przez mą skromną osobe o przekopiowanie sobie zdjeć własnomyszkowo. Ja pani galerii znaleźć nie mogę a zaraz bede spadac :cool1:

Alu w imieniu nie mordercy Szpilki i jak widac na załączonyc obrazkach strasznie krwawego Maksa:evil_lol: oraz moim dziękujemy:loveu:

prosze ociekajacy krwią i buchający agresją Max :evil_lol:

diabeł :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
własnie się zastanawiałam którą fotę zacytować ....a ta sama mi pod ślepka podlazła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bowska
zacytowałam ....własnomyszkowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
on sobie jajki myje :crazyeye: :loveu: :loveu: Debeściara debeściarskie fotki masz :loveu: :loveu: boooskie są,jaki to ty masz wkońcu ten aparaciq??Nikona? :oops: :p