Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='jo-jo']No ja wiem :roll:

No prawie złapała :evil_lol:

mieszkajcie bliżej :cool3:

[quote name='Daisunia']boooskie zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::lol:
dziekuje kochana :multi:

[quote name='Justa']

a tu Cie mam !:diabloti:

oj ale sie za Wami stęskniłyśmy dziewczynki ! jeszcze magde teraz gdzieś wywiało ;(
spotkamy sie jak tylko troche cieplej sie zrobi ;) mam nadzieje ze bedziesz chciała sobie popstrykac i ze nie bede musiała Ci wpychac siła emila do rak :shake:

a Mage wywiało i dobrze przynajmniej teraz cisza i spokój w okolicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']

Delirium Klemens :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Debe Zdjęcia prima sort !!!!!!!!!

dzięks :loveu:

[quote name='basiulka22tychy']podziwia swoja zgrabna doopeczke hehehhe

hahahhahahahaa

Posted

Dominiko zauwazylam ze na wiekszosci fotek w oddali stoi postac w ciemnym plaszczu... i tak sie zastanawiam czy to warszawski zboczeniec qtory caly czas za wami chodzi ??:razz: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
Dominiko zauwazylam ze na wiekszosci fotek w oddali stoi postac w ciemnym plaszczu... i tak sie zastanawiam czy to warszawski zboczeniec qtory caly czas za wami chodzi ??:razz: :evil_lol:

warszawski on jest zboczeniec też z tym ze ja go wszedzie ze soba ciągam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
warszawski on jest zboczeniec też z tym ze ja go wszedzie ze soba ciągam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye: lubisz sie czasami z zboczencem na miescie pokazac cooo:cool3: a ty niegrzeczna ty:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:crazyeye: lubisz sie czasami z zboczencem na miescie pokazac cooo:cool3: a ty niegrzeczna ty:evil_lol:

no i siem wydało :placz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
MIAŁAŚ SPRZATAC NA MÓJ PRZYAZD do roboty !!!!!!!!!!!!!!!!

posprzatalm ci kuchnie. I tak tutaj tylko będziesz przebywać :evil_lol:

[quote name='dbsst']
a Mage wywiało i dobrze przynajmniej teraz cisza i spokój w okolicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

że niby co sobie wyobrażasz? MYLISZ SIĘ! :eviltong:

[quote name='dbsst']słodkie z powidełkami :cool1: :multi:

tak, na słodko bardzo mi pasuje :multi:

Posted

:crazyeye: totalny odlot :thumbs:

ja bym musiała znaleść totalne odludzie zeby mój głupolek mógł tak poszaleć... skutkiem ubocznym posiadania ogródka jest to ze pies nie jest przyzwyczajony do pilnowania się (wiem, wiem, mój wielki błąd) .... ale kiedyś musze koniecznie takowe zdjecia porobić... jak nie Axiowi to Szpili :evil_lol:

daleko ode mnie mieszkasz? (ja w Ursusie)
Siakos nie pamiętam :oops:

Posted

dbsst napisał(a):
mieszkajcie bliżej :cool3:

dziekuje kochana :multi:

spotkamy sie jak tylko troche cieplej sie zrobi ;) mam nadzieje ze bedziesz chciała sobie popstrykac i ze nie bede musiała Ci wpychac siła emila do rak :shake:

:multi:

my z emilem już się polubiliśmy, więc bądź spokojna:p
a na wiosne to moż już i ja będem mieć nowiutkiego kochanego sprzęciora :diabloti: