Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a):wyżywamy się na niej :diabloti: :eviltong: :p :evil_lol: :evil_lol: Nie zgadzam się na to!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a): 1 zazdroszcze :shake: :-( 2. nie mam odwagi :razz: 3. jak zawsze miła do rany przyłóż i w ogóle :mad: :evil_lol: 1. dzisiaj już leje :cool1: 2. GŁUPIA!!!!!! :angryy: 3. dzięki mnie nigdy nie spoczniesz na laurach :p PIKA napisał(a):A co Wy takie zdzwione? :roll: Niby pies gdzie ma mieć ucho? :roll: Na doopie? :evil_lol: buhhahahahahaha! :lol: :lol: Quote
AgaiPhara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 czołem Szpileczki! ile razy goszczę u Was w galerii, nie daję rady zostawić śladu.. ze śmiechu ;) Uwielbiam Wasze zdjęcia i ich opisy :evil_lol: (te Gości również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 PIKA napisał(a):1.i chyba tylko pomacać :roll: Bo nie mam lampy :roll: Chyba, ze też znajde, bo pamiętam że była :evil_lol: 2. Aaaa znalazlam jeszcze w domu Smiene :evil_lol: 1. no pomacac pomacac :D 2. wow i ją też chce pomacać :loveu: Agga napisał(a):Nie zgadzam się na to!!!!!!!!!! hahhaha za późno :evil_lol: Maga100 napisał(a):1. dzisiaj już leje :cool1: 2. GŁUPIA!!!!!! :angryy: 3. dzięki mnie nigdy nie spoczniesz na laurach :p 1. u nas tez leje a ja zaraz do pracy mam wyjśc :placz: 2. wstawiam na Twoja odpowiedzialność :evil_lol: 3. mmmmmmmm ile ja tobie zawdzięczam :loveu: :evil_lol: robiłam sobie zdjęcia bawiących sie psów......bijcie :cool1: :razz: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 AgaiPhara napisał(a):czołem Szpileczki! ile razy goszczę u Was w galerii, nie daję rady zostawić śladu.. ze śmiechu ;) Uwielbiam Wasze zdjęcia i ich opisy :evil_lol: (te Gości również :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) HEJ :multi: :multi: :multi: jak miło Cie goscic :D ile miłych słów :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 szpilunia jest nie samowita a te jej pozy do fotek :D:D:D jak ona to zrobila hehehe Quote
AgaiPhara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a): bijcie :cool1: :razz: ...brawa za złapanie takiego momentu :evil_lol: Pewnie gdzieś tam blisko jej pyska jest piłka? Quote
baskomaniak Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a): [SIZE="4"]SZPIL-PUP-UP :megagrin: :megagrin: :megagrin: Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 bosze Dominika jak możesz pozwalać Szpilce na takie niebezpieczne wygibasy??????? :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cudna kicia :loveu: :-o Jaka akrobatka :razz: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:debe przyjedź do sis to dam co pomacać analogową Praktice , Zenitha i Smjenkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bosz ....nie żyjesz:mad:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ale ta Szpila gibka wygibaśna dziewczyna rewelka ja wymiękam Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a):1. u nas tez leje a ja zaraz do pracy mam wyjśc :placz: to czego w weekendy pracujesz? :shake: Tak to przyjechałabys pomóc w porządkach okołoohydkowych, sam czysty relaks :p malawaszka napisał(a):bosze Dominika jak możesz pozwalać Szpilce na takie niebezpieczne wygibasy??????? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam cię, wysublimowana Waszko :evil_lol: :evil_lol: żałujcie, że nie widziałyście tego na żywo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo Szpilka po prostu.... potknęła się :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No to ja Wam powiem że mój tata ma w domu powojenne analogowe lustrzanki :diabloti: Ponoć sprawne :crazyeye: Nawet chce mi je dać.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja to bym nie wiedziała, co z nimi zrobić...:oops: Na takie prezenty to chyba trzeba pawdziwego konesera... Pzdr. Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):Bo Szpilka po prostu.... potknęła się :lol: :lol: No ja nie wiem czy tak po prostu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Naprawde nie było nikogo, kto by jej w tym pomógł...?!?!?!:evil_lol: Dla potrzeb fotografa??? Pzdr. Quote
olcha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dbsst napisał(a):i specjalnie dla MAGI fota kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dłuuugo się przyglądam i widzę oczy....a reszta kota gdzie? Bo tak od patrzenia długo w jeden punkt mi wyszło, że kot zwisa zza kaloryfera :hmmmm: dbsst napisał(a):robiłam sobie zdjęcia bawiących sie psów......bijcie :cool1: :razz: Buahahahaha uuuu jak to Marysia zobaczy :evil_lol: Świetne zdjęcie! Na konkurs z nim! Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 basiulka22tychy napisał(a):szpilunia jest nie samowita a te jej pozy do fotek :D:D:D jak ona to zrobila hehehe daje z siebie wszystko :evil_lol: AgaiPhara napisał(a):...brawa za złapanie takiego momentu :evil_lol: Pewnie gdzieś tam blisko jej pyska jest piłka? piłki nie było w cale wtedy w ogródku ani nigdzie tak jak mówi Mag aona sie potkneła dokładnie nie wiem jak było bo byłam zajęta ustawianiem parametrów :evil_lol: baskomaniak napisał(a):SZPIL-PUP-UP :megagrin: :megagrin: :megagrin: Pozdrawiam :rolf: :rolf: :rolf: Miło Pana gościć Panie z Brodą :cool1: malawaszka napisał(a):bosze Dominika jak możesz pozwalać Szpilce na takie niebezpieczne wygibasy??????? :diabloti: :evil_lol: paula_z napisał(a): Cudna kicia :loveu: :-o Jaka akrobatka :razz: super kotka :loveu: :loveu: :loveu: hehheh ewiesz to Szpila :cool1: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):debe przyjedź do sis to dam co pomacać analogową Praktice , Zenitha i Smjenkę bosz ....nie żyjesz:mad:... nie zabijaj mnie tak odrazu bejzbolem :evil_lol: jaaaaa Cie kocham za te aparaty :loveu: agabass napisał(a):ale ta Szpila gibka wygibaśna dziewczyna rewelka ja wymiękam hehehhe na joge chodzi :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Szpilatka-akrobatka!!! Pzdr. raczeej Szpilka - psychopatka :cool1: :evil_lol: Maga100 napisał(a):to czego w weekendy pracujesz? Tak to przyjechałabys pomóc w porządkach okołoohydkowych, sam czysty relaks :evil_lol: żałujcie, że nie widziałyście tego na żywo :lol: Bo Szpilka po prostu.... potknęła się :lol: nie dośc ze pracuje weekend to poszłam jeszcze dziś na ćwiczenia i nie miałam siły wrócić z nich do domu :eviltong: a do ohydka z checia ale na relaks przy kominku a nie na relaks przy kontenerze :evil_lol: żałujcie :roll: ja mialam pełne gacie strachu :cool1: Pysia napisał(a):No to ja Wam powiem że mój tata ma w domu powojenne analogowe lustrzanki Ponoć sprawne :crazyeye: Nawet chce mi je dać..... Pysia czy Twój Tato nie chciał by mnie adoptować :cool1: ewentualnie Ty jak weźmiesz lustrzanki:loveu: off corse :cool1: :razz: :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ja to bym nie wiedziała, co z nimi zrobić...:oops: Na takie prezenty to chyba trzeba pawdziwego konesera... Pzdr. ja tez bym nie wiedziała :cool1: ale bym się naumiała :cool1: :multi: paula_z napisał(a):No ja nie wiem czy tak po prostu :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Naprawde nie było nikogo, kto by jej w tym pomógł...?!?!?!Dla potrzeb fotografa??? Pzdr. był Leon :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a): Szpila- doopalina! Cześć Dbsst! :lol: czesc Iza (to ta Iza co ze Szpili się nabija :lol: ) Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 olcha napisał(a):1.Dłuuugo się przyglądam i widzę oczy....a reszta kota gdzie? Bo tak od patrzenia długo w jeden punkt mi wyszło, że kot zwisa zza kaloryfera :hmmmm: 2.Buahahahaha uuuu jak to Marysia zobaczy :evil_lol: 3.Świetne zdjęcie! Na konkurs z nim! 1. powiem Ci w sekrecie, że tam nie ma kota ale tez przeżywałyśmy z Magda jakie świetne zdjęcie kota, że same łoCy i wogóle :evil_lol: jak zdjęcie zostały zgrane okazało sie, że to łoCy ale kaloryfera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 2. to bede tak wyglądać :grab: 3. nie wolałabym już nie miec nieprzyjemności więcej :lookarou: :placz: Dziś Szpila bawiła się z dogiem apropo. Pies OLBRZYMIE jego tatuś największy dog w europie czy cuś szczeniak prawie do pachy mi sięga. Szpila zakochała się i z miłoscia w oczach wieszła mu sie na faflu on zaczynał do niej spiewac i heja Szpila w nogi za nią dog a za nimi 4 misięczny Sweter Angielski potem zmiana Szpila doga za fafle sweter za brzuch i znowu heja w koło boiska po wszystkich kałużach. Reasumując bałam się o psa mojego i o siebie :evil_lol: wariacje były na wypasie ja chce zeby PIKA MIAŁA DOGA :loveu: Quote
dbsst Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 olcha napisał(a):1.Dłuuugo się przyglądam i widzę oczy....a reszta kota gdzie? Bo tak od patrzenia długo w jeden punkt mi wyszło, że kot zwisa zza kaloryfera :hmmmm: 2.Buahahahaha uuuu jak to Marysia zobaczy :evil_lol: 3.Świetne zdjęcie! Na konkurs z nim! 1. powiem Ci w sekrecie, że tam nie ma kota ale tez przeżywałyśmy z Magda jakie świetne zdjęcie kota, że same łoCy i wogóle :evil_lol: jak zdjęcie zostały zgrane okazało sie, że to łoCy ale kaloryfera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 2. to bede tak wyglądać :grab: 3. nie wolałabym już nie miec nieprzyjemności więcej :lookarou: :placz: Dziś Szpila bawiła się z dogiem apropo. Pies OLBRZYMIE jego tatuś największy dog w europie czy cuś szczeniak prawie do pachy mi sięga. Szpila zakochała się i z miłoscia w oczach wieszła mu sie na faflu on zaczynał do niej spiewac i heja Szpila w nogi za nią dog a za nimi 4 misięczny Sweter Angielski potem zmiana Szpila doga za fafle sweter za brzuch i znowu heja w koło boiska po wszystkich kałużach. Reasumując bałam się o psa mojego i o siebie :evil_lol: wariacje były na wypasie ja chce zeby PIKA MIAŁA DOGA :loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :multi::multi::multi:hey moja zmeczona sistersjo:loveu: Quote
Recommended Posts