Justa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a tu Cie mam !:diabloti: oj ale sie za Wami stęskniłyśmy dziewczynki ! Quote
Justa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a tu Cie mam !:diabloti: oj ale sie za Wami stęskniłyśmy dziewczynki ! jeszcze magde teraz gdzieś wywiało ;( Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst'] Aluś nie przesadzaj :p:razz:wcael nie przesadzam...a z czym jutro pieczesz rogaliki? Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']No ja wiem :roll: No prawie złapała :evil_lol: mieszkajcie bliżej :cool3: [quote name='Daisunia']boooskie zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::lol: dziekuje kochana :multi: [quote name='Justa'] a tu Cie mam !:diabloti: oj ale sie za Wami stęskniłyśmy dziewczynki ! jeszcze magde teraz gdzieś wywiało ;( spotkamy sie jak tylko troche cieplej sie zrobi ;) mam nadzieje ze bedziesz chciała sobie popstrykac i ze nie bede musiała Ci wpychac siła emila do rak :shake: a Mage wywiało i dobrze przynajmniej teraz cisza i spokój w okolicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wcael nie przesadzam...a z czym jutro pieczesz rogaliki? słodkie z powidełkami :cool1: :multi: Quote
Nugatowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Delirium Klemens :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Debe Zdjęcia prima sort !!!!!!!!! Quote
Basia&Safi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 co ona tam zobaczyla na tej ziemi :D:D:D podziwia swoja zgrabna doopeczke hehehhe Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Nugatowa'] Delirium Klemens :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Debe Zdjęcia prima sort !!!!!!!!! dzięks :loveu: [quote name='basiulka22tychy']podziwia swoja zgrabna doopeczke hehehhe hahahhahahahaa Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst'] Jaka klata :eviltong: Fotki są naprawde świetne, aż się napatrzeć nie moge :loveu: Quote
e.v.a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dominiko zauwazylam ze na wiekszosci fotek w oddali stoi postac w ciemnym plaszczu... i tak sie zastanawiam czy to warszawski zboczeniec qtory caly czas za wami chodzi ??:razz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 evaxon napisał(a):Dominiko zauwazylam ze na wiekszosci fotek w oddali stoi postac w ciemnym plaszczu... i tak sie zastanawiam czy to warszawski zboczeniec qtory caly czas za wami chodzi ??:razz: :evil_lol: warszawski on jest zboczeniec też z tym ze ja go wszedzie ze soba ciągam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dbsst napisał(a):warszawski on jest zboczeniec też z tym ze ja go wszedzie ze soba ciągam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: lubisz sie czasami z zboczencem na miescie pokazac cooo:cool3: a ty niegrzeczna ty:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 evaxon napisał(a)::crazyeye: lubisz sie czasami z zboczencem na miescie pokazac cooo:cool3: a ty niegrzeczna ty:evil_lol: no i siem wydało :placz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 dbsst napisał(a):warszawski on jest zboczeniec też z tym ze ja go wszedzie ze soba ciągam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hhahaha :lol: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst'] MIAŁAŚ SPRZATAC NA MÓJ PRZYAZD do roboty !!!!!!!!!!!!!!!! posprzatalm ci kuchnie. I tak tutaj tylko będziesz przebywać :evil_lol: [quote name='dbsst'] a Mage wywiało i dobrze przynajmniej teraz cisza i spokój w okolicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: że niby co sobie wyobrażasz? MYLISZ SIĘ! :eviltong: [quote name='dbsst']słodkie z powidełkami :cool1: :multi: tak, na słodko bardzo mi pasuje :multi: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 hahaha umieram ze śmiechu z tej połamanej, latającej Szpilofruwajki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wyginam śmiało ciało... Piękne foteczki, piękne... Ach......... Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi::multi::multi:heyka siostrunia ....pieczesz już rogaliczki;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :crazyeye: totalny odlot :thumbs: ja bym musiała znaleść totalne odludzie zeby mój głupolek mógł tak poszaleć... skutkiem ubocznym posiadania ogródka jest to ze pies nie jest przyzwyczajony do pilnowania się (wiem, wiem, mój wielki błąd) .... ale kiedyś musze koniecznie takowe zdjecia porobić... jak nie Axiowi to Szpili :evil_lol: daleko ode mnie mieszkasz? (ja w Ursusie) Siakos nie pamiętam :oops: Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 hihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć:p Latająca Szpila:loveu: :loveu: Rewelacyjne fotki- jak zawsze zresztą:cool3: Quote
Justa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 dbsst napisał(a):mieszkajcie bliżej :cool3: dziekuje kochana :multi: spotkamy sie jak tylko troche cieplej sie zrobi ;) mam nadzieje ze bedziesz chciała sobie popstrykac i ze nie bede musiała Ci wpychac siła emila do rak :shake: :multi: my z emilem już się polubiliśmy, więc bądź spokojna:p a na wiosne to moż już i ja będem mieć nowiutkiego kochanego sprzęciora :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Recommended Posts